Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Cyndia Lauper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bırde grupların turlerını yazarsanız ıyı olur..Bende bı kac grup calarım ..:)[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Cyndia Lauper bilinmeyen mi şimdi? 90 larda her evde vardı kasedi be onun ehhe. Ben Carbon Leaf dicem.rock.yumusak.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 fistan o zaman düzelteyim artık pek bilinmeyen oldu mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bilinip bilinmemesiyle ne alakası var?daha bi cool mu oluyo bilinmeyince[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ben Harper (bir de Turkiye'de Dave MAtthews Band neden cok bilinmiyor?)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 @rancid: ben sorumu oyle sormak istedim, bir sorun mu var? rahatsizsan sen sevdigini,z grup/kisiler die baslı kacarsın oke? @dorsia: bende bilmiyodum grubu simdi internetten arastırdım, sana verilebilecek tek cevap adamların yaptıkları müzik cogu türkün (olmayan) kulak zevkine uymuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: ranCid, 09 Eylül 2005 15:47 tarihinde demiş ki: bilinip bilinmemesiyle ne alakası var?daha bi cool mu oluyo bilinmeyince Bılınen grupları dınlıyor olabılır o yuzden farklı bır gruba ıhtıyacı olabılıyor ınsanların..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 aslında herkes kendı sevdıgı playlıstlerı yazsa ınsanlar karsılastırıp kendıkılerıyle dınlemeklerını ındırseler fılan ne dersiniz hoş olmaz mı ? =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 @jacabo: oda başka bi topicin hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya bişi dicem ben her grubu biliyom mu :P Dorsia, Ben Harper'ı bilmeyen yoktur dicem aynı şekilde Dave Matthews Band'ide ama bilmeyenler var demek. kahretsin ya muzik bilgim ne kadar geniş :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Beseech var mesela... Einherjer var öyle.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 steve miller band diyim bende biliyosunuzdur ama olsun bi katkım olsun bari[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 steve miller band - seranade cafe şarkısıdır bilmeyen yoktur arkadaşım! :P neyse ya ben girmiyom topice bida duramıyom ehh[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 [u]öl fistan öl [/u] :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Agent_47, 09 Eylül 2005 15:50 tarihinde demiş ki: @rancid: ben sorumu oyle sormak istedim, bir sorun mu var? rahatsizsan sen sevdigini,z grup/kisiler die baslı kacarsın oke? sorunu istediğin gibi sormakta özgürsün tabiki.hayır yani bilinmeyen de kime göre yani benim bilmediğimi sen bilebilir tanıyabilirsin.ya da başkasının bilmediğini ben bilebilirim.böyle bi gruplama bana ters geldi o kadar.fikrimi belirtirkende sana danışcak halim yok.[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sirrah Ensiferum Borknagar Darkwell Sirenia[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Nonpoint (nu-metal gibi bi$ey ama günümüz gruplarıyla alakası yok) Bloodflowerz (almanyalı gothic metal grubu , sağlam gruptur) Drowning Pool (hardcore gibi) A Dozen Furies (metalcore gibi) Poets Of The Fall (max payne 2 yi bitirenler bilir , Late Goodbye adlı süper bi $ærkı vardı. O $arkının sahibi Finlandiyalı grup , özellikle vokal süper.. Buena Vista Social Club (pek bilinmedik değil ama.. Latin Jazz , kesinlikle dinlenesi) yerli... Comma (progressive metal yapan grup , çok iyiler özellikle sen $arkılarını dinleyin) Catafalque (doom , unique albümleri dinlediğim en güzel yerli albümlerden Alev (yarı alman rock grubu , iyiler güzeller..) Bluesaint (blues , shaftta çalarlar albümleri veya demoları yok diye biliyorum.) [Bu mesaj dufrasne tarafından 09 Eylül 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 G-Flow[signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Lacuna Coil[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Danny Vera (Country-Rock) Yoko Kanno (Her telden) Akira Yamaoka (Dark Psychodelic Rock) Megabyte (Enigma gibi) Incognito (Funk, Swing, Caz, Blues)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Empyrium.Yeni olduğum için bilip bilmediğinizi bilemiycem : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İlkay akkaya Grup yorum ps: bilmeyen ölsün =)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 cenotaph bilen azdır[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere nerde ararsın beni gezer iken üstümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 cenotaph'ı bilmeyen mi var?pathologic masturbational gut discharge şarkıları :P matt elliot: biraz melankoli, biraz piyano, biraz drum n bass, biraz hayalet hikayesi, biraz atmosfer. eşsiz bişey, muhakkak dinleyin. explosion in the sky: post-rock'ın yeni baştacı, muhakkak dinleyin, gerçekten de patlamalı bi müzik :) oldukça melodik, yer yer hüzünlü, yer yer eğlenceli, tamamen enstrümantal. urbs: chill out için birebir. in the woods: ne-metal olduğunu bilmiyorum ancak omnio albümü müthiştir. türkiyede de bilen vardır eminim. saturnus: bu da çok bilinmez sanırım ama for your demons şarkısı enfestir, christ goodbye da öyle. doom sevenler baksın.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar