KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Trade den soyuldunuza eminmisiniz ?
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ben kedi alanımda bir programcıyım Ve derimki bir DLL veya herhangi bir ocx i degiştirip icine bir keylogger vay trojan yerlestirme becerisine sahip bir eleman varsa hemen onu kendi şirketimde CO yapacam hemen gelsin başlasın işe istedigi fiyatıda vericem
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Trade den soyulma oyle herkesin sandığı gibi olmuyo. Herkes trade yapmaktan korkar vaziyette. Trade sahtekarlıgında, karşı tarafra unique veya benzer sağlam item vardır. Sana uygun fiyata satmaya çalışmaktadır. İtem ı gosterir ve parayı ister. İtem ı koyar, sen parayı koyarsın, iptal eder. Bu işlemi bir kaç kez tekrarlar. Sonra elindeki item in görüntüsü aynı olan başka bir item i kakalamaya çalışır. Eğer sen dikkat edip te bakmazsan dolandırılmış olursun. Bunun çeşitleri mevcut. Ama kesinlikle sen trade e basmadan elindeki item veya parayı kendine geçiremez kimse.[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 geciremez doru sölüosun ama bu arkadasın bahsettigi fake olayı deil direk itmleri cekio trade den ben de sahit olmadım cok dydum ondan bundan. yapılmazı zor bise ama dediim gibi arkadsasın bahsettigi fake deil[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yabanza konuralpin dedigi farklı birşey senin dedigin farklı birşey. @konuralp o bir zamanlar oluşan bir bugdı. sanırım bu premiumların oyun içinde alınabilmesini saglayan sistemle alakalı birşey arada bir bug olmuştu sonradan düzelttiler onu. şu aralar yine öyle birşey olduguna dair söylentiler var bilemicem. fakat bundan 6 ay önce başıma gelmişti ordan biliyorum.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 benim complete pants +7/12 mi scamlemişlerdi ( hala complete pants im yoq )[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus
Öne çıkan mesajlar