Nomore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 gate acıyorum gate cantamda cıkıyo yere atamyorum fakat actıgım yere gıdıyorum ordakı duruyo yardım edersenız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 runebook script'inde bir sorun vardı. görebilirsek iyi olur.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu arada aradım ve aynı sorunu tartısmıslar http://forum.paticik.com/view.php?id=118695 heralde seninkide bundandır.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Nomore sanırım sende nbl scriptslerını kullanıosun nbl scrıpslerınde moongate ve gate ler baglantılıdır runebook scriptsını degıstır yada moongate scriptsını ben ole yapğmıstım[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Kortez, 11 Eylül 2005 14:04 tarihinde demiş ki: Nomore sanırım sende nbl scriptslerını kullanıosun nbl scrıpslerınde moongate ve gate ler baglantılıdır runebook scriptsını degıstır yada moongate scriptsını ben ole yapğmıstım alakası yok serverda nebula yok scirpt olarak nebula yok www.gradeuo.com gırıp bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gate id lerinde sorun var tahminimce.. onları bi kontrol etsen iyi olur..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 adam anında reklam yapmış[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :) çok sağlam yapmış hemde[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: ultrAslan, 11 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki: :) çok sağlam yapmış hemde Eh Nerde N sekılde :) ne yapayım baps :) uo yu sevıyorum ama player degıl yetkılı olarak oynamak daha hosuma gıdıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 reklam yapma hoşuna gidebilir yetkili olmaz oy oy[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar