Masteis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Free Flash Template indirdim fakat işte bi flash yeri var ve üzerinde butonlar var o butonların isimlerini değiştirmek istiyorum fakat nasıl yapabilcem? Flash yüklü[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 macromedia flash programını açıp o programla değiştirebilirsin. switch diye bir programda olacaktı yada adı switch'e benzeyen. onunlada yapabilirsin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Macromedia flash değiştirmiyor bak sinir oldum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Sothink SWF Quicker İndircen.[signature][hline]o_O
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya editliyorum düzgün bir şekilde kaydedince flash bozuluyor allahım ya bendeki şansa bak[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: orc_lord, 11 Eylül 2005 16:31 tarihinde demiş ki: macromedia flash programını açıp o programla değiştirebilirsin. switch diye bir programda olacaktı yada adı switch'e benzeyen. onunlada yapabilirsin. swithc degilde swish olmasın o? dene bu programı işine yarayabilir[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Öne çıkan mesajlar