carizard52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya ben bu 60+ lara gıcık oldum be bügün çitin shelli beni partiye almıyoo kasıtr diyom kastırmıyoo bide pelerinli ise bunlar savaşta sinek gibi yatıyolar valla çok gıcık oldum
w00t Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 seni kimse kastırmak zorunda degil her pelerinliye sinir olmana gerek yok ! burdakileri cogu oyle bence kastır demektense ,biraz arastırmacı olup lvl yapabilirsin beni kenid clanım bile party e almadıgı zamanlar olmustu (ama kusmedik cocukmuyuz) ne yaparsan kendin yaparsın , boşver milleti[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kimseye kastır demeden geldiğim yere geldim mümkün yani..[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum..
sekant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: w00t, 12 Eylül 2005 00:24 tarihinde demiş ki: seni kimse kastırmak zorunda degil her pelerinliye sinir olmana gerek yok ! burdakileri cogu oyle bence kastır demektense ,biraz arastırmacı olup lvl yapabilirsin beni kenid clanım bile party e almadıgı zamanlar olmustu (ama kusmedik cocukmuyuz) Evet abi haklısın bunu yapanlar zaten çocuklar. Zatenböyle yapanlar hep çocuklar. bazen adam yarım saat başımda yalvarıor. İnsanda biraz gurur olur ama böyle lerinde yok işte. Üzülüom çünkü TÜRKİYEyi ve TÜRKleri dünyaya kötü tanıtıoz[signature][hline] Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 falla bende pelerinliyim bende 60 + yım bendede shell (ccomplete) var öle her party isteye zmn ayıramam kendim için LVl kasmam lasım ( adamlar 70 oldu 80 e kasıo biz hala 62 yiz) ki sende 60 Lvl olsan shell giysen pelerin taksan sende her isteye yardım etmessiz inan bana[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 + oyuna girebildiğimiz süre bu kadar kısıtlıykan kendime bile Lvl kascak süre bulamasken sana nasıl zmn ayırıyım ? baq server dünden beri yoq[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Başıma gelen bir olayı da anlatıyım: Bir gün breth de durmus arkadaslarla muhabbet ediyorum, düsük levelli bir Türk arkadaş geldi. "Aga beni kastırsana" dedi ben de hadi ulen boş boş duruyorum yardım edeyim bari, ben de zamanında çok parti aradım dedim. Sonra da çabuk level atlasın diye death knight kesmeye götürdüm. Başladık kesmeye. Bir süre kestikten sonra(sadece 2 kişiyiz) ben lagdan dolayı öldüm. O anda pm geldi ve yardım etmeye çalıştığım ve ölmeme sebep olan arkadaşın bana küfür ederek partiden çıktığını gördüm. Çok kızdım tabi haliyle ve o günden sonra da pek kimseye yardım etmedim.[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba sekant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: yabanza_TR, 12 Eylül 2005 03:54 tarihinde demiş ki: Başıma gelen bir olayı da anlatıyım: Bir gün breth de durmus arkadaslarla muhabbet ediyorum, düsük levelli bir Türk arkadaş geldi. "Aga beni kastırsana" dedi ben de hadi ulen boş boş duruyorum yardım edeyim bari, ben de zamanında çok parti aradım dedim. Sonra da çabuk level atlasın diye death knight kesmeye götürdüm. Başladık kesmeye. Bir süre kestikten sonra(sadece 2 kişiyiz) ben lagdan dolayı öldüm. O anda pm geldi ve yardım etmeye çalıştığım ve ölmeme sebep olan arkadaşın bana küfür ederek partiden çıktığını gördüm. Çok kızdım tabi haliyle ve o günden sonra da pek kimseye yardım etmedim. Walla arkadaşlar arkadaş yalan söylüyo. Bana çok yardım etti saolsınhala da edio. Hakkı ödenmez. Be elemanın Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1303447-60-lvl/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 falla bende pelerinliyim bende 60 + yım bendede shell (ccomplete) var öle her party isteye zmn ayıramam kendim için LVl kasmam lasım ( adamlar 70 oldu 80 e kasıo biz hala 62 yiz) ki sende 60 Lvl olsan shell giysen pelerin taksan sende her isteye yardım etmessiz inan bana[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 + oyuna girebildiğimiz süre bu kadar kısıtlıykan kendime bile Lvl kascak süre bulamasken sana nasıl zmn ayırıyım ? baq server dünden beri yoq[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Başıma gelen bir olayı da anlatıyım: Bir gün breth de durmus arkadaslarla muhabbet ediyorum, düsük levelli bir Türk arkadaş geldi. "Aga beni kastırsana" dedi ben de hadi ulen boş boş duruyorum yardım edeyim bari, ben de zamanında çok parti aradım dedim. Sonra da çabuk level atlasın diye death knight kesmeye götürdüm. Başladık kesmeye. Bir süre kestikten sonra(sadece 2 kişiyiz) ben lagdan dolayı öldüm. O anda pm geldi ve yardım etmeye çalıştığım ve ölmeme sebep olan arkadaşın bana küfür ederek partiden çıktığını gördüm. Çok kızdım tabi haliyle ve o günden sonra da pek kimseye yardım etmedim.[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba
sekant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: yabanza_TR, 12 Eylül 2005 03:54 tarihinde demiş ki: Başıma gelen bir olayı da anlatıyım: Bir gün breth de durmus arkadaslarla muhabbet ediyorum, düsük levelli bir Türk arkadaş geldi. "Aga beni kastırsana" dedi ben de hadi ulen boş boş duruyorum yardım edeyim bari, ben de zamanında çok parti aradım dedim. Sonra da çabuk level atlasın diye death knight kesmeye götürdüm. Başladık kesmeye. Bir süre kestikten sonra(sadece 2 kişiyiz) ben lagdan dolayı öldüm. O anda pm geldi ve yardım etmeye çalıştığım ve ölmeme sebep olan arkadaşın bana küfür ederek partiden çıktığını gördüm. Çok kızdım tabi haliyle ve o günden sonra da pek kimseye yardım etmedim. Walla arkadaşlar arkadaş yalan söylüyo. Bana çok yardım etti saolsınhala da edio. Hakkı ödenmez. Be elemanın
Öne çıkan mesajlar