muratkaygusuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yaw ben yatıom yarın anlatırım size hadi herkes hakkını helal etsin gidiomm
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 LİSE2=kebap :D elveda lupin :( hep sormayı unutuyordum bari bu sefer soram lupin nedemek :D
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben +45 olduktan sonra istediğim clan a girerim... Çok komik bir istek[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arxchill, 11 Eylül 2005 22:17 tarihinde demiş ki: walla ikinci günden ders başlamıyo kandırmışlar seni bi hafta boş boş dolaşacan yeniysen onla tanış bunla tanış falan filan bayık ortamlar olcak -------------------------------------------------------------------------------- fallamı la ?? bayık ortama razıyım ben ?? 1 hafta ders yokmu şincik bak 2.gün baslarsa pm atarım ! -------------------------------------------------------------------------------- Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K rahat ol başlamaz :D:D:D[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad
Öne çıkan mesajlar