Gothic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben giriyorum rahat rahat oynuyorum ?[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 izmir ya olmadı şimdi benimde çok patlatasım geldi nabacaz ya bak içimde kaldı :D:D:D[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hangi server a sürekli takip ediyorum ? boss lar bizi ekliyo[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Siz hata mesajlarından bahsediyosunuz... Ben daha HachShield' i geçemiyorum :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ortada biyerde buluşalım patlat şunu pls :D[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Gothic, 11 Eylül 2005 23:42 tarihinde demiş ki: ben giriyorum rahat rahat oynuyorum ? bizi sinir etmek için dio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ohooo bende giriyorum ..cz deyim şu an (belki bende sinir edersem patlatırsınız şu balonu)[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ahahah ben girdim su an party i bile girdim clan party ne zman girmisler merak ediom :D:-):D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: CaDoBaBa, 11 Eylül 2005 23:44 tarihinde demiş ki: said: Gothic, 11 Eylül 2005 23:42 tarihinde demiş ki: ben giriyorum rahat rahat oynuyorum ? bizi sinir etmek için dio :D walla öle bişi yapmıyom :D ama hiç takılmadım hiçbir hata almadım hiçbir bug da olmadı :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zuhahhaha girdim b1 eslanttayım :) şimdi server seçme ekranında 10 kere falan seçip 10061-10060 aldıktan soora seçmeye devam, bi süre soora sadece ''connecting please wait(ok)'' ekranı çıkınca ok.lemiosun, bi 10 dk (20de olabilir) kadar bekleyince karakter seçme ekranı gelio. karakteri seçiosun(tabi ilerlemio, yani load etmio) yine bi 10-20 dk bekliosun veeeeeee oyundasın:). sonrasını bilmiom bakçez.[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yani sen oyuna toplam 45 dakikayı bulan bir sürede giriyorsun bende nie 5 dakka bile almıyo :D[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: rion, 11 Eylül 2005 23:48 tarihinde demiş ki: zuhahhaha girdim b1 eslanttayım :) şimdi server seçme ekranında 10 kere falan seçip 10061-10060 aldıktan soora seçmeye devam, bi süre soora sadece ''connecting please wait(ok)'' ekranı çıkınca ok.lemiosun, bi 10 dk (20de olabilir) kadar bekleyince karakter seçme ekranı gelio. karakteri seçiosun(tabi ilerlemio, yani load etmio) yine bi 10-20 dk bekliosun veeeeeee oyundasın:). sonrasını bilmiom bakçez. o kadar beklenirmi be :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ee anca ama değer :)[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 angelusy girdinmi oyuna (şşşş çaktırma, balon olayı :) )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yok be kardeşim giremedim ama zorluyorum bende 15 dk dır connection dayım patlamdımı balon ? help pls[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Server Status LoginServer Online Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline Beramus 1 Offline Beramus 2 Offline Beramus 3 Offline Cypher 1 Offline Cypher 2 Offline Diez 1 Offline Diez 2 Offline Xigenon 1 Offline Xigenon 2 Offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 walla a2 deyim ???[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 beyler bugün Cz gittim fatal bide almalibre klanından priestlerle kadınlar samma kesiyolardı ama bana görmek nasip olmadı insonomia mı ne adamlar öldürdü be bide türk susamuru ve maxsimus tanıyan varsa sölesin ama manyaktı priestler 61 di ikiside buff yok ama?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Yanlış tespit etmediysem claslar tutmalı. Yani upgrade edeceğin item normal clas sa elinde ki scroll en az normal olmalı...Yine de emin değilim[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Oyuna rahat rahat giriorum diyen arkadaşlar Knight Online dan bahsettiğimizi biliorlar değil mi ?[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar