deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 beyler gift card nedir ? yardım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hediye çeki[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ?????????? hiç bi bilgim yoq ama gift =hediye demeq az bi az ing. bilgim war ehuehehue[signature][hline]CLAN _Miqrop_æ.çç(aslında _Miqrop_™ idi ama) clan leader benim server diez +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 alalla bi bulamadım onu ya nerden alıyoruzkkı onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 100 ytl üzeri alışverişlerde migrosta falan veriolar da. burayla ne ilgisi var ki :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dogru ilgisi yok pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Renold[Event] :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 oylede nasıl yapıcaz event ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 knightın orjinal cdsini alırsan hediye kartı veriyorlar sanıırım sende o kartın üstündeki numarayı yazıyorsun oyundaki şişman amcaya :D oda sana güzel item felan veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dogruysa ne kadar orjinal sidi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 artık ne satcaklarını bılemez oldualr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Buzi, 11 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki: Aramak? O nekü. http://forum.paticik.com/view.php?id=111489 said: Buzi,31 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki: http://knightonline.e-games.com.my/merchandise.asp Starter paketten 1 gift card(random) cıkıyormus,ondan lvl 1-30 arası itemler yani; Lucky Draw Items (each of the pack will have only one of the following items, items are distributed randomly by system) :- Flame Sword, Sabre, Great Sword, Giant Sword, Large Axe, Double Axe, Twin Axe, Tabar, Mace, Iron Star, Battle Mace, War Club, Cross Spear, Battle Folk, Battle Scythe, War Scythe, Stiletto, Max Breaker, Composite Bow, Horn Bow, Mythril Staff, Bone Staff. Siege paketten 1 adet gift card(random) cıkıyormus,ondanda lvl 40-60 arası itemler,yani; Lucky Draw Items (each of the pack will have only one/one set of the following items, items are distributed randomly by system) :- Salamander Staff, Elixir Staff, Priest Bone Crasher, Priest Impact, Large Kite Shield, Plate Shield, Graham, Totamic Spear, Glave, Raptor, Mirage, Shard, Iron Crossbow, Iron Bow, Chitin Helmet + Blessed Upgrade Scroll, Chitin Pauldron + Blessed Upgrade Scroll, Chitin Pad + Blessed Upgrade Scroll, Chitin Boots +Blessed Upgrade Scroll, Chitin Gauntlet + Blessed Upgrade Scroll, Chitin Box, Two-Handed Gigantic Axe, Dragon Tooth Hammer, Lycaon Stuff, Gold Coin, Silver Coin, Goblin Chitin Armor – Helmet, Goblin Chitin Armor – Pauldron, Goblin Chitin Armor – Pad, Goblin Chitin Armor – Boots, Goblin Chitin Gauntlet – Helmet, Blessed Item Upgrade Scroll (+8), Blessed Item Upgrade Scroll (+7). Amma velakin biz free oynadıgımız icin bizde böyle birsey yok, Mykoda varmıydı? onuda mykoda oynayanlar söyleyebilir heralde [signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar