Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

slayeeeerrrr!!!...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben son 5 günde göremedim slayer üstüne yazılan bişi. ondan açtım burayı. allaşkına boş bırakmayın bööle bi yerde slayer hakkında yazı olmaması üzüyo beni...bi de soru sorıyım hadi... bu adamlardan daa iyi varmıdır sizce kendi türlerinde?[signature][hline]force be with you
Mesaj tarihi:
bu ne gaz arkadaşım sakin biraz
walla rock republic'te büyük ayıp ettiler hehe. bide kerry king bir attığı soloyu bir daha atamıyor.[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here?
The abuse that we use I do not longer care
The cold worms and me, we are all right, we are free
The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide.

In Flames We Trust.

[Bu mesaj Jester tarafından 10 Eylül 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abo..gaza gelmiş.. :-o
kardeş sakin ol..evet çok güzeldir slayer...üstlerine başka grup ta yoktur yani..ben şahsen çok severim..
gachayım ben..[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Mesaj tarihi:
Onların tarzında Manowar fln var.Ama Manowar daha çok militarist takılıo savaş fln.Yoktur herhald..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..
Mesaj tarihi:
sen de mi brutus?

icimde kalirdi yapmasam :([signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Mesaj tarihi:
biri beni durdursuuuuunnn!!!..ölcem slayer da slayer.. çok iyi abi adamlar. manowar ın tarzı da apayrı bence.. eyvallah onlar da süper de, tarzları yakın diyen arkadaşı da acık kınadık buralardan.. nese...bi de şey var kerry king bi attığı soloyu bi daa atamıyo da lombardo nun yazdığı baterileri şaşırdıı yok herhangi bi konserde falan...yok abi yok.bok atılcak gibi diil adamlar, müzik falan diil artık yaptıkları farklı bişey...hatta slayer insanın kendine yakışanı giymesidir yani...o kadar ki farklı...[signature][hline]force be with you
Mesaj tarihi:
walla lexius + 1 dicem sadece. nese... ya burası slayer hakkında olduundan dedim ben de ööle. yoğusam cradle bis de severik de... öööfff.boşşer yaw..dimi lexius:p[signature][hline]force be with you
Mesaj tarihi:
eyvallah diyelim boşa gitmesin...nese ben yine lexius a katılmakla yetinicem sanırım slayer konusunda beynimiz bir işliyo..[signature][hline]force be with you
  • Yeni Oluştur...