vuralcan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 SphereSvr.exe dosyasını çalıştırdım running oldu fakar clintdan girerken acc mi kabul etmio accounts bölümündeki acc dosyasınıda hallettiğim halde kabul etmiyo yardımcı olyrsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 abi böle bi soru daha öncede sorulmuştu bi ararsan bulcaana eminim sphereaccu ya bişiler eklioduk daha sonra o kendiğliinden dier yazı dosyasına geçiodu biraz araştır bulcaksın... burda konulşulmuştu daha önce[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 kolaylik icin. 1. Free acc icin : sphere.ini'den accapp=2 yap 2. account add seklinde konsoldan ekle.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 axis den account manager i bul account ekle istedigin özelliği ver. consoldan save at. (oyuna giremiyormuş)[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pisko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Bazi zamanlar verfing acc'tan sonrasina girmiyo walla bunun çaresi benim bildiğim kadariyla 2 tane var ya cafeden oynuyosan baska bi makinadan uo'yu çek yada uoyu sil yeniden yükle büyük bi ihtimalle sorun kalkicak.[hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar