Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 New Item Launchings Dear Knights, The coming of a new era has begun. The Gods has entrusted the knights with powerful abilities, giving them powers to summon awesome creatures and changing their skills in a blink of an eye gaining tremendous strengths in a faster pace. Now you hold the ability to summon them! The 4 new Scrolls up for purchase in the Power Up Store: 1) Monster Summoning Scrolls (Summons a random boss) 2) Redistribution Scrolls (Redistribute Skills or Statistics of the character) 3) Ascent Scrolls (20% Experience Increase for 1 hour) For all levels. 4) Mount Scrolls (50% Experience Increase for 1 hour) Only for lvl40 below Launching this 14th of September Son olarak Bunu iLetmişler ayın 14 dün Den bahsediyolar itemler için..
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 MYKO için geçerli bunlar.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Zaten anca böyle bi duyuru yapsınlar 24 saattir oyuna giremiyoruz onun açıklamasını neden yapmıyolar acaba harbiden amatör ötesi bi ekibin yaptığı oyunu oynuyoruz yazık yaa bu kdr insana bu kdr emeğe zamana...
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Patlamasın konu ama Counter-Strike da amatör ötesi bir grubun oyunudur.[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum..
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 MYKO suxoorrrrr. lagdan adım atamıyoz. maksimum dolu oluo server. odin2 bomboş onu istiyoz bize verin diye tık yok. MYKO FOSSSSSSSSSSS[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bence sierra pek amatör ötesi bu grup deil yada amatör ama işlerini iyi biliyolarmış eh bu durumda amatör olmuyolar :)
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konu patladı ama adamlar önce CS yi yapmış bu kadar tuttuğunu görünce Sierra da onalrı işe almış.[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum..
Öne çıkan mesajlar