DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Doğrusu böyle playerların kafalarını yormaları gereken bazı puzzle lar veya bilmeceler ve hatta tekerlemeler bulsam iyi olur diye düşündüm..çünkü doğru düzgün bir macera bence adil derecede combat ve çözdüm diyerek playerı sevindirecek puzzle lar içermeli.Şu ana kadar kullanmış olduğunuz veya kullanmayı düşündüğünüz bu tür şeyler varsa yazın lütfen.Mümkünse türkçe olsun... örnek vermek gerekirse: I'm the end of the life and beginning of the end. bunun yanıtı "E" harfi mesela...bunun gibi şeyler arıyorum işte.[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Biraz düsünelim h1mmm... *düsünür* *tasinir* *kasinir* *osurur* *kokar* *zehirlenir* *ölür* *tekrar hayata geri döner* *akillanmamis tekrar ölür* ...... :lol: :-)[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 o tür puzzle lar oyuncuların bilgisayar oyunu oynadıkları izlenimine kapılmasına neden olur. beceremezlerse "hadi load ediyorum eheheh" gibi espriler yapabilirler. sakıncalı bi durumdur. bilmece diil de problem çözümü masaüstünde daha makbuldür.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ok o zmn problem türü bişiyler önerin..[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Cin bulmacaları güzel olur bilemezse daldırtırsın bilirse xp item fln verirsin yani olmasada olur şeklinde.[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Yemibillah aklima hiç bisi gelmiyo, ulan yazicam bisiler olmuyo du biraz kasiyim yazarim yarim saat 1 saat sonra babalar gibi bi bilmece-sorun arzi bisiler... Lam aklima bisi geldi Hade hep beraber bi oyun yaratalim, sonrada belki bunu camping yaparik hehe :-p (kusura kalmayim yarin tatile çikiyorum anlayin iste :-) )[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 hmmz... şindi "şöyle yap" diyemezsin de genelde problemler ilk bakışta oyuncuların altından kalkamayacağı bişi gibi görünür. misal paticondaki olay. problem: abi 10000 nüfuslu şehri hayaletler basmış şimdi şehirdeki herkes undead... çözüm aşamaları: öncelikle olay yerinde incelenir. asıl sorunun şihrin merkezindeki devasa obelisk ve onun dibindeki shar tapınağıyla ilgili olduğu çözülür. ara problem: partide cleric yoktur. undeadle başa çıkmak için cleric lazımdır çözüm: waukeen rahibi "kiralanır" ara problem: etrafta olup bitenlerle ilgili yeterli bilgi yoktur. çözüm: waterdeepten gelecek olan büyücüler beklenir. bla bla bla diye uzayıp gidiyo bu...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ya benim demek istediğim player şöle bişiy desin işin sonunda aha işte bu kolu çekip o potionu içince ordan geçebilecez ve sonunda üst kattaki artifact için gerekn anahtarı bulacaz fln gibi bişiy....yani nasıl desem....ya player olayı anlasın istiyorum öyle möl möl önüne geleni kessin istemiyorum..sanırsam öyle player yok ama ... :D[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 şindi geldi aklıma. bi kitap var. book of challenges diye. onu indir belki işine yarar bişi bulursun...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 abi pm den atın adam ben görmiyim zevki kaçmasın oyunun. :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Party dungeon basarken bir odaya girer odada bir feather golem*, bir çuval ve bir altar vardır. Biraz inceleyince 10dan fazla int sahibi olan bir oyuncu altarın aslında bir tartı olduğunu anlayabilir. Bir rogue daha fazla incelemeyle tartının duvarda bir yere (gizli kapı) bağlı olduğunu anlar. Tartının üzerine çuvala doldurulmuş golem tüyleri koyulunca kapı açılır ve hazine çıkar. golem+çuval haricinde bir şey koyulursa altar yanmaya başlar ve dokunanlara 1d4 zarar verir. *feather golem: hiçbir şekilde zarar vermez ve hiçbir şekilde yokedilemez sadece torbaya koyulana kadar milleti gıcık eder. planescape canlısıdır ayrıntılı bilgi için otur araştır Biraz zor ama kafa yoran oyuncular çözebilir. Hazineyi problemi çözme süresine göre belirle. 5 saniyede çözen adam, 5 saat uğraşıp ölümün eşiğinden dönen adamdan daha az hakediyodur herhalde, veya tam tersi. :D :lol:[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: [Bu mesaj nightstalker tarafından 18 July 2003 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 standard kule bilmeceleri veyahut masaustu oyun problemleri mesela satranc cin damasi hos oluyor,az bucuk matematiksel hesaplamalar genel kultur ogeleri mesela pirinc yapimi yelken problemleri gibi seyler konabilir ...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Parti bir eve girmiş araştırma falan yapıyordur. Ev devasa büyüktür. O sırada parti içerde bir hırsız farkeder. Hırsız invis potion içer, ya da kendine invis atar vs. Hırsızı yakalamak için çözüm ise, evin giriş/çıkış'larını tutup, mutfaktan un alıp yerlere sermektir. Bunu düşünebilene iyi bir ödül ve hırsızın üstündeki bol loot verilebilir. ;) not: Başka çözüm yolu da bulunabilir tabii. Eğer parti bunu uzun süre düşünemezse, ya da invis'in geçmesini falan beklerse, hırsız bir yolunu bulup evden kaçar.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 19 July 2003 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 partinin 1.-2. level olması ve 2. seviye see invisibility büyüsünü kullanamıyor olması lazım ama bunun için...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Eğer riddle falan arıyorsan aşağıdaki linke bir bakabilirsin: http://www.adnddownloads.com/riddle.shtml Ama buradakiler ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar