Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SeLam

MiLiTaN_44

Öne çıkan mesajlar

HerKese SeLam...
ßenDe SizLerin Gibi Ko Oynuyorum...
ßu Siteyi arKadasLarımDan ÖgRendim..
Cok GüseL ßir Site..
Ko ßu aRaLar Oyuna Girmiyor DeLirticeK ßeni...
ßu OyunuDa ßir Sürü CoLuK Cocuk Oynuyo
ßizim ßu Cafede Rahat 10 Tane Ufak Cocuk Oynuyo :)))
Lafım Size DeyiL arKadasLar.. ßeni De Aranıza aLdınız İçin TşKler...[signature][hline] ...::: MiLiTaN_44 :::...
Sosyal ağlarda paylaş

Militan olm nacizane türkçemize özen göstermen dileğiyle bak kuralları iyi oku sonra ''niye getirdin bu adamı başımıza bela oldu'' demesinler :D[signature][hline]VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Sosyal ağlarda paylaş

slmlar

la militanizm seni de balonlu gördüm ya :P[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forumda secmiş oldugunuz nick, site kurallarımıza uygun degil,
politik veya siyasi fikir, ideoloji vb. unsurlardan arınmış, düzgün bir
nickname ile sizide aramızda görmek dileğiyle,

muhuahau ölecem :D:D:D:D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...