Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçe - Ankaraspor

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

ewet yarın akşam saat 19.00 da şükrüsaraç oglu stadında...
fenerbahçe kendi seyircisi önünde mutlak galibiyet almalı..kalbimiz seninle sarı kanaryam..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

saha seyirci awantajımız war..
ankara nın takımıda antrenorude iyi..
surpriz cıkabilir ama fawori tabiki fener..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

buyuk bi aksilik çıkazsa yeneriz.4-1 diye skor tahmini yapmak istiyorum[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldinho bizi bu kadar agresif yapan haksızlıklar artık buramıza geldi(sen bilion nereye geldiini).
alen abi ne güzel demiş
Maç Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na alınsın, hakemi Cem Papila olsun, gözlemci de Aziz Yıldırım. Biz sadece adalet istiyoruz. Adalet sağlamak için 'Lütfen' kampanyası başlattılar, o kampanyaya lüften kendileri de uysun[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

ya adam topigi kapattırmakta kararlı herhalde.. yeter ya sabahtan beri küfür ediyon..:hrr:[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 10 Eylül 2005 02:30 tarihinde demiş ki:
Ban yolda, koşarak gelio. Federasyon sağolsun, bir FB düşmanı daha biraz sonra aramızdan ayrılacak.

FB dusmani oldugu icin degil , insan olmadigi , insanlara cok agir kufurler ettigi icin banlanicak.

bunu anlayamicak kadar kit goruslu oldugunu dusunmuyorum , fakat yaptigin yorum dusundurucu heh.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...