Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8 ay sonra gorusuruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burdaki herkese 8 aylık bir elveda diyorum ama benden kurtulamıycaksınız 8 ay sonra geri doncem yine ara ara gircem ama 2 haftada 1 yada ayda 1 felan öss sebebiyle pc kalkıyo 8 ay sonra gorusmek uzere....[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Mesaj tarihi:
giden herkese kolay gelsin.. başarılar..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
AHAHAH OSSCİ SENİ hos benimde 2 senem kaldi hay 4 senelik liseye :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Mesaj tarihi:
aynen bende kaldırcam :(
eski raflara atıcam pc'yi...
ama yinede ii bak kendine,stres yapma ...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Mesaj tarihi:
basarilar.... Bekliyorz.....[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Mesaj tarihi:
"pc kaldıranlar" diye bi topic acsak? herkes gidiyor be? bizimkiler karısmayacagını soylediler ben kaldırmayı düşünmüyorum,( belki ultimayı silebilirim :P) internet bi iletişim aracıdır bence, sırf salak oss için dunyadan elimi ayagımı cekmek mantıksız geliyor, gidenlere gule gule, iyi calişin, inşallah hepimizin guzel haberlerini duyucaz birlikte sevinicez burda :)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
Hayırlısı...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
Oh arkadaşlar geçen sene bende böyle bir ikilimde kaldım ama bilgisayarımla yoluma devam ettim,mutluyum.İYi çalışın bakayım :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
  • Yeni Oluştur...