Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

enki bilal...

Brutus

Öne çıkan mesajlar

enki bilalin türkçeye çevrilmeyen çizgiromanları hakkında bilgisi olan insan arıyorum. chaos series var benim bildiim onun da nası olduuna dair pek bilgim yok. ama dünyanın en iyi çizeri diye duydum nem kendim şahsen kendim(demişmiydim?). bilgi veren arkadaşlara minnettar kalıcam...[signature][hline]force be with you
Sosyal ağlarda paylaş

pek bilgi veremiyecem ama ben onu eskiden galiba bir gazetenin ekinde ilk okumuştum iyi idi aklımda kalan kadarı ile şimdi türkçeye çevrileni okudum daha da hoşuma gitti dünya iyi çizimler iyi ama bana hemen bitti gibi geldi... iyi çizer demişken milo manara songünlerde hoşuma gitti adam en azından daha iyi kadın çiziyor...Click...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brutus, 10 Eylül 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
enki bilalin türkçeye çevrilmeyen çizgiromanları hakkında bilgisi olan insan arıyorum. chaos series var benim bildiim onun da nası olduuna dair pek bilgim yok. ama dünyanın en iyi çizeri diye duydum nem kendim şahsen kendim(demişmiydim?). bilgi veren arkadaşlara minnettar kalıcam...

Hürriyet gazetesi Kelebek ekinde 1991 yada 1992 civarlarında Immortel maceralarını yayınlıyorlardı.Enki Bilal ile ilk kez o vakit tanıştım ve hayranı oldum.Hayata bakış açımı kaydıran ilk insanlardan biridir.Immortel serilerinin 70'lerin Metal Hurlant yada Ranx gibi fazla bileni olmayan ve de kült Fransız ÇR'lerinin havasını taşıyan yegane seri olduğunu düşünüyorum ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

zürriyetteki macerasını bende okumuştum ve çizimleri harika hoşuma gitmişti..
fakat immortal ın flimini izlediğimde hayalkırıklığına uğramıştım:(

http://www.imdb.com/title/tt0314063/[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten ben yönetmenin Immortel konseptini anladığın ısanmıyorum.Çok rezil , çok fiyasko bir film değil gerçi ama orta direk birşey olmuş , hayran kitlesini kullanmak için yapılmış ticari bir film gibime geldi benim de.Bu tarz yobaz hayran kitlesine sahip yapımları o yapımı gerçek manada anlayabilen bir yönetmen olması gerektiği gibi çekmeli , yoksa bazı şeyler çizgide kalsın , beyazperdeye bulaşmasın onada razıyım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...