Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SeLam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HerKese SeLam...
ßenDe SizLerin Gibi Ko Oynuyorum...
ßu Siteyi arKadasLarımDan ÖgRendim..
Cok GüseL ßir Site..
Ko ßu aRaLar Oyuna Girmiyor DeLirticeK ßeni...
ßu OyunuDa ßir Sürü CoLuK Cocuk Oynuyo
ßizim ßu Cafede Rahat 10 Tane Ufak Cocuk Oynuyo :)))
Lafım Size DeyiL arKadasLar.. ßeni De Aranıza aLdınız İçin TşKler...[signature][hline] ...::: MiLiTaN_44 :::...
Mesaj tarihi:
lottoya evet dupe ye hayır.. nıck nıck nıck...[signature][hline]VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Mesaj tarihi:
Militan hoşgeldin,
Türkçede Cümlenin ilk harfi,bazı noktalama işaretlerinden sonra ve özel isimlerin baş harfleri büyük harf,geri kalanlar küçüktür. :D
Kızma hemen,böyle yazarsan daha güzel olur,hoşgeldin.[signature][hline]Buzi
HatalıysamReport me
Mesaj tarihi:
Militan olm nacizane türkçemize özen göstermen dileğiyle bak kuralları iyi oku sonra ''niye getirdin bu adamı başımıza bela oldu'' demesinler :D[signature][hline]VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Mesaj tarihi:
Olur ArkadasLar... :D
Ya ßu Oyun Yine Girmiyoooo
DeLirticek ßeni :D
Oyunu YeniLediLer ama Faydası Yok
Oyuna Girmiyo :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44
LvI :3x
Server : CypHer
np : x :D

Vs Vs :)))
Mesaj tarihi:
Dur olm oyuna girmeme konusunda yazı yazma millet zaten kafayı yedi bu konulardan ;)[signature][hline]VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez

Mesaj tarihi:
slmlar

la militanizm seni de balonlu gördüm ya :P[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
said:
forumda secmiş oldugunuz nick, site kurallarımıza uygun degil,
politik veya siyasi fikir, ideoloji vb. unsurlardan arınmış, düzgün bir
nickname ile sizide aramızda görmek dileğiyle,

muhuahau ölecem :D:D:D:D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
  • Yeni Oluştur...