Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşırı bilinmeyen ama sevdiginiz grup/kisiler

Agent_47

Öne çıkan mesajlar

@rancid: ben sorumu oyle sormak istedim, bir sorun mu var? rahatsizsan sen sevdigini,z grup/kisiler die baslı kacarsın oke?
@dorsia: bende bilmiyodum grubu simdi internetten arastırdım, sana verilebilecek tek cevap adamların yaptıkları müzik cogu türkün (olmayan) kulak zevkine uymuyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ranCid, 09 Eylül 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
bilinip bilinmemesiyle ne alakası var?daha bi cool mu oluyo bilinmeyince

Bılınen grupları dınlıyor olabılır o yuzden farklı bır gruba ıhtıyacı olabılıyor ınsanların..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Agent_47, 09 Eylül 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
@rancid: ben sorumu oyle sormak istedim, bir sorun mu var? rahatsizsan sen sevdigini,z grup/kisiler die baslı kacarsın oke?

sorunu istediğin gibi sormakta özgürsün tabiki.hayır yani bilinmeyen de kime göre yani benim bilmediğimi sen bilebilir tanıyabilirsin.ya da başkasının bilmediğini ben bilebilirim.böyle bi gruplama bana ters geldi o kadar.fikrimi belirtirkende sana danışcak halim yok.[signature][hline]couple of dreams...
Sosyal ağlarda paylaş

Nonpoint (nu-metal gibi bi$ey ama günümüz gruplarıyla alakası yok)
Bloodflowerz (almanyalı gothic metal grubu , sağlam gruptur)
Drowning Pool (hardcore gibi)
A Dozen Furies (metalcore gibi)

Poets Of The Fall (max payne 2 yi bitirenler bilir , Late Goodbye adlı süper bi $ærkı vardı. O $arkının sahibi Finlandiyalı grup , özellikle vokal süper..
Buena Vista Social Club (pek bilinmedik değil ama.. Latin Jazz , kesinlikle dinlenesi)

yerli...
Comma (progressive metal yapan grup , çok iyiler özellikle sen $arkılarını dinleyin)
Catafalque (doom , unique albümleri dinlediğim en güzel yerli albümlerden
Alev (yarı alman rock grubu , iyiler güzeller..)
Bluesaint (blues , shaftta çalarlar albümleri veya demoları yok diye biliyorum.)

[Bu mesaj dufrasne tarafından 09 Eylül 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cenotaph'ı bilmeyen mi var?pathologic masturbational gut discharge şarkıları :P

matt elliot: biraz melankoli, biraz piyano, biraz drum n bass, biraz hayalet hikayesi, biraz atmosfer. eşsiz bişey, muhakkak dinleyin.

explosion in the sky: post-rock'ın yeni baştacı, muhakkak dinleyin, gerçekten de patlamalı bi müzik :) oldukça melodik, yer yer hüzünlü, yer yer eğlenceli, tamamen enstrümantal.

urbs: chill out için birebir.

in the woods: ne-metal olduğunu bilmiyorum ancak omnio albümü müthiştir. türkiyede de bilen vardır eminim.

saturnus: bu da çok bilinmez sanırım ama for your demons şarkısı enfestir, christ goodbye da öyle. doom sevenler baksın.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...