alukard666 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kitapta kabul ediosanz ejderha mızragından palin, anime sart diosanız jiraiya[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Collapser Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Disney yapımı olarak(Filmide var) Pirates of the Caribbean'dan Jack Sparrow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Gargamel ' in kedisi Azman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tazzz we elmayra..:D[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1. spidey 2. sandman odin 3. sandman sandman[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Kleo, 05 Eylül 2005 05:54 tarihinde demiş ki: sen bana bu pozda bi resmini gonder bakem :D :D :D :D :D bu kadar bish'sen bi Fllay hazir :D muhahaha Fotoğraf çekmeyi denedim ama çok seksi duruyorum, o yüzden utandım vazgeçtim:D. Daha edepli bir poz olabilir belki:-P...[signature][hline]Gyokuche neden sen?Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kleo yakışıklı çocuk wallaha ben gördüm tam senlik.... bugünlerde çöpçatanlık havamdayım çokda beceririm ya neyse ya sabahtan beri düşünüyorumda yok öyle bir karakter.... bulamadım ciddiyim ilginç ya..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 nasi unuttum annayamadim. bide One Piece'den Roronoa Zoro'ya olan benzerliklerim vardir. benim gibi etrafta nolup ne bitiyo umrunda degil adamin, deliler gibi yiyip, 24 saat uyuyabiliyo. :) bide ozellikle yon bulma ozurlulugunu benden almis sankim. denizde yuzerken bile gitmesi gereken geminin tam tersi yonunde daldi herif yaa..cok orjinal bi adam. Arabasta'da adama sehir merkezine gitmesi icin yol tarif ederlerken ona kuzeye git dediler, ve Zoro gitti sehirdeki en yuksek binanin tepesine cikti, orda benim kahramanim olmustu bende beyefendiden daha zeki degilim bu konuda ya...neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bende Wolverine diyorum. Nickimle de özdeşmiştir kendisi.. [Bu mesaj Logan tarafından 09 Eylül 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ayu Yogi :)[signature][hline]Where is the hareket There is the bereket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Patrick :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Eric Cartman. -I am not fat, my mom says i'm big boneddd![signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Homer Simpson- Tembelliği Lisa Simpson- Zekası Bart Simpson- Hayatını yaşaması[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Argento Soma'dan Ryu Soma ve FMP'den Sagara Sousuke'ye kendimi özdeşleştirmiyorum , bizzat reenkarnasyonları olduğuma inanıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 uslup olarak daha cok yzak jule e benzıosun gundam seed den urusaiiii![signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Viktor, 10 Eylül 2005 14:38 tarihinde demiş ki: uslup olarak daha cok yzak jule e benzıosun gundam seed den urusaiiii! Yzak'ı severdim , ilk seride favorilerim arasındaydı ama hiçbir zaman bir Raww Le Kleuze , Ray Le Burrel , Nicole Amarfi yada Athrun Zala babından bir karakter olamıyacağını düşünüyorum Yzak'ın. (Hepsini ayrı ayrı seviyorum , nedenleri farklı ama hepsi Kira kazmasından daha gerçekçiler bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Akuma kaç Kleo geliyor:D:D:D:...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 akuma is dead rest in peace kleo bırazdan kesıcek akumayı ölülerle konusmaya gerek yok sanırım :P [signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang [Bu mesaj Viktor tarafından 10 Eylül 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yorum yapmama karari aldim. yoksa aazima yakismiycak seyler yazarim... insan kiskaninca naapcani sasiriyo Kira-sama'yi... :D ah Kira..~~ sen nelere kadirsin...aslanim benim.. =) herkes ultimate coordinator olamiyo ki.....[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tsubasa :lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 X-men den kesinlikle Apocalypse Stand Alone Complex te Batou Naruto da tabiki Orochimaru-sama sevdiğim karakterlerdir Ama en cok kendimi yerine koydugum karakter Kobradır sayko animeydi. *!Derin bir iç çeker* Kleo Gaara ya hala uyuz oluyorum hehe =)[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 soylememe gerek var mı :P dory (finding nemo)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Naruto'da özdeşleştirdiğim tek karakterler Kakashi ve Gaara note : Ben ölüseyim siz de ölüsünüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Zephyros, 11 Eylül 2005 23:44 tarihinde demiş ki: X-men den kesinlikle Apocalypse Stand Alone Complex te Batou Naruto da tabiki Orochimaru-sama sevdiğim karakterlerdir Ama en cok kendimi yerine koydugum karakter Kobradır sayko animeydi. *!Derin bir iç çeker* Kleo Gaara ya hala uyuz oluyorum hehe =) hocam, sende bi bozukluk var ozaman =D[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar