Brutus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben son 5 günde göremedim slayer üstüne yazılan bişi. ondan açtım burayı. allaşkına boş bırakmayın bööle bi yerde slayer hakkında yazı olmaması üzüyo beni...bi de soru sorıyım hadi... bu adamlardan daa iyi varmıdır sizce kendi türlerinde?[signature][hline]force be with you
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu ne gaz arkadaşım sakin biraz walla rock republic'te büyük ayıp ettiler hehe. bide kerry king bir attığı soloyu bir daha atamıyor.[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. [Bu mesaj Jester tarafından 10 Eylül 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 showw noo mercyy! blaaaackkk magiiiiicccc! dırıdırıdırıdırıdırıdırı :P
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 abo..gaza gelmiş.. :-o kardeş sakin ol..evet çok güzeldir slayer...üstlerine başka grup ta yoktur yani..ben şahsen çok severim.. gachayım ben..[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 slayer ne? hohaha[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Onların tarzında Manowar fln var.Ama Manowar daha çok militarist takılıo savaş fln.Yoktur herhald..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam ..
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 nası manowar slayer tarzında ya hehe.ne alaka. kreator var alman thrashi.slayerdan daha çok severim ben.
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sen de mi brutus? icimde kalirdi yapmasam :([signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ayıplarıylı şuydu ben vipdeydim adamlarla tanışma hakkımız vardı kaçtılar[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere nerde ararsın beni gezer iken üstümde
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 tanrının gözünde herkez eşittir evlat.vip falan dinlemez :P
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 biri beni durdursuuuuunnn!!!..ölcem slayer da slayer.. çok iyi abi adamlar. manowar ın tarzı da apayrı bence.. eyvallah onlar da süper de, tarzları yakın diyen arkadaşı da acık kınadık buralardan.. nese...bi de şey var kerry king bi attığı soloyu bi daa atamıyo da lombardo nun yazdığı baterileri şaşırdıı yok herhangi bi konserde falan...yok abi yok.bok atılcak gibi diil adamlar, müzik falan diil artık yaptıkları farklı bişey...hatta slayer insanın kendine yakışanı giymesidir yani...o kadar ki farklı...[signature][hline]force be with you
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Cradle of filth ve Deicide dere ve bohçamı alır giderim.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bence de gidigidiver. slayer şukkaz rullaz.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya sanırım farklılar biras yaw... hani cradle la deicide nere slayer nere.. yapma hocu gözün sevem...[signature][hline]force be with you
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben genel anlamda söyledim...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bizim kesici biçici doğrayıcılarla işimiz olmaz:)[signature][hline]Viva La SémiH
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 walla lexius + 1 dicem sadece. nese... ya burası slayer hakkında olduundan dedim ben de ööle. yoğusam cradle bis de severik de... öööfff.boşşer yaw..dimi lexius:p[signature][hline]force be with you
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 valla dinliceksen metal düzgün dinle kafanı koparacak kadar salla[signature][hline]Viva La SémiH
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Dani filth sizi keseer :) şaka bi yana hayırlı geceler herkeze.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eyvallah diyelim boşa gitmesin...nese ben yine lexius a katılmakla yetinicem sanırım slayer konusunda beynimiz bir işliyo..[signature][hline]force be with you
Öne çıkan mesajlar