UniqueMan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ares Serverindaki Clan BUG ne zaman düzelecek.Ke gelmeden öncede clan acılmıyordu KE geldi yine acılmıyor.KE baslı basına bir file server.patch olarak 64 MG 715 Kb dan olusmakta.Full versionu ise yine eski server gibi 300 mg.peki neden clan acılmıyor bunun BUG ile alakası yok.GM ler özellikle kapatıyor.Açılmasını bekliyorus ama nafile gibi.Daha öncede aynı sey olmustu cok uzun sure clanlar acılmamıstı yanlıs hatırlamıyorsam.KE geldi ama kimse memnun degil.Rski versiona göre daha fazla bug ve olağan grafikler daha kötü olmus.Kimse KE den memnun degil.En yakın zamanda KA da takılırıs inş.Clan BUG da Name Scroll v.b bir dupe söz konusu sanırım.veya clan acılmayacakmı artık.Oyundaki bilgiler siteye ulasmıyor bilgiler guncellenmıyor v.s birsey desem np ler clan npleri Knight durumları aynı sekılde guncellenıyor ama clan acılmıyor cok garip.sıkıldım ben bu buglardan. [Bu mesaj UniqueMan tarafından 12 Eylül 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sadece a1 de açabiliodun clan ve sanırım hala açılıo[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Diez de klanla ilgili bir sorun yaşamadım ben. Butun serverlarda aynı versiyon olduguna göre patch le alakalı değil diye düşünüyorum. Guard summon scroll u denemek için yeni bir klan kurabilmiştim ben.[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniqueMan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ben genelde a1 deyimdir.Uzun süredir deniyoruz.Ben ve arkadaslarım.Ama clan acılmıyor.Sen acıldıgını nerden biliyorsun.denedinmi gördünmü duydun mu anlamadım.Dün gece yine nedenik acılmadı.[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniqueMan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Yani olasılıkları düşünüyorum.Mantıklı birsey gelmiyor aklıma.Dupe olsa ne bilim olmaması gerekn birsey olsa tüm serverlarda kapatılır.Ama aresde suan clan acılmıyor bundan eminim.[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 xgenondaim arkadas yeni clan acti...guard scroll da acaip bise pesinde dolasip duruo:))[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniqueMan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Şöyle birsey olabilir.Gecen gune kadar guard oalyını kımse bılmıyordu.Ve guard kullanabilmek icin clan leader veya asist olamak gerek.Bu nedenle açılmıs veya acılacak olabilir clan BUG u.inş.öyledir ve clan acılır.[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: UniqueMan, 12 Eylül 2005 04:26 tarihinde demiş ki: Şöyle birsey olabilir.Gecen gune kadar guard oalyını kımse bılmıyordu.Ve guard kullanabilmek icin clan leader veya asist olamak gerek.Bu nedenle açılmıs veya acılacak olabilir clan BUG u.inş.öyledir ve clan acılır. Pek mantıklı gelmedi. Sonucta klan kurulabildigi zaman yine scroll olacak. Clan yerine scroll u engelleyebilirlerdi name change de oldugu gibi.[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniqueMan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Attıgım mesaj sayısı cok olsun yetki alayım her soruya yanıt vereyım diyenlere yanıt vermıyorum bilginize.[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar