fanfir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Arkadaşlar teamspeakte hosting alma olayını nasıl halledebilirim bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim,ts.oynasana,com a girmiyor onu denedim server client ı nı da indirdim ama bir türlü olmuyor lütfen yardımcı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 OSN Teamspeak sunucusunda bir problem yaşanmaktadır, yakında sorun giderilecek.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Teamspeak nedir?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bir server aciliyo. insanlar teamspeak programiyla bu server'a girip toplu halde sesli konferans yapabiliyolar. daha cok multiplayer oyunlarda kullaniliyo. boylece daha iyi koordinasyon saglanabiliyo. tabi sadece chat icin kullananlar da var :)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 http://www.typefrag.com Ventrilo Hosting sirketi. Bir senedir serverim acik vede cok mutluyum. Fiyatlarida oldukca iyi bence. Benim serverim 100 kisilik vede 29 dolar veriyorum ayda. 20 kisilik 12.99$ 50 kisilik 19.99$ sanirim. PS. Baska bir topic konusu gerci ama Ventrilo > Teamspeak[signature][hline]Dancic teh Warrior of Praemium Callidus (Burning Legion) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 teşekkürler bilgilendirdiğiniz için arkadaşlar saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar