Buzi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ya jediicim insafın kurusun biraz mantıklı düşün be arkadaşım, Yeterince küfür ettin,şikayette ettik,hala burdasın,iyi hoş,e aranma bari,gelme üzerime,her seferinde sataşma,ben sana birşeymi söylüyorum,bende beşiktaşlıyım,senin beşiktaşına laf edenmi oldu?Hayır. E peki nedir senin sorunun,ne uğraşıyosun benimle? Psikopatmı sanıyosun kendini?bi halt değilsin,psikopat görmemişsin sen. Burada başkasıyla uğraşıldığını bu kadar gördünmü?altta kalmıcam diye yırtınıyosun ama zaten şu an dibe vurmuş vaziyettesin,en alttasın anlıyormusun? Yeter bence daha fazla uzatmayalım bu konuyu,ben sana sen küfür etmedikce karısmam,ki daha öncede öyle oldu,sadece küfür ettiğin için karıştım. Artık kapatalım mevzuyu sıkıldım inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Tamam hadi uza şimdi.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 kalksın plz[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bence kalkmasın pazar alanı. Zaten forumlar gittikçe ilginç olmaya başladı. Ben eskisi gibi zevkle okumuyorum forumları. Ko yuda bırakacam zaten. Öss kasacam. Hem üni hem öss hemde ko bir arada gitmez. Forumları okumaya devam edecem. Pazar alanı kalkarsa gereksiz topic sayısı zaten abardı iyice suyu çıkmasın. Pazar alanı kalkmasın. Kalkarsa muhtemelen herkes kendi pazar alanını açacak.[signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar