Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 edink: kırılma yanlış anlaşılmasın yerinden çıktı o alet edick2: yuva değil eşikmiş sanırım işte o[signature][hline]In solitude I wander...Art Photos [=0=]Art Photos [latest][Bu mesaj Ferrero tarafından 11 Eylül 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Ferrero tarafından 11 Eylül 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 panikleme :) benim de eski klasik gitarın başına gelmişti aynısı, çok sağlam bi yapıştırıcıyla, dikkatli bi şekilde, kaydırmadan yapıştır, sonra etrafını sıkıca bağla ve yapıştırıcı kuruyana kadar bastır. ancak çok fazla yapıştırıcı sürersen de yükseltmiş olursun, aman dikkat diyim :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben taaa ilk okuldayken aynı yer mandolinde cıkmıstı deli gibi skıştırmısştım yapıstırıcıyla bisi olmamıstı[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 nasıl bir yapıştırıcı alsam, bugun klasik gitar çalışacaktım of ya. Sırf klasik gitar çalışmak için sabah D'addario tel seti aldım geldim hepsini söktüm bas mi teliyle oynarken uçtu birden =([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] [Bu mesaj Ferrero tarafından 11 Eylül 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 klasik gitarı akustikle mi çalışıcaktın?!?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 evet, ses daha güzel =)[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 tamam ses daha güzel de, akustik gitara klasik teli takmıcaksın di mi? zor olmuyo mu klasik parçalar çalmak akustik gitarla? bana zor geliyo valla biraz, gerçi tırnaklarım uzun değil parmağım acıyo o yüzden.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bende oralardaki marangoz bulursan sor. bally de olabilir heralde ben onla yapıstırmıstım. sonra mengene ile skıştırmıştım[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: sir, 11 Eylül 2005 02:06 tarihinde demiş ki: tamam ses daha güzel de, akustik gitara klasik teli takmıcaksın di mi? zor olmuyo mu klasik parçalar çalmak akustik gitarla? bana zor geliyo valla biraz, gerçi tırnaklarım uzun değil parmağım acıyo o yüzden. Yok akustik teli tabiki. Tırnaklar parmaklarımdan 1,5cm daha uzun =) Zor oluyor ama klasikten akustiğe geçmek çok çok daha zor oluyor. O yüzden direk akustikte çalışacaktım.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: go2hell, 11 Eylül 2005 02:06 tarihinde demiş ki: bende oralardaki marangoz bulursan sor. bally de olabilir heralde ben onla yapıstırmıstım. sonra mengene ile skıştırmıştım Ahşap yapıştırıcı falan yok mu acaba öyle şeyler? Japon yapıştırıcısı ile olur mu acaba?[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Şu anda evde bulunan tek yapıştırıcı türü UHU. Denesem mi? Ama korkuyorum çünkü tümsek oluşturur ve yapışmazsa o tümsek orada kalacak ve kötü olacak. =([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 japon u gec. ahşap icin ondan marangoz yada bir koltukcuya sor dedim :) ben bally ile yapıstırmıstım[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 deneme ferr iyice rezil etme sabah halledersin hadi üyü :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Japon kesin olmaz diyorsun yani? Evi talan edip japon bulabilirdim ama olmayacaksa hiç olmasın. Uhu sürmiyim bari. OF YA :( Çıkacağı varmış galiba pıt diye fırladı kafama geliyodu nerdeyse. 2 Saat aradım "ne çıktı laho?" diye. Sonra eşiği buldum "ana!" dedim. Bütün gün klasik gitar konçertoları midileri indirdim durdum gece çalışacam diye, gittim D'addario tel aldım of of bu kadar talihsizlik olmaz ya acayip gaza gelmiştim tüm şevkim bitti...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 japon u gec uhu zaten olmaz yarını bekle :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yarın pazar? :(:(:([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: sir, 11 Eylül 2005 02:00 tarihinde demiş ki: panikleme :) benim de eski klasik gitarın başına gelmişti aynısı, çok sağlam bi yapıştırıcıyla, dikkatli bi şekilde, kaydırmadan yapıştır, sonra etrafını sıkıca bağla ve yapıştırıcı kuruyana kadar bastır. ancak çok fazla yapıştırıcı sürersen de yükseltmiş olursun, aman dikkat diyim :) Sir, senin klasik gitarda hala yaziyor mu: It's a SONY... :)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bi migrostur yok koçtaştır bi bak istersen ama dediğim gibi en saglami bi marangoz yada koltukcuya sor sonra bi mengene ile skıştır olur[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mengeneyi nereden bulcam yaf :( Kelepçe ile sıkışırmı ki orası =) Parmağımla bastırırım en iyisi o. Çok kuvvetli bastırmasam ne olur ki? Yani kuvvetli bastırmak mı gerekiyor yoksa kesin çıkar mı?[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] [Bu mesaj Ferrero tarafından 11 Eylül 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 dorsia eheh yok o gitar kuzenimindi, kuzenimin oğlu oldu geri verdim, lise3ten beri başka bi klasiğim var :) keşke o çıkartmayı da geri vermeseydim.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yaw ipini sağlam tut misali o fazla bastırırsan çatlatırsın ondan dolayi ayarlı olacak şekilde yap 1 gun dursun diger gun ak ortamlara :) p.s: kuvvetliyim ama gitarim yok diyosun yani :P[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Oha 1 gün mü :( Mengene olmadığına göre 1 gün bağlıyacam galiba iple falan[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 e ne bekliosun ayakkabıları bile kalıba koyunca 1-2 gun beklerler bu daha nazik bisi bekleyiversin :([signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Telsiz akustik gitar çok çıplak görünüyormuş. 2 Resmini çekiyim Nude diye sunarım...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Valla bazı klasik ve akustik gitarlarda o zaten yapışık olmuyor teller sıkışınca yerinden oynaması zor olduğu için, istersen telleri tak, çok büyük bir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum ( benim 2 tane gitarım öyleydi en azından)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar