Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aferim aslanlarım.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

said:
BuiCk, 08 Eylül 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
okadar aciz bir toplum oldukki insanlar atalarına saldıran propaganda aracı sitelerin hacklenmesini yanlış buluyolar niye; çünkü avrupalılar bize sen bunu niye böyle yaptın diye kızarlar diye. kafanızdaki sorun bu sizin arkanızdan korkuyosunuz. isteyen istediğini desin istediğini yazıp çizsin. avrupa nedir sizin gözünüzde cezalandırıcı ulu büyük birşeymi???? neyinden korkuyosn.cıss mı derler sana atanı savunursan

biri sana hakaret etse, o hakarette ettiği laf gerçek mi oluyor?
Nedir bu hakarete/küfüre tepki bende bunu anlamam. Biri bana ananı ..... dediği zaman, ben hiç mi hiç sinirlenmiyorum,ne yani adam öyle dedi diye gelip annemle cinsel ilişkiyemi giricek?
Ne olucak hakaret ederse,bırak etsin kimseye bir zararı yok,Türkler zaten Atatürk'ü tanıyorlar, yabancılar zaten anlamıyor, ne lüzumu var Atatürk'ün adını kullanarak site hacklemeye?
Avrupadan korkmuyoruz bu arada,ama, yabancıların ne düşüneceğini düşünmek zorundayız,haklıyken haksız olmamak için,bu en acı şeydir bence.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten şu Avrupa olaylarını anlayamıyorum. Bi kere de şu Avrupa'lılara senelerdir yaptığımızın tersini yapsak, ulan almıyorsanız almayın, senelerdir kapınızdayız. Yeter be! diyebilsek. Ama diyemeyiz neden sayayım mı?

1) Cahil halk kandırılıyor, Avrupa'ya girecez, oraya akıp dağıtacaz huleyn! muhabbeti yapılıyor. Ekonomimiz düzelecek muhabbetini de çorbaya katıp bir güzel reklam yapıyorlar

2) IMKB nin bileşik endeksinde AB politikaları çok güzel rol oynuyor. Birisi birilerine görüş olm, git olm, yap oğlum, kapılarında sürün oğlum diyor. 2 si birden Borsa'dan deli para kırıyor.

3) Bir batı özentiliği var zaten, oraya gidelim akalım bilmemne...

Peki Avrupa birliğinin bizi alması için bir neden söyleyin?
Durun ben sayayım. Avrupa açısından
kazançları: +
1) 70 Milyon nüfüslük bir devlet, zayıf ekonomi.
2) Kültürü farklı, Islami Republic e çekilmek istenen bir ülke.
eksileri: -
1)Avrupa'nın yönetiminde söz sahibi bir Türkiye, kapılarında süründüremeyecekleri, şu tarihte şuraya gelin size üyelik tarihi verecez diyemeyecekleri, bir Türkiye...
-------------------------------------------------------------

Neyse içimdeki birsürü şeyi boşaltmış oldum bu arada. Açıkçası sitenin kapatılmasının Avrupa açısından fazla bir zararı yok site Türkçe olduğu için, Atatürk'e karşı yapılan her saygısızlığın yaptırımı olmalıdır. İster hukuksal yoldan, ister farklı bir adaletle...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

forwardlayarak hangi site kapatıl mış ki?
burada gazanfer'e katılıyorum,sitenin içeriğini yaymak için çok iyi bir plan o forward işi.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuiCk, 08 Eylül 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
@gazenfer

tek akıllı sensin ztn. şu an herkes senin gibi düşünse bu site açık kalacaktı ve adamlar propagandalarına devam edeceklerdi
yanlışmı??

şu anda devam etmiyolar mı?

1. burda ve sitenin hacklendiğinin duyulduğu yazıldığı her yerde reklamlarını ve propogandalarını sayenizde yaptılar.
2. yarın siteyi yeniden açacaklar, ya da domain ellerinden gittiyse (içerik değiştiğine göre gitmemiş) başka bir domainde devam edecekler.

evet, tek akıllı benim sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 08 Eylül 2005 02:41 tarihinde demiş ki:
Açıkçası sitenin kapatılmasının Avrupa açısından fazla bir zararı yok site Türkçe olduğu için, Atatürk'e karşı yapılan her saygısızlığın yaptırımı olmalıdır. İster hukuksal yoldan, ister farklı bir adaletle...

tamam da,adamlar gidip ağlasa bilimum forum türü yerlerde, Bizim siteyi Atatürkçü hackerlar kapattı diye, Atatürkçü=hacker,fanatik tanımı kalsa insanların aklında. Bence kapatmaya değmeyecek bir site.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

@dreolf
kimegöre aklı veya haksız?? bu sitenin hacklendi diye bana haksızsın diyen yabancıya sen önce git sömürdüğün ülkelerdeki aç sefil insanlara bak derim. nasıl sen anana küfredenleri duymazdan geliyosan. dünyayı sömürüp sonra bana insanlık öğretmeye çalışan adamı sallamam[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda o siteye giren saçma sapan içeriği değil Türk Bayraklı Atatürk resmini görüyor.
O forward işe yaramıyor yani anlayacağın.
Başka bir domain açıldığında gene aynı yöntemle kapatırız, gene bir işe yaramaz...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

yabancı düşmanlığınıda pek anlamıyorum.
madımak otelini yakanlar Türk değilmiydi?
Bir iki Türk terörist eylem yapınca Türk=Terörist mi olur?
yada daha iyi bir örnek, adana'da bir hacker yakalandı Türk.Şimdi insanlar sana aa Türksün demek Hackersın yani,Türk=Hacker deseler hoşuna gider mi?
Avrupalı birçok devlette yaşayan insanların büyük büyük ataları sömürge devletleri kurmuş diye,yada bir avuç poltikacı dünyayı sömürüyor diye hepsi neden sömürgeci oluyor ki?
aklınız mı almıyor,ordaki insanlar arasında buna karşı çıkanlarda mevcut.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

gazenfer birisiyle kavga ediyosn diyelim adam sana vuruyo senin mantığına göre sen hiç vurmayacan niye? çünkü sen vursanda adam sana vurmaya devam edecek oyüzden öle dur sen
yada vurdun diyelim avrupalı amcanlar kulağını çekecek

o yüzden hiç bişeye tepki verme sen olurmu[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Sosyal ağlarda paylaş

@Driegeolf: Sen öyle san,internete her kesimden insanlar giriyor, ayrıca cahil insan fakir olacak diye birşey yok. Ben gayet tehlike olarak görüyorum o siteyi. . Adım başı internet kafe var o cahil diye nitelendirdiğin insanların oturduğu yerde ve birsürü insanın internete erişimi var. Atatürk düşmanı birilerinin abi bak şööle şööle site var diye girip siteyi sağa sola yaymasından çok, bu siteyi şu şu hackledi tarzı birşey görmeyi tercih ederim.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuiCk, 08 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
@ferrera
arada sırada atatürkle konuşuyosn heralde???

Cevaba bak tanrım!
Senelerdir hayatını, onurlu, saygıdeğer kişiliğini okuyoruz. Nasıl yunan bayrağını çiğnemiyorsa bunuda yaptırmazdı.[signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [part1]
Art Photos [part2]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuiCk, 08 Eylül 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
gazenfer birisiyle kavga ediyosn diyelim adam sana vuruyo senin mantığına göre sen hiç vurmayacan niye? çünkü sen vursanda adam sana vurmaya devam edecek oyüzden öle dur sen

o yüzden hiç bişeye tepki verme sen olurmu

uluslararası ilişkilere müthiş bakış açından dolayı tebrik ederim. on kere yazdım, her işin bi adabı var.
Sosyal ağlarda paylaş

hacklesinler de(ki bence saçma hacklemek yine) bari Atatürkçülüğü kullanmasınlar,Hacked by Hebele Team filan yazsın,ben insanların aklında Atatürkçülüğün fanatiklik/hackerlık olarak yer etmesini istemiyorum.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuiCk, 08 Eylül 2005 02:48 tarihinde demiş ki:

o yüzden hiç bişeye tepki verme sen olurmu

said:
Drigeolf, 08 Eylül 2005 02:23 tarihinde demiş ki:
hayır,buna "provokasyona gelip saçma sapan hareketler yapmama" denir.
Düşünebiliyorsun,düşün;
Siteyi 100 kişi biliyor,hacklenince 200 kişi bilicek-zarardasın
Site Türkçe hazırlanmış,zaten Türkler neyin ne olduğunu biliyorlar,hacklemek sadece tepki çekecek-zarardasın
Atatürkçü düşünce örgütü dünyada Hacker takımı olarak gözükecek-zarardasın.
Atatürkçü düşünceye karşıt bir site yokedildi-kardasın
----
bir eylem yapılmadan önce zarar-yararlarına bakılır.
Mesela deprem olduğu zaman hasarı minimuma indirmek için önlem almak,sana para kaybettirir,ama depremde kaybediceğin para ve canın yanında çok düşük kalır,yani uzun vadede kardasın.
Veba salgınına yakalanan insanları kurtarmak para ister,ama o insanlar bunu vergi olarak sana geri öderler.Uzun vadede kardasın.

Kısa vadede bu siteyi hacklemenin tek bir karı var,ama zararı büyük,aynen provokasyonlara gelmemek için bunu görmezden geleceksin,nasıl halkımız şu an terörist militanlara karşı aynı şeyi yapıyorsa.
[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

Yunan bayrağı bir milletin bayrağı simgesi, Atatürk yaşasaydı zaten böyle bir site olmazdı.Olsa bile biz burda pek tınlamazdık, herkes kıçıyla gülerdi. Biz burda tartışmıyor olurduk.
Yani bu sitenin açık olması, benim Bütün dünyanın içine sçayım diye bir site açmam kadar gülünç olurdu...

Atam keşke yaşıyor olsan :/[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

@drigeolf

şu an afrikada neden insanlar aç anlıyabiliyo musun ?? hiçmi derisi karnına yapışmış çocukları görmedin tv de?? sen sömür(ki hala devam ediyo) ondan sonra içinden bi kaç işi çıkıp aaaa ayıp yaptığımız diyince herşeyden kurtul, sonra monitörn önünde yaymış oturan drigeolf da sana aferin desin
hlal olsun adamlara[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Drigeolf, 08 Eylül 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
yabancı düşmanlığınıda pek anlamıyorum.
madımak otelini yakanlar Türk değilmiydi?
Bir iki Türk terörist eylem yapınca Türk=Terörist mi olur?

Yabancı ülkeler müslümanları terörist, Türkleri barbar olarak gördükleri içi, yabancıları pek sevmiyorum. Bütün amaçları bizi sömürmek, kullanmak vs... Ha yok mu aralarında adam gibi insanlar tabii ki var. Ama işte bence azınlıkta kalıyorlar. Hele politikacılardan bahsedersek zaten çoğumuz durumu biliyoruz.

Bu arada hacked by zeus yazsalar daha iyiydi. Bu konuda sana katılıyorum.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gazanfer, 08 Eylül 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
peki şimdi neyin değiştiğini anlatır mısınız bana?
aynı adamlar başka bi domain alıp yine aynı şeyi yapacak. hadi onu da heklediler, başka domain, yine hek. nereye kadar?

en sonunda "atatürkçü düşünce derneği adında haX0r bi grup var..." diye bilecek insanlar. bu mu istediğiniz? kimseye bişey kabul ettirmiş değil bunu yapanlar, dangır dungur barbarlık yapmışlar. başka bişey değil.

Ya sen ne tür bir insansın? Adamın teki gelip senin anana küfür etse gidip mahkemeye mi vereceksin?
Bence öyle yaparsın. Savunduğun şey bu çünkü[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...