Brutus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 enki bilalin türkçeye çevrilmeyen çizgiromanları hakkında bilgisi olan insan arıyorum. chaos series var benim bildiim onun da nası olduuna dair pek bilgim yok. ama dünyanın en iyi çizeri diye duydum nem kendim şahsen kendim(demişmiydim?). bilgi veren arkadaşlara minnettar kalıcam...[signature][hline]force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solgunadalet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 pek bilgi veremiyecem ama ben onu eskiden galiba bir gazetenin ekinde ilk okumuştum iyi idi aklımda kalan kadarı ile şimdi türkçeye çevrileni okudum daha da hoşuma gitti dünya iyi çizimler iyi ama bana hemen bitti gibi geldi... iyi çizer demişken milo manara songünlerde hoşuma gitti adam en azından daha iyi kadın çiziyor...Click... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Brutus, 10 Eylül 2005 13:05 tarihinde demiş ki: enki bilalin türkçeye çevrilmeyen çizgiromanları hakkında bilgisi olan insan arıyorum. chaos series var benim bildiim onun da nası olduuna dair pek bilgim yok. ama dünyanın en iyi çizeri diye duydum nem kendim şahsen kendim(demişmiydim?). bilgi veren arkadaşlara minnettar kalıcam... Hürriyet gazetesi Kelebek ekinde 1991 yada 1992 civarlarında Immortel maceralarını yayınlıyorlardı.Enki Bilal ile ilk kez o vakit tanıştım ve hayranı oldum.Hayata bakış açımı kaydıran ilk insanlardan biridir.Immortel serilerinin 70'lerin Metal Hurlant yada Ranx gibi fazla bileni olmayan ve de kült Fransız ÇR'lerinin havasını taşıyan yegane seri olduğunu düşünüyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ımmortal ın yapımcı mıyıdı yada onun gibi bişey?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zürriyetteki macerasını bende okumuştum ve çizimleri harika hoşuma gitmişti.. fakat immortal ın flimini izlediğimde hayalkırıklığına uğramıştım:( http://www.imdb.com/title/tt0314063/[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Zaten ben yönetmenin Immortel konseptini anladığın ısanmıyorum.Çok rezil , çok fiyasko bir film değil gerçi ama orta direk birşey olmuş , hayran kitlesini kullanmak için yapılmış ticari bir film gibime geldi benim de.Bu tarz yobaz hayran kitlesine sahip yapımları o yapımı gerçek manada anlayabilen bir yönetmen olması gerektiği gibi çekmeli , yoksa bazı şeyler çizgide kalsın , beyazperdeye bulaşmasın onada razıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar