Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merchantda Premium Services

Densiz

Öne çıkan mesajlar

Konu açmayayım diyorum ama dayanamadım sorayım dedim.

bu sabah birisi merchant açmış. Bi bakayım dedim ne satıyor diye. Gold Premium Services satıyordu.

Ne demek bu? Bir bugdan dolayımı böyle olmuş yoksa. İtem olarakmı alınıyor power up dan.[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buzi, 11 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
ADAMDA ONU ANLATMAK İSTİYO İŞTE
"ULAN DİYO,NE İŞİ VAR BU GOLD PREMİUM'UN MERCHANTTA"

Anlamıyoki +6 mirage parazit i mirage ı var ya biçer keser o haa

neyse bu davranışlarını oyunun durmuna bağlıyorum ben :) uzatmayacağım[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 7xx
Server : Paticik

[Bu mesaj TrTownUser tarafından 11 Eylül 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Peki senin Premium Service in varmıydı ?

Yani satın aldıktan sonra. Sarı sarı yazıyormuydu chat ekranında ...... Premium Services diye?

Adam 400m yazmıştı. Çekeyimmi çekmeyeyimmi diye tereddütde kaldım.

Ama item şeklinde olursa gerçekten iyi olur. Hem satıcılar icin hemde kredi kartı kullanmayan oyuncular icin.[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Sosyal ağlarda paylaş

uehueh aldım japkoda sundirieste satılıyordu 550m civarındaydı yine 1 ay işte bu yenilik gelir inşlahha cc si olamayanlar için güzel bişi[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

a.k ?[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Evet güzel açıklamış]phpBB : Critical Error

Could not connect to the database[/spo]

forumlarında sorun var. Söylermisin ne demiş ?[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Sosyal ağlarda paylaş

It doesnt give the next person "who would buy it" premium. Already tested that, doesnt work. So whoever "buys" this would be the scammee, this guy is ONLY putting it up on merchant, showing is one thing, if someone buys it....well use your imagination on what I would say.....

It's like sticking a porcupine down your shorts. Sure you can do it, but it would be pretty stupid if you actually did it.
unutmusum turkce aciklamayi
yani onu aldiginda premium felan olmucan isin özü bu adam denemis test etmis.

[Bu mesaj lamerofevil tarafından 12 Eylül 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

It doesnt give the next person "who would buy it" premium. Already tested that, doesnt work. So whoever "buys" this would be the scammee, this guy is ONLY putting it up on merchant, showing is one thing, if someone buys it....well use your imagination on what I would say.....

It's like sticking a porcupine down your shorts. Sure you can do it, but it would be pretty stupid if you actually did it.[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...