Darktr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 World of Warcraftın buglarla dolu olduğunu biliyoruz ben bugüne kadar çok karşılaştım ve sonunda eklemeye karar verdim[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn veya Disorder Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İlk olarak Western Plague landakki uçan Soulless Ghoul [signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn veya Disorder Server: Burning Legionhttp://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 2. Olarak blizzarda o kadar laf ettim ki heralde bendeki tüm nerfleri kaldırdılar :) Paladin arkadaşla duel yapıyoduk bi kuzu yaptım adam öle kaldı Kuzu ama öle bildiniz kuzulardan değil holy shield açabiliyo,ata binebiliyo görün ve kopun [signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn veya Disorder Server: Burning Legionhttp://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ahaha kuzu olayı benim arkadaşa da olmuştu ama ozamanlar mountumuz yoktu mounta binmiş kuzu çok komik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet güzel komik bi calisma olmus saol :) ben ztn diodum bu 2 oyunda patlar diye (everquest 2 ve wow icin) ikisini de aldim ikisni de beenmedim ikiside hatali :D ehe birbirleriyle önce cikarip fazla adam toplama yarisina girip betalari saldilar piyasaya birisnin serveri 1-2 gün mü ne kapali kaldi biraktik sinirlenip (eq2) birisinde de allah ne werdiyse war bug sira bekleme lag sikici olaylar (wow)...umarim dungeons and dragons 2005in sonunda gelip bu seneye karsi bakisimi deistirir(amin!)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bikaç ay önce azuregos çıkmış hemen koştuk kesmeye neyse kasiyoruz bi kaç guild daha geldi biz keserken tabi tag alamadiklari için kudurmuşlar neyse bi bakariz debuff bar 0 Mind vision var bi daha bi daha bi daha wipeyi yedik yicez neyse beni o arada iki alyans rogue düdükledi öldüm ölüm Human oldu :p Mind vision debuff lari 0 liyor mob icinde player icinde belki fixlenmiştir denemedim gerçi bi süredir. Neyse adamalr debufflari sıfırlatir sıfırlatip wipelettirdiler bizi aynı şerefsizler üstüne bide melee classlari ölüpde marklaninca vuramiyor azuregos a bu şerefsizler bide logoutla mark i kaldiriyor aynen dalmaya devam bug dolu anasina yandigim abuse eden edene...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief[Bu mesaj Regalya tarafından 28 Ağustos 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bissürü bug var oyunda çok fazla karşılaştım ama üstteki 2 olay sadece dün oldu ss çekmeye dün başladım Sizde koyun dunları aslında blizze ss olarak göndermeyi planlıyorum ama kesinlikle yayınlamazlar :D[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn veya Disorder Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 humanların yeni doğdukları yerdeki kurtlarda bugluydu sanırım ağaç dibindekiler 2 aydır char açmıyorum bilmiyorum ne oldu onlara[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 o kurtlar matrixe bağlı herşeyi evade edebiliyolar, bide yeni battlegroundsta kapından blink atıp çıkabiliyo meycler, alliance ın tamamı çıkabiliyo bilmemnerden atlayarak, bazı yerlerde bitki oluyo lootlarken kalıyosun öyle kayarak ilerleyebiliyosun, zıplayıp arkayı dönüp vurup tekrar önüne dönüp düz gitme olayında bazen düşüyorum şeklinde kalıyo karakter, moba root atıyorum root bitince kilometrelerce öteye ışınlanıyo (kaçıcaksa) sonra ölünce yere öyle bi çarpıyoki ışık hızıyla geri geliyo[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Yeni bug fixlenene kadar kullanin warlock arkadaşlar. demonology varsa Sacrifice edip peti hemen fel dominationla summon edip bi daha sacrifice edin Succubus sacfice % 30 dmg bonus ftw wtf[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 31 Ağustos 2005 05:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 BFD'de suyun içindeki yengeçler... Hem evade'liyolar hem de size hasar veriyorlar. Ticket attim heralde hepsi ban yer :D Bir de yerden ot maden toplarken düzleemeyen arkadaşların problemi var. O bug oyuncu kaynakli, bazi sivri zekalar sırf skill almak için madeni/bitkiyi açıyolar ama içindeki lootu almıyolar, o zaman da bi sonraki oyuncu onu aldığında oyle kasılıp kalıyor... Çözümü ise böyle yamulduktan sonra başka bir maden/bitki bulup onları açmak veya log out...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Grubunuzda warlock yoksa burayı sakın düşmeyin bossu bile kaçırırsınız char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legionhttp://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected][Bu mesaj Darktr tarafından 10 Eylül 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ss almadım cunku bicok yerde oluyo bu olay madeni kazıyosunuz ama ole eyiliyo tıkanıp kalıyo baz yerlerde we hep aynı yerde oluyo bunlar :) tabi bu olayın ustune logout olup girmediginiz surece yurumuyosunuz hep ucuyosunuz we hicbisey lootluyamıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bugün gryphon'la bütün IF'yi dola$tım. lol[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 o bisey degil, gecende orgrimara gelmisti biri gryphonla...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aha benim yazı cıkmıs son resimde:P kuzu olayına koptum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben night elfimle oynarken ölmüştüm, cesedi almaya giderken wish halimle dagdan dustum ölü iken tekrar öldüm =Oo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 no comment :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 geçende yarasanın üzerindeyken ileri yaptığımda ileri geri yaptığımda geri gidiyodu.çok hoş bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Geçen ay oldu komik bir bug, guild arasında konuşma geçiyor - Abi şu instance i yapalım - Yok şunu yapalım - Yok bunu yapalım .... 5-10 dakikadan sonra herkes karar veriyor ve guildce bir yere gidiliyor, herkes kuşlara binior, ve lvl 60 mage bir karakterden şöyle bir yazı gelior .... - Abi öldüm - Olum nasıl başardın ? Bizim territory deydik daha - Abi kuş düştü - Ne ? - Kuş düştü lan, uçuyordum düştü .... Tabii gülmeler, yarılmalar, v.s. keşke screenshot da olsa.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. VT | VTDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 benimde gecen gün zeplin dustu bi anda suyun ortasına iniverdik. gülmekten yerlere yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bazen de chat konuşmalarla ilgili bug'lar oluyor. bir iki gün önce bana whishper yapan birinin sözü yeniden geliyor. tabi ne oldu niye dedin ben birşey demedim muhabbetleri de uzadıkça uzuyor. Neyseki bu sorun pek yok artık...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: sadlover, 12 Eylül 2005 09:40 tarihinde demiş ki: benimde gecen gün zeplin dustu bi anda suyun ortasına iniverdik. gülmekten yerlere yattım. Banada olmuştu bu daha avrupa yenı acıldığında, 10-15 kişi suda bulduk kendimizi fatigue yiyoruz, "It was nice knowing you" demiştim sonra herkez birbirine /hug /kiss yapıp ölmüştü =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 role playin de hakkını vermişsiniz ölmeden :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar