Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Bug

Darktr

Öne çıkan mesajlar

2. Olarak blizzarda o kadar laf ettim ki
heralde bendeki tüm nerfleri kaldırdılar :)
Paladin arkadaşla duel yapıyoduk bi kuzu yaptım adam öle kaldı
Kuzu ama öle bildiniz kuzulardan değil
holy shield açabiliyo,ata binebiliyo
görün ve kopun

[signature][hline]Satılık char
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn veya Disorder
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

evet güzel komik bi calisma olmus saol :) ben ztn diodum bu 2 oyunda patlar diye (everquest 2 ve wow icin) ikisini de aldim ikisni de beenmedim ikiside hatali :D ehe birbirleriyle önce cikarip fazla adam toplama yarisina girip betalari saldilar piyasaya birisnin serveri 1-2 gün mü ne kapali kaldi biraktik sinirlenip (eq2) birisinde de allah ne werdiyse war bug sira bekleme lag sikici olaylar (wow)...umarim dungeons and dragons 2005in sonunda gelip bu seneye karsi bakisimi deistirir(amin!)[signature][hline] ..ainu was here..
Sosyal ağlarda paylaş

Bikaç ay önce azuregos çıkmış hemen koştuk kesmeye neyse kasiyoruz bi kaç guild daha geldi biz keserken tabi tag alamadiklari için kudurmuşlar neyse bi bakariz debuff bar 0 Mind vision var bi daha bi daha bi daha wipeyi yedik yicez neyse beni o arada iki alyans rogue düdükledi
öldüm ölüm Human oldu :p
Mind vision debuff lari 0 liyor mob icinde player icinde belki fixlenmiştir denemedim gerçi bi süredir.
Neyse adamalr debufflari sıfırlatir sıfırlatip wipelettirdiler bizi aynı şerefsizler üstüne bide melee classlari ölüpde marklaninca vuramiyor azuregos a bu şerefsizler bide logoutla mark i kaldiriyor aynen dalmaya devam bug dolu anasina yandigim abuse eden edene...

[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 28 Ağustos 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Bissürü bug var oyunda
çok fazla karşılaştım ama
üstteki 2 olay sadece dün oldu ss çekmeye dün başladım
Sizde koyun dunları aslında blizze ss olarak göndermeyi planlıyorum ama kesinlikle yayınlamazlar :D[signature][hline]Satılık char
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn veya Disorder
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

o kurtlar matrixe bağlı herşeyi evade edebiliyolar, bide yeni battlegroundsta kapından blink atıp çıkabiliyo meycler, alliance ın tamamı çıkabiliyo bilmemnerden atlayarak, bazı yerlerde bitki oluyo lootlarken kalıyosun öyle kayarak ilerleyebiliyosun, zıplayıp arkayı dönüp vurup tekrar önüne dönüp düz gitme olayında bazen düşüyorum şeklinde kalıyo karakter, moba root atıyorum root bitince kilometrelerce öteye ışınlanıyo (kaçıcaksa) sonra ölünce yere öyle bi çarpıyoki ışık hızıyla geri geliyo[signature][hline]trees and i are one...
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bug fixlenene kadar kullanin warlock arkadaşlar.
demonology varsa
Sacrifice edip peti hemen fel dominationla summon edip bi daha sacrifice edin
Succubus sacfice % 30 dmg bonus ftw wtf[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 31 Ağustos 2005 05:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

BFD'de suyun içindeki yengeçler... Hem evade'liyolar hem de size hasar veriyorlar. Ticket attim heralde hepsi ban yer :D

Bir de yerden ot maden toplarken düzleemeyen arkadaşların problemi var. O bug oyuncu kaynakli, bazi sivri zekalar sırf skill almak için madeni/bitkiyi açıyolar ama içindeki lootu almıyolar, o zaman da bi sonraki oyuncu onu aldığında oyle kasılıp kalıyor... Çözümü ise böyle yamulduktan sonra başka bir maden/bitki bulup onları açmak veya log out...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
aha benim yazı cıkmıs son resimde:P

kuzu olayına koptum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen ay oldu komik bir bug, guild arasında konuşma geçiyor

- Abi şu instance i yapalım
- Yok şunu yapalım
- Yok bunu yapalım
....
5-10 dakikadan sonra herkes karar veriyor ve guildce bir yere gidiliyor, herkes kuşlara binior, ve lvl 60 mage bir karakterden şöyle bir yazı gelior
....
- Abi öldüm
- Olum nasıl başardın ? Bizim territory deydik daha
- Abi kuş düştü
- Ne ?
- Kuş düştü lan, uçuyordum düştü
....
Tabii gülmeler, yarılmalar, v.s. keşke screenshot da olsa.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
VT | VTDS

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadlover, 12 Eylül 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
benimde gecen gün zeplin dustu bi anda suyun ortasına iniverdik. gülmekten yerlere yattım.

Banada olmuştu bu daha avrupa yenı acıldığında, 10-15 kişi suda bulduk kendimizi fatigue yiyoruz, "It was nice knowing you" demiştim sonra herkez birbirine /hug /kiss yapıp ölmüştü =)[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...