Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @buick kimsenin kimseyi mağdur gösterdiği yok,ben bir TW'un siteyi hackleyen hackerlara,"aferim aslanlarım" gibi bir yakıştırma yapması,ve hacklenmiş bir sitenin övülerek hackerların haklı çıkarılmaya çalışılması. Amaç ne olursa olsun hack,linç gibi şeyler bizi haklı değil haksız gösterir. Şimdi siteyi 100 kişi biliyor diyelim. Bu adamlar bakın Türkler siteyi hackledi diye ağlamaya başlayınca 200 kişi bilecek,bu öğrenen kişilerde öğretenlerin verdiği linklere giricek.Bir davayı savunmanın yolu"kaba kuvvet" olmamalı.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 evet kibar arkadaş nasıl savunacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu i$te de etik olmalıdır.. Gazanfer haklı yani , kendilerini atatürkçü dü$ünce derneği olarak tanıtanların yasadı$ı i$ler yapması da saçma geliyor.. Ama içimden aferim aslanlarım dedim mi , dedim :D[signature][hline]Gerekli $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 internet bu öyle tanıtması çok kolay bişi sen kendini 22 f istanbul diye nasıl tanıtabiliyorsan (erkek olduğunu farzediyorum) en az o kadar kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @Drigeolf: Nasıl savunacaksın bu davayı peki? Sitenin açık bir şekilde ona buna yollanarak bazılarının gerçekdışı ve sapkın düşüncelerini yayınlamasına, bütün Dünya'ya yaymalarına izin vererek mi? Sence insanların siteye girdiklerinde bu sayfayı mı görmeleri daha güzel, yoksa 2 3 tane hayvanın Atatürk hakkındaki zırvalarını mı?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuiCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @drigeolf site eski halinde 100 kişi tarafndan bilinecekse bu haliyle 10000 kişi tarafından bilinsin hiç önemli değil. kim nerde ağlayacak site hacklendi diye,ağlayanlar pkk lı vatan hainlerinden başka kimse olmaz sen hiç kafa yorma!!![signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 peki şimdi neyin değiştiğini anlatır mısınız bana? aynı adamlar başka bi domain alıp yine aynı şeyi yapacak. hadi onu da heklediler, başka domain, yine hek. nereye kadar? en sonunda "atatürkçü düşünce derneği adında haX0r bi grup var..." diye bilecek insanlar. bu mu istediğiniz? kimseye bişey kabul ettirmiş değil bunu yapanlar, dangır dungur barbarlık yapmışlar. başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hiç birşey yapmayacaksın,en güzel şey budur bakın:bugünlerde insanları provoke ediyor militanlar, insanlar şimdi o militanları linç etse ne olur,yabancı gazetede manşet:"TÜRKLER 7 KÜRT ÖLDÜRDÜ,SOYKIRIM!".Bizimkiler akıllandı artık napıyor? Hiçbirşey yapmıyor.En güzeli budur,allah aşkına kaç tane yabancı TÜRKÇE bir siteyi okuyup,"vay Atatürk'e bak ne adammış şerefsiz" diyecekki? kaç kişinin haberi olacak bu siteden. NOT: Türkçe olduğunu biliyorum çünkü webarchive dan baktım eski haline. dinsiz, mason,sarhoş ve babası belirsiz gibi saçma sapan, aklı başında olan bir insanın inanmıyacağı,zaten türkçe olduğu için yabancıların anlamıyacağı şeyler varmış sitede. ayrıca 2003 yılından beri kapalıymış site,aha eski hali: http://web.archive.org/web/20010517225846/http://www.mustafakemal.de/[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ee peki ozmn hiçbi devlet hiçbi sorunu halletmesin; veba salgını mı oldu " ya nası olsa yine olur hiç ellemeyelim ölsünler" , yok deprem mi oldu " yine olacak biz yapmadık ya boşver yıkılsın önlem almayalım hhiç" ; bu kadar SAÇMA DÜŞÜNÜLEMEZ; nası olsa yine yatacağım diye yatağını toplamamaya benzer dediğin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 3 ekime kadar sabredin...[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 3 ekim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Olaya hep diğer açıdan bakıyorsun, ulan bu bardağın yarısı dolu bana yeter diyorsun, aslında boş olan tarafı daha tehlikeli ve biz bir eyleme geçmedikçe daha fazla tepemize binecekler. Ülkede zaten özgürlük,demokrasi adı altında senelerdir bazı gruplar doğusundan batısına kadar ülkeyi bölmeye çalışıyorlar. Biz nasıl Teröristleri dağda avlayıp öldürmeye çalışıyorsak, internette de elimizden gelen yolla susturmaya çalışacağız. 10 milyon tane siteyi zaten isteseler açarlar. Ama işte hackleyerek durdurmamız, sesimizi duyurabilmemiz, Atatürk'ün gerçek kişiliğini insanların beynine sokmak zorundayız. Bunun tek yolu da hackse evet hacklemek bunun yoludur. Internetin zaten doğru düzgün bir kuralı kanunu yok, zaten diyelim bir siteyi kapattırmak için dava açsan bile masrafını geçtim, o sürede gene açık duracak site. Hadi kapattırdın senin mantığınla başka bir site açılacak. E ne oldu hani? Nasıl durdurdun?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 neyse gerçekten bu anlamsız arkadaşlarla daha fazla tartışmayı gereksiz buluyorum ben, takılsınlar boş düşünceleri ve gereksiz varlıklarıyla benim gözümdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 durduramıyorsan gidersin kırk fırın ekmek yersin, uluslararası alanda sözün dinlenir olur, bişeyler anlatırsın. şimdi bu derneğin sözünü kim ciddiye alır allahaşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hayır,buna "provokasyona gelip saçma sapan hareketler yapmama" denir. Düşünebiliyorsun,düşün; Siteyi 100 kişi biliyor,hacklenince 200 kişi bilicek-zarardasın Site Türkçe hazırlanmış,zaten Türkler neyin ne olduğunu biliyorlar,hacklemek sadece tepki çekecek-zarardasın Atatürkçü düşünce örgütü dünyada Hacker takımı olarak gözükecek-zarardasın. Atatürkçü düşünceye karşıt bir site yokedildi-kardasın ---- bir eylem yapılmadan önce zarar-yararlarına bakılır. Mesela deprem olduğu zaman hasarı minimuma indirmek için önlem almak,sana para kaybettirir,ama depremde kaybediceğin para ve canın yanında çok düşük kalır,yani uzun vadede kardasın. Veba salgınına yakalanan insanları kurtarmak para ister,ama o insanlar bunu vergi olarak sana geri öderler.Uzun vadede kardasın. Kısa vadede bu siteyi hacklemenin tek bir karı var,ama zararı büyük,aynen provokasyonlara gelmemek için bunu görmezden geleceksin,nasıl halkımız şu an terörist militanlara karşı aynı şeyi yapıyorsa.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ayrıca hayatımda gördüğüm en salak site, direk beyin yıkamaya yönelik. Birşeyi yanlış olsa bile ispatlamaya çalışıyorsan bari mantık sınırları çerçevesinde provakasyon yap. Gerizekalılar yazmış ki: ------------------------------------------------------------ "İHANETİN BELGESİ İslam ve Şeriat düşmanı ve vatan haini M. Kemal’i „Vatanı kurtaran kahraman“ diye 70 yıldan fazla tüm bir milleti kandıran kemalistlerin yüzüne şamar atan bir belge... İngiliz büyükelçisi Sir Perey Loraine:"Onun en büyük arzusu kendisinden sonra „Türkiye’nin başkanı“ olarak onun vazifesini üzerime almam idi"." ----------------------------------------------------------- Bunu yazanda 1 gr beyin varsa zaten... Mustafa Kemal öyle birşeyi istese idi, neden Kurtuluş Savaşına girsin?, Neden Anadolu'yu ayağa kaldırsın?. Çekerdi Amerikan ya da Ingiliz mandasını, isteyen Devlet Başkanı olurdu. Çok saçma... İnsanlar o kadar cahil ki, buna inanabilecek kadar cahiller. Yoksa herkes kardeş kardeş yaşar, Fatih'te 3-4 tane soytarı propoganda yapamazdı.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 konunun sitenin içeriği olduğunu sanmıyorum. önce sitenin hacklenmesini alkışlayıp sonra gelip ordan yazılar pasteleyerek reklamını yapmak da süpermiş. tebrik ederim. [Bu mesaj Gazanfer tarafından 08 Eylül 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yahu buna inancak adam internete girmez ki? girecek parası yok o kadar cahil insanların,zaten site Türkçe yabancılar anlamıyor,cahillerde giremez,neden hackliyorsunuz? Ha PKK'nın sitesi olur,hacklersin,ama bunu hacklemek bir kazanç getirmiyorki sana.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Gazanfer, 08 Eylül 2005 02:26 tarihinde demiş ki: konunun sitenin içeriği olduğunu sanmıyorum. önce sitenin hacklenmesini alkışlayıp sonra gelip ordan yazılar pasteleyerek reklamını yapmak da süpermiş. tebrik ederim. [Bu mesaj Gazanfer tarafından 08 Eylül 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] resmen millete saldırıyorsun,adam hiçbirşeyin reklamını yapmamış,saçmalığını dile getirmiş sitenin. Hacklenmesinin yerinde bir karar olduğunu söylemiş sen adama ne diyosun. Site çok saçma hakkaten,argüman şu : "Atatürk namussuzdur,çünkü kadınlı erkekli balolar yapmıştır" ne namussuzluk lol :D. Bu siteyi hacklemek zaman kaybı,gereksiz tepki çekmek için birebir.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Gazanfer, 08 Eylül 2005 02:26 tarihinde demiş ki: konunun sitenin içeriği olduğunu sanmıyorum. önce sitenin hacklenmesini alkışlayıp sonra gelip ordan yazılar pasteleyerek reklamını yapmak da süpermiş. tebrik ederim. [Bu mesaj Gazanfer tarafından 08 Eylül 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] ben sitenin reklamını yapmıyorum, burdaki herkesin olayları kavrayabilecek seviye olduğuna inanıyorum ama sen başka yöne çekmek istiyorsun. Ben de seni tebrik ediyorum Ata'mıza hakaretler yağdıran siteyi hackleyen arkadaşlara karşı demokrasiyi savunduğun için. Bu arada ha PKK nin sitesi ha bunların? Ne farkı var Allah aşkına? Saçmalamaya başladınız.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuiCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 okadar aciz bir toplum oldukki insanlar atalarına saldıran propaganda aracı sitelerin hacklenmesini yanlış buluyolar niye; çünkü avrupalılar bize sen bunu niye böyle yaptın diye kızarlar diye. kafanızdaki sorun bu sizin arkanızdan korkuyosunuz. isteyen istediğini desin istediğini yazıp çizsin. avrupa nedir sizin gözünüzde cezalandırıcı ulu büyük birşeymi???? neyinden korkuyosn.cıss mı derler sana atanı savunursan[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 PKK'nın sitesi Türkçe değil,her dilden var maşallah. Onun için tehlikeli,yabancılar okuyup saçma sapan şeyler öğrenebilirler,bize karşı tavır alabilirler. Ama bu site Türkçe,ayrıca çok ta saçma.Buna inanabilecek kapasitedeki insan parasızlıktan internete giremez ki. Yabancılar da okuyup yanlış bilgilenemez,zaten reklamı da yok sitenin.Eee? daha ne? ne gereği var dursun öyle, hackleyince tepki alırısnız.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Aferin ama bi hack team yazsalardı bence. Atatürk sağ olsaydı yaptırmazdı yani mesela.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sitenin içeriğini bilmiyorum, sen pasteleyince gördüm. içeriği her ne olursa olsun, bu şekilde olmaması gerekiyordu, anlatmak istediğim budur. kimseye saldırmıyorum, yanlış anlaşılma olmasın. adamlar gayet akıllıca bir şekilde, sitenin reklamını yapmak için "lütfen lütfen sakın ha site linkine basmadan bunu herkese forwardlayın kapattıralım siteyi!" diye karşıt ağızla forward maillerle reklamlarını yapmışlar, herkesin tıklayacağını bile bile, bunu göremeyecek kadar körsünüz. eğer dediğiniz gibi içeriği de yalnızca türkçe ise, herkesin sinirle, küfrederek birbirine içeriğini göndereceğini bildikleri için yaptıkları çok belli. böyle bi provokasyona bile gelebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuiCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @ferrera arada sırada atatürkle konuşuyosn heralde???[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar