Densiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bir çok topic açılıyor level kastırın, türkler şöyle böyle. Kendimce bu oyunda iyi bir yere gelmenin yöntemini anlatayım. Öncelikle kesinlikle hangi karakterle oynamak istediğinize karar veriyorsunuz. Gerçekten kasacaksanız karakterinizi açıyorsunuz. Oyuna girdikten sonra varsa imkanınız 1 sefere mahsus Bronze Premium services alın. Varsa bir arkadaşınız nova atabilen. Abyss a gidin farelere çıkın 1 günde level 45 olacaksınız. Eğer Nova ile kastıracak arkadaşınız yoksa. Civciv kastıracak adamlardan bulun. Sizi 25 e kadar kastırıp bırakacaklardır. 25 - 35 arası Dk lara yada zombilere gidin. Buda Yarım gününüzü alacak. 35 yada 45 level ımız her ne ise artık. Eğer karakteriniz mage ise bir skill imizi Lightning yapıyoruz. Eğer karakterimiz priest ise ilk skill imizi HEAL yapıyoruz. Eğer Karakterimiz Rogue ise Archery yapıyoruz. Eğer karakterimiz Warior ise zaten attackdır. Dervish partisine gidiyoruz. Ortalama 1 günde level 50-55 oluyoruz. Şansınız varsa apos a da girersiniz. Eğer sorun cıkarsa yarım gündede eksikliği tamamlayıp 55 oluyoruz. Şu ana kadar 3 gün geçti. Artık APOS lara gidiyoruz. APOS lardada tahminen 2 günde 60 level olacaksınız. ( Eğer itemleriniz sağlamsa troll, golem, harpy de kasabilirsiniz.) 60 olunca kasmayı bırakmayın. Aynı şekilde devam 61 olmanız 3 gün sürecek. 3 gün daha dayanıp 61 olun aynı şekilde. Artık size kalmış 8 gün kasmayı göze alıyorsanız 62 olabilirsiniz bunun dışında 1 haftada karakterimiz hazır oldu. Sadece level olarak. En iyi böyle kasılır bence. Tabi bazıları şanslı olur 5 günde 61 level olup çıkar. Bazıları 10 gün kasar. ---[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Master olduk.[signature][hline]Too Many Users Are Logged In.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 45-55 arası 1 gun? 55-60 arası 2 gun :lol: sabahtan akşama apos donen ben hala 55 im son zamanlarda 1 warr arkadasımla ve 1 healer la harpy kesiorz 60 olmak kolay iş diil :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Siz bu süreye 1 haftada Dc,servera girme update zart zurt ekleyin 2 haftada master olduk:D[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 2 hafta ? biraz zor be abim[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 treador aazımdan aldın, daha çok yaşıyacan benden:) 45-55 arasına 1 ay uygun(full deru-apos-harpy ile) 55+yı göremedik daha, düşünmek bile istemiyorum 60 süresini...[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben 1 hafta one basladım adam akıllı exp kasmaya haftada 2 lvl atladım 57 Oldum Yanisabaha kadar harpi yaptık hic durmdan gece 12 den sabah 8 9 a kdr .. her lurede 270k ara sıra 320k gelmesine ragmen 1 haftada 57 oLabiLdim .. eger aposda o kdar kolay olsaydı yada 1 haftada ben gibi 15 16 saat onLine olan arkadaslar icin level kasmak o kdr Kolay olsadı :D ben 2 gunde 1 level atladıgım icin kendini sanslı hissediyorum sen 2 günde 55 60 diyosun :D o zaman 55 60 arasında kasıcagın exp 2 günse 1 haftada 62 den 65 oLurusn o zamna :D[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ölye olması imkansız.. Bu arada apos veya deru için her zaman party bulamazsın ki..Ya dağılır yada atarlar v.s.. Kendi clanınla yapıcan ancak yoksa öyle 1 gün aralıksız dağılmadan kasan bir party yok görmedim..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya dedıklerıne ınanamıyorum apos party sınde butun gun kalırsa 5 lwl atlayıp 55 olabılırmıyız. ben apos partylerıne hiç girmiyorum cunkı lagdan dolayı genelde yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: rion, 11 Eylül 2005 18:38 tarihinde demiş ki: treador aazımdan aldın, daha çok yaşıyacan benden:) 45-55 arasına 1 ay uygun(full deru-apos-harpy ile) 55+yı göremedik daha, düşünmek bile istemiyorum 60 süresini... yani boru diil 60 olmak :( 1.5 saat apos 0 ks yle %10 verio ki bu sadece 1 saat yapılabilior 0 ks olayı ancak biz deru da raiva da oneririm size de tek priest 3 55+ sin 1 55+ warr la 45 dk da %17 aldım ama save lemedim gitti :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ve ek olarak da. Bazı levelı yüksek arkadaşlar 2 yada 3 kişi apos veya troll dönerler (scroll basıp) yanlarınada level ı düşük birisini alırlar exp fazla gelsin diye.[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dün en az 15 saat apos döndüm lvl 51 de sadece %80 civarı alabildim.5 günde lvl 60 nası olacam anlamıorum lvl 50 den sonra 1 günde 1 lvl zor atlıosun 55 den sonra daha da zorlaşıo dedigin sey pek mantıklı gelmedi :)[signature][hline]NP=(10060) Nick=DarkCr0w lvl=5x (Hunter) Server=Chyper İtem=+9/90 totomic Bow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bence arkadasın konu acarken yazdıkları VARSAYIM dan ibaret.[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 atlamayın premium services olduğunu farzederek anlattım. Level başına %20 az kasıyorsunuz.[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi partiye girmek kolay mı sanıyon sen??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Densiz, 11 Eylül 2005 18:41 tarihinde demiş ki: ve ek olarak da. Bazı levelı yüksek arkadaşlar 2 yada 3 kişi apos veya troll dönerler (scroll basıp) yanlarınada level ı düşük birisini alırlar exp fazla gelsin diye. zor zor 2 3 kişi troll ok ama apos çok zor[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o zaman arkadas 50 den sonra &80 aldım diyorsa 1 günde %80 degilde Lvl Up Olrusn. densiz peki sen 1 haftada 60 olabiLdinmi ? yada karakter ac bakalım 1h ftada 60 oLabilicekmsiin ? herşeyine iddayada girerim :D cünkü apos yada deru slotlarını boş yada partilerde yer buLmak cok zor oLuyor..[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 50-55 arası 1 gunde lwl atlamak ıcın seri dts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bunu "Gold Pre" de alsan deneyerek yazmışsan tamam derim ben.Yoksa yine bir varsayımdır.[signature][hline]Too Many Users Are Logged In.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ohoo bide deru diosun simdi okudum 1 günde apos lvl 50 bile olman cok zor sen diosun 1 günde deru party sinde lvl 55 olup cıkıos sen bunu denedinmi sölermisin ?[signature][hline]NP=(10060) Nick=DarkCr0w lvl=5x (Hunter) Server=Chyper İtem=+9/90 totomic Bow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Apostles in eslant: 11000 (roughly) * 4.25 kills per minute 60 minutes/hr = 2.8mil xp/hr Dragon tooth skeletons: 7000 (roughly) * 8.3 kills per minute 60 minutes/hr = 3.4mil xp/hr Yukardaki degerler ennnn hızlı öldürümü varsayarak yapılmıs degerler,örnek verirsek; 45 saniyede 4 apos spawn olur, dakikada 4.25 tane apos kesersen 1 saatte ortalama alacagın xp 2.8milyon Bunu yapman icinde partydekilerin hepsinin,daha yenisi spawn olmadan bitirebilecek seviyede olması gerek. Gerisini hesaplayın işte.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 2 saat apos (pardon deru yazmışım) = 43-44[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D [Bu mesaj Treador tarafından 11 Eylül 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben saatte 2.5m exp alırım diye hesaplıyodum hep. Demekki yaklaşmışım.[signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Buzi, 11 Eylül 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Apostles in eslant: 11000 (roughly) * 4.25 kills per minute 60 minutes/hr = 2.8mil xp/hr Dragon tooth skeletons: 7000 (roughly) * 8.3 kills per minute 60 minutes/hr = 3.4mil xp/hr Yukardaki degerler ennnn hızlı öldürümü varsayarak yapılmıs degerler,örnek verirsek; 45 saniyede 4 apos spawn olur, dakikada 4.25 tane apos kesersen 1 saatte ortalama alacagın xp 2.8milyon Bunu yapman icinde partydekilerin hepsinin,daha yenisi spawn olmadan bitirebilecek seviyede olması gerek. Gerisini hesaplayın işte. abisi 5 kişi deru raiva da 5 tane deru oluo sanki aoe deru keser gibi durmadan sarı yazılar cıkıo :D 55+ olmak şarttttt[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aslında denemek lazım su 1 saat boyunda %50 exp veren scroll düsünün %50 ordan %20 premiumdan.. neredeyse aldıgınız exp nin aynısını alıyorsunuz yanı &70 daha fazLa :D[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar