Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk göz ağrısı

schwarz_engel

Öne çıkan mesajlar

oturdum tw yi açdım bakdım yeni bi dizi gelio ilk göz agrısı die..bende düşünmee başladım benim ilk göz ağrımı kaç yaşnda oldugumu neler yaşadığımı.gerçi şimdi gülüorum ama çok güsel bişi ya ..adı murat tolgaydı we ben ilkokul 2. sınfda aşk olmuşdum we orta2 ye kadar sewmişdim baya bi:) sizin ilk gözagrınızn adı neydi kaç yaşındaydınz hatrlıomusunz?[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Sosyal ağlarda paylaş

benim ilk göz ağrım hangisi ki hiç emin olamıyorum ilkokul 1. sınıfta bi kıza elimde halamdan çaldığım yüzük ve küpelerle evlenme teklif ettiğimi biliyorum ehahe öğretmen de olum liseye gelince yaparsın bunnarı küçüksün daa demişti ben de büyüdüm de küçüldüm ben ööretmenim demiştim.

gerçi ilk göz ağrım sanırsam 7. sınıftan bi hayranlık başlayaraktan 8. sınıfta hormonlarımın artışının yardımıyla saçma sapan birine takılmam olmuştu. 3 sene geçti üstünden geçen gün tekrar gördüm ya çok değişmiş ya da ben çok değişmişim anlamadım nası oldu bu olay diye...

ondan sonraki göz ağrım... ... ..[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

benim göz ağrıma gelince.. ilk okul 3 deykene üst sınıfımızda bi hoca vardı.. sarışın dolgun gögüslü, uzun boylu.. ona aşık olmuştum resmen.. ferders onun yanında kuyruk gibi dolaşıyodum,..mesela şimdi hatırladım walla cnm hocamı.. ahh ahh..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

yorum yapcaktım feroronun yazısını gorunce butun hevesim kırıldı gece gece nası bi performanstır bole yahu[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

benim ilk göz ağrım bilgisayarımdı :) liseye kadar pek kızları umursamadım ben bilgisayarıma aşıktım halada öyle sayılırım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 09 Eylül 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm...5 yasındaydım ben
kuzenimin lojmanında oturan bi abi vardı 20-25 yaslarında fln...Gidip ona evlenme teklif etmiştim.Kız arkadaşını kıskanırdım,ve kızardım sürekli onla diil benle evlencen die.O da tmm derdi...
Ühühü evlenmiş şimdi,çocuğu bile varmıs :-p
aramaya inanalım,inanmayanları uyaralım...
[signature][hline]
''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....

[Bu mesaj Horrible tarafından 09 Eylül 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Horrible tarafından 09 Eylül 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim valla
ilkokul 3yada 4te görmüştüm bizim sınıftan çok tatlı bi kızdı.. o zaman cesaret yok tabi platonik. neyse bu bi ara bizim okuldan ayrıldı başka okula gitti.
bende bi gün inat edip babamın bana verdiği bilgileri araştırıp buldum.(bu belgeler babamın diş ile ilgili hazırladığı bi formdu ve okuldaki herkes doldurmak zorundaydı. adres. telno vs)
kızın adresini aldım. bizim eve de yakındı. bi gün çıktım gittim. pek yakın olduğu söylenemezdi ama yürünecek mesafedeydi. o gün aradım aradım bulamadım. sırf onu görmekti amacım bişey de söylemeyecektim yani..

geçen sene kadıköy anadolu lisesini kazanmış babam söyledi.
-olum dilruba kopuz kimdi bi yerden tanıdık geliyo ama çıkaramdım
-ha dilruba. okuldan baba ya anlarsın..
-ha tamam..

böylelikle öğrenmiş oldum kızın nerde olduğunu ama şuanda hiçte aramam ama bi görsem iyi olur nası olmuş merak ettim çünkü..

ps: ekşidende hemen anlamına baktım şimdi

dilruba

1. (dilrüba) gönül kapan, güzel. (bkz: dil)

sonra dilan vardı. hep dillerden gitmişim bende ya...
dilanın numarası hala vardır hatta bende tabi deiştrimediyse. araştrısam onuda bulurumda sezgilerime göre tikigül olmuş oda yazık olmuş...[signature][hline]KONT
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoruK, 09 Eylül 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
ah ah amigada sensible oynardık o yaşta ne futbol kültürümüz vardı ama..

ilk oynadığım da kendi kaleme gol atmıstım euhe =)[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Sosyal ağlarda paylaş

ya ben taa kreşteyken 5-6 yaşlarındaydım hep evcilik oynadığımız sarışın mavi gözlü Ceyda adında bir kız vardı.. sonra o kreşten almışlardı onu.. veda ederken öpmüştüm.. o öpücüğü hiç unutmadım.. ahh Ceyda ahh Nerdesin???[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...