Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bu illete nasıl bulaştınız ben anlatim; Şimdi msn den bi ark bana bu oyunu tavsiye eder ben bakarım boyut büyük indirmekten vazgeçerim.meğer flast get indirmiş ardından mp3 fln indirdim bi baktım cehennemeacilankapi.exe tikladık sonra acc aldıq ne aldık zombi bir yaşam[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Msn den gelen bir tavsiye üzerine başladım bende. Zevk aldığım için ara sıra giriyorum.Çok fazla en iyi olma amacım olmadığından, sade basit bir KO hayatım bulunuyor. :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kuzen başlamış işte bizede verdi link i ilk 3 hafta büyük falan yok indirmedim bahsediyo lvl lar falan ilgimi çekti gece yatmadan once koydum download a sabah yukledi Allah kahretsin zombi den farksızım şimdi[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bulaştırmaya çalıştılar..oyuna soktular..level 15e kadar kastırdılar..tiksindim..birdaha girmedim..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ko su ana kadar ne zmn yenı server actıysa hepsıne bu sefer kasıcam harbıden dıyerek gırdım ama her seferınde lvl 45 cıvarında baydı benı hep yaratık hep yarartık pff belkı daha hıcbırınız ko bılmezken bız 3 sene once malezya serverında oynardık :) ne gunlerdı onlar lvl 30 olmustuk obaaa diyorduk hey gidi hey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 misanthropehus kisisi zehirledi beni . Gel dedi egleniyoruz makara hem ortam güzel falan .. geldik .. gelis o gelis ....[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Aynı forumda yönetici oldugumuz bi ark vardı. Gel süper falan dedi. Başladım. Iyg bu ne ya berbat falan oldum. Hiç bi bk anlamadım dedim falan. Sonra adam oyunu bıraktı. Biz kalakaldık dot gibi. Hayde kas kas kas. Böyle oldu :([signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 16 Ağustos 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben yeni başlıyorum benide işlerine baktığım kafenin sahibi aliştirdi adam 40 civardında ama knight diye kafayı yiyecek adam en sonunda banada bi char açtı zorla yok dedim sarmadı falam daha sonra zor lvl atlanıyor dedim adam bana şimdi özel premium servis aldi bende devam ediyorum artık bende zombie tayfasına katıldım hemde adamın sözü var premium servisleri ondan bittiği gibi yükeleyecek sadece oyunda benden para isityo :D (adam kafayı yimek üzere gerçek para ile oyundan para satın oluyor sizlerde de böyle insalar varsa bir an önce bırakmaya çalışın bence ama kendinize bi oyuna esir etmeyin!!! [Bu mesaj SoulCat4 tarafından 16 Ağustos 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kIzIn1i beni bu oyuna bulaştırdı. msn den konuşurken sürkeli olarak susup durmaya başlamıştı. naapıon kızım dedim. bana oyunu anlattı. sonra epey bi kastırdı saolsun moradonda.. başlayış o başlayış...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bende bi cafede görmüştüm oyunu bizim semtte böyle bi oyunun adı bile yoktu oyun hoşuma gitti eve geldim yükledim baya bi sardı sonra gittim bizim arkadaşların cafeye yükledim onlarda baya begendi başka cafelerde istedi bütün semte pazarladım k.o yu artık c.s devri kapandı bizim cafelerde k.o dan başka bişiy oynanmıyo koca semtte cafelerde sadece k.o var :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:SuLTaNs_oF_oTToMaN clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Lanet oLsun Quzenime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Tam uodan sogumaya başlamıstım.Okuldan bir ark tavsiye etti.Dedim benim bünye alıstı bağımlılığa uo oynaya oynaya basliyim bişi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bende askerden geldiim geziyim tozayım kafamı dinleyim dedim bktım kardeşim indirmiş oynuyo bu ne dediimm oyunn çok güzel falan dedii nasıl oynuyoozz falan derken bide bakmışı 3 aydır başındayımm ne gezdimm ne tozdum ot gibi oldum falla[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 eski forumumdan tavsiyer etmişlerdi 1 lvl bile atlatmadılar bana :'( bende kendi kendime lvl kastım oyunu söyleyen kişinin lvl ini bile geçtim :D sonradan başka serverlara daldık filan :P allak bullak olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yurt kafesine gittim bi baktım masaüstünde knight bişiler var dedim girerim lan girdim çıkamadım :D[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben de sürekli heroes oynarım age of empires starcrafy warcraft elime oyun geçtimi sökerim o oyunu ama cafede gördüğümde tiksinmiştim bu oyundan ne anlıyorlar demiştim .şubat tatilinden erken döndüm bu oyun için ve okulu 1 sene uzattım iyimi :)))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 benden gördü buda[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluemint Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 İLk başda saçma oyun gibi geldi yaratık kes sürekli falan oyunun içerigini ögrenince biraz hoş geldi.Gerçekten bu oyunda hırs yaparsan hayatın değişiyo,sosyal hayat kalmıyo,eve kapanıyosun dışarıdan sizi bilmiyorum ama benim halimi biri görse bu çocugu atın mezara der kesin. HAyat buysa Bas power'a diyebiliyorum[signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k [Bu mesaj Bluemint tarafından 16 Ağustos 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkElf_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 İşlettiğim internet cafe de müşteri isteği için yükledim, yükleyiş o yükleyiş tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nebula quanndan belial/dread bulaştırdı. o bıraktı ben devam ettim. çok pis oynarım ama mmorpgleri onu belirttim akabinde.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Cafede ki bir arkadaş, bir forumdaki mesajı görmüştü " herkes ko oynuyor siz de oynasanıza" gibi bir mesajdı. Ondan sonra arayıp şans eseri usko'nun kini download etti. Sonra mı? Oyunu yüklediği dandik bir makina idi. İnvertory bile görünmüyordu. Sadece bir adam görünüyordu. Char açana kadar da canı çıkmıştı. Günlerce bulcan kesti durdu. En sonunda duruma müdahale ettim ve ekran kartını değiştirdim. Oyun kendine geldi birden ve o günlerce kestiği bulcanları çıplak elle öldürdüğünü hatırladıkça hala yarıla yarıla güleriz. Ben nasıl başladım? Bu arkadaşla dalga geçiyordum. "Böyle dandik oyun olur mu? Diablo bundan bin kat daha iyidir" falan gibi, o da bana "sende oynıcaksın görücem" falan diyordu. Bende inadına "diablo yu yükler netten oynarım" diyordum. Bir ara bir başka arkadaş bunun yanına oturdu. Sonra setup dosyasını cd ye alıp gitti(2 ay boyunca kendisinden haber bile alamadık meğer oyuna gömülmüş :D). Sonra bir kaç kişi daha başladı oyuna, bir gece vakti de bende bir deniyeyim yaa şu oyunu diye geçirdim içimden, bir denedim hala daha deniyorum :D Sonra? burada kasımpatı_1 diye görürsünüz, konuşuyorduk, ona söyledim bu oyunu, hemen indirdi yükledi oynamaya başladı :D o gün bu gündür buralardayız... Pati KO'ya gelişim KO hakkında bilgi arıyordum. O zamanlarda bulmak oldukça zor iken, burada KO hakkında bir bölüm bile açılmıştı. Benim için hayrete şayan bir durum olduğundan dolayı geldim. O gün bu gündür de burdayım. Acı tatlı anılarımız oldu ama hala yola devam ediyoruz..[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Kakşi abime bak bea :D hikayesi uzun hala deniyomuş :D deneme bittikten sonra bide oynamya başlarn :) yandın[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: geri_donecem, 16 Ağustos 2005 11:46 tarihinde demiş ki: ben de sürekli heroes oynarım age of empires starcrafy warcraft elime oyun geçtimi sökerim o oyunu ama cafede gördüğümde tiksinmiştim bu oyundan ne anlıyorlar demiştim .şubat tatilinden erken döndüm bu oyun için ve okulu 1 sene uzattım iyimi :)))9 Age ve warcraftta ifade alırım o zaman.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: KaKsi, 16 Ağustos 2005 12:19 tarihinde demiş ki: Cafede ki bir arkadaş, bir forumdaki mesajı görmüştü " herkes ko oynuyor siz de oynasanıza" gibi bir mesajdı. Ondan sonra arayıp şans eseri usko'nun kini download etti. Sonra mı? Oyunu yüklediği dandik bir makina idi. İnvertory bile görünmüyordu. Sadece bir adam görünüyordu. Char açana kadar da canı çıkmıştı. Günlerce bulcan kesti durdu. En sonunda duruma müdahale ettim ve ekran kartını değiştirdim. Oyun kendine geldi birden ve o günlerce kestiği bulcanları çıplak elle öldürdüğünü hatırladıkça hala yarıla yarıla güleriz. Ben nasıl başladım? Bu arkadaşla dalga geçiyordum. "Böyle dandik oyun olur mu? Diablo bundan bin kat daha iyidir" falan gibi, o da bana "sende oynıcaksın görücem" falan diyordu. Bende inadına "diablo yu yükler netten oynarım" diyordum. Bir ara bir başka arkadaş bunun yanına oturdu. Sonra setup dosyasını cd ye alıp gitti(2 ay boyunca kendisinden haber bile alamadık meğer oyuna gömülmüş :D). Sonra bir kaç kişi daha başladı oyuna, bir gece vakti de bende bir deniyeyim yaa şu oyunu diye geçirdim içimden, bir denedim hala daha deniyorum :D Sonra? burada kasımpatı_1 diye görürsünüz, konuşuyorduk, ona söyledim bu oyunu, hemen indirdi yükledi oynamaya başladı :D o gün bu gündür buralardayız... Pati KO'ya gelişim KO hakkında bilgi arıyordum. O zamanlarda bulmak oldukça zor iken, burada KO hakkında bir bölüm bile açılmıştı. Benim için hayrete şayan bir durum olduğundan dolayı geldim. O gün bu gündür de burdayım. Acı tatlı anılarımız oldu ama hala yola devam ediyoruz.. Diablo bundan 1000 kat daha iyi oyun ama oyuncu potansiyeli yeterli değil. Benim hikayem 2 sene önce Net cafede ben diablo oynuyorum arkadaşın biri ko oynuyodu. Baktım dedim olum bu oyun mu diablo yu bu oyuna gebersem değişmem dedim. Oyuncu potansiyeli bitince mecburen ko oynamaya başladım :D.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben ko ya nasıl başladm sıcak bir yaz günüydü akşama doğru hafif çiskinleyen bir yağmur yanımda kız arkadaşım birbirimize aşk sözleri sölüyoruz sonra kardeşim beni çağırdı abi yeni bir oyun buldum nasıl oynaycam anlamadım dedi gittim yardım etmeye sonra başladım keccon kesmeye oyun beni çok sardı sonra kız arkadaşımı evden yolladım o gün bugündür kız arkadaşım nerde bilmiyorum bu oyun beni hasta etti kıçımda çıban çıktı artık :D neyse uzatmayalım ne güzel yalan atarmışım bende :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar