Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Siteden Oynanan Oyunun Oynanma Kılavuzu - NeoPets


MysterySpectre

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar boş zamanımda bu oyuna bakayım dedim. İlk baktığımda bebek oyunu gibi göründü. Üye oldum falan derken sıra geldi Pet imi yaratma yerine. baktım neler var neler yok. Ordaki Krawk ta gönlüm kaldı ama malesef limited edition muş onun için bir Quiggle yani kurbağa yarattım. Şekli çok komikti ama adınıda AbdulRahmans koydum çünkü Sadece rahman kullanılıyordu. Ondan sonra birde herkes ondan korkuyoru seçince tamamen gırgır oldu rengini belirledim.


Bundan sonra sitede bulunan birçok farklı seçeneği teker teker inceledim:

Create A Neopet te petimiz yaratıyoruz.

Pet central dediğimiz bölümde petimizin şu anki eşyaları özel güçleri dükkanı osu busu gibi birçok Seçenek var

Explore da neopets dünyasının farklı yerlerini gezebiliyoruz hele hele vadide bulunan mega omlet dediğim yere gidince içerdeki mega boyda olan omlet ten her gün bedava olarak alabiliyorsunuz ama her gün olup olmadığından emin değilim.

Games te minik oyunlar oynayıp sitedeki oyunda para yerine geçen NP leri yani Neo Points leri kazanıyorsunuz 4 farklı bölüm var ama en sonudaki televizyon içinde olan mesela siz 100 puan yapıp oyunun puanına göre sallıyorum 200 np kazanmışsanız 400 yapıyor chance e fazla uğramayın oyundaki paranızı kaybetmenize neden oluyor yani kumar türü oyun


NeoMail da diğer kişilerle mesajlaşabilirsiniz.

Shops ta şehirdeki npc dükkanları ile Gerçek kişilerin dükkanlarına bakabilirsiniz ama eğer silah eşyası alıcaksanız menünün en altından arattırın itemi seçin ve altındaki Magic Shop u seçin ordan arattırın. Daha ucuz oluyor itemler hem de herzaman bulabiliyorsunuz.

Boards ta ise sitenin içindeki herşey anlatılıyor.

News te haberler var ve staffs ta sitede çalışanlar help te ise yardım köşesi

Oyunlarda özellikle en sevdiğim 3 oyun var

Bunlar Warf Resuce Team , Volcano Run , Dubloon Distarser.
Hem de bunlar oyunların içindeki en azından para götürmeyen oyunlardaki en iyi para kazandıran oyunlar Hele Hele dubloon distarser en cok kazandıran ama ben fazla oynuyamıyorum yani beceremiyorum :)

Warf Resuce Team de köpeğe benzeyen hayvanlarla ip gibi üst üste atlatarak kedileri kurtarıyorsunuz yanlız üst üste gelmeyipte yanlışlıkla aşağı düşerse canınız gidiyor ve üç canınız var ben günde 1 k np kazanıyorum.Ve bütün oyunlarda puanlarınızı gönderip para olarak döndürme hakkınız ise 3 tane.
Tuşlarında ise mouse u kullanıyorsunuz sadece.

Volcano Run da ise eski çağdan kalmış bir hayvan ile volkanın içine doğru uçuyoruz. Yalnız volkan 2d olduğundan üst ve alta çarpmamaya çalışıyoruz. Ayrıca ortada yukarı ve aşağı şeklinde oynayan ateş küpleri var onlarada çarparsak yanıyoruz. Ama her zaman oyun öyle tünel gibi yerde geçmiyor arada bir sizi daha geniş bir yere çıkartıyor yalnız tam o zaman karşıdan minik ateştopları geliyor onların arasından üstünden veya altından geçip kaçmaya çalışıyorsunuz.İleri doğru yanmadan gittikçe puanınız artıyor.E tabiki herzamanda böyle gitmiyorsunuz aralarda böyle mavi bir yoncanın çiçği gibi minik şekiller var onlarda puan eklüyor yuvarlak mavi toplarsa bir yere çarpana kadar üzerinizde kalkan yapıyor. Bunda ise mouse kullanıyorsunuz yalnız birde space le biras yavaşlayabiliyorsunuz ama ben kullanmıyorum ve tavsiye etmem. Eğer bir oyuna ilk defa bakıyorsanız ilk baştan alışın sonra puanınızı yüksek bir puan yaparsanız gönderin mesela ben bunda 1000 puanın üstüne çıkmadan göndermiyorum çünkü 1000 puanın yapılması alışırsanız kolay. ve 500 np veriyor günde 3 defa yapabildiğinize göre diğerinden tek seferde 1 k np bundan ise 500 np kısacası toplam 4 500 np kazanırsınız ki buda iyi birşey.

Dubloon Distarser da ise kayığın içindeki Krawk dediğimiz Timsah pet mayınlara çarpmadan paraları toplamaya çalışıyor oldukça ilginç ve eğlenceli bir oyun.tuşları klave yön tuşları sağ sol ileri geri şeklinde.


Sitesi:
www.neopets.com


Şimdilik Aklıma Gelen Bukadar Ama Devam Edicek...[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neopets güzeldir ehehe ben öle itemle filan düzenliyene kadar hayvanımı kasmıştım :P eheheh ama çok zevklidir :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.


[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden oynuodu msonra taşınırken siteyi kaybedip bi daha oynayamamıştım2 yıldır bu siteye bakıodum saol :)[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm parayı canavarın statlarına harcadım, sonra benim 1/20 özelliklerime sahip olan biri beni bir silahla öldürünce bir daha girmedim :-P

not : ama sahiden statlerden çok kuvvetli itemlar almaya bakın.

[Bu mesaj flyblast tarafından 11 Eylül 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...