Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 bi de big lebowski den bi quote yapalım bu da güzel bi söz: "sex aşkın fiziksel halidir" bencede budur :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 başımız sagolsun bu threadide kaybettik.allah rahmet eylesin.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 çok olumsuz bakıyosun ya anlamıyorum içinde iki tane "sex" kelimesi geçti diye bu kanıya kapıldıysan kusura bakma geri kafalılık yapıosun kendi açımdan sölüyorum ben sadece bi konuda yorum yaptım ve susucaktım ama senin tepkin geldi ne yani ille edebi bi eser vermemizi istiyosan keşke bunu ghalhedehodo dedigi gibi edebiyat bölümüne açsaydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 uff ya geyikten anlamıyorsun :) konunun amacı ben dun fikir istemistim konuda nerelere geldi ana teması öldü anladın umarım :P[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 :) kusura bakma.. *! son mesajı oldugu izlenimi verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: Angelica, 18 July 2003 02:35 tarihinde demiş ki: ghalhedehodo bence de son mesajın.. :P[hline]NO REMORSE BEEYYYBİİİİİİİ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 LoL :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Aşk Doktoru nerdesin? Burda yardımına ihtiyaç var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 o kim?asşk doktoru :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bi şey sorucam aklımda bu yazdıgım iki şiiri gondermek var sizce guzel mi kotu ise yollamiyim? ilk sayfada bide 3.de bi el atın şu işe..[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ghaldszar işte yahu yani sende arcane bi harf i klavyede yannış bastık diye hemen yaygaraya getiriyosun:P *!copy/paste yaptığını çaktırmaz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 quamor seni gayet iyi anlıyorum.. Run!! Run for your true love!![hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Asıksın dindindindinindidnid Asıksın dinidndidndidndi Asıksın Dinininidndiddi Sen Asıksın Arkadas.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 o iğrenç şeyi dinlemek insanı aşktan soğutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Evet arkadaşlar bu kadar konuşurken ben bugün kız arkadaşımı kaybettim hemde birbirimizi halaa severken ayrıldık ki bu benm en nefret ettiğim şeydir ben şu anda sevgimi defnetmekteyim kafamı toparlamaya çalışıyorum az kaldı 59% da şu anda :D ağlamaktan kesinlikle vaz geçtim çünkü bana bunu yapan bi insanın sevgiyi gerçekten hak etmediğine inandım neyse artık bende aranızdayım arkadaşlar benm de bi kız arkadaşım yok artık :/[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Geçmiş olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 quamor sana şu kadarını söyliyeyim kendi çektiklerimden eğer bir taraf ilgisini kaybediyorsa ilişki o saatten sonra eziyet olmaya başlıyor peşinden koş kesinlikle koşma demiyorum ama baktın ki ilgi azalıyor bu sefer kapıyı çekip giden sen ol en iisi doğrusu bu katılıp katılmamak sana kalmış ama bak ub benm ki taze duygular daha 5 dakika olmadı ayrılalı ve ben ağlattım bu sefer ayrılırken onun beni ağlatmasına izin vermeden şimdi ise disturbed dinleyerek kafamı dağıtmaktayım 63% oldu[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 şiir guzelmi ya hiçmi edebi duygusu olan kimse yok :) şiiri kıza mail atıcam. guzel se. ilk postta.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bu şiiri kıza okursan barışırsın bence :)[hline][b]Danny Deuce (a.k.a Chiptech)|http://www.hz-b.cjb.net Old Nebula Forum Moderator Email: [email protected]|Icq: 93377867 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mail atma bi şekilde yüzüne oku..senin ağzından dökülen kelimeleri duysun hissetsin şiiri..[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 tamamdır valla coştum kesin buluşmaya çagırcam bi parkta okurum kimsenin olmadıgı yerde super fikir.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: quamor, 17 July 2003 18:10 tarihinde demiş ki: senin yok demekki :) bence bul[hline]ALI G. MY BITCH Ben aşk adamı olmak istemiyorum ki =P[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bende aşk adamı felan degilim velhasıl gel gelelimki aşığım yada bu hisler aşk olsa gerek. :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bu tür konuları konuşmayı sevmiyorum bayanlarda var forumlarda rencide olabilirler ben playboyum niahah =P[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bence ama bence yani ne kadar takmak istersin senin tercihin..öle parklara cagırıp bana ilk okulda cocuklara ezberletilen sonrada törenlerde patır patır okunan siirler gibi bi siir okunsa acıkcası demode bulurum..tamm siir okuma demiyorum ama çetrefilli yap şu isi yani duygular mısralarda mısralarda aklında hepsini bi anda harcama, özel olan cümlerleri zaman aralıklarıyla komusma arasına sokustur ama uyarayım cok zor bi is üzerindesin ama basarırsan kızıda eski haline sokmus olusun laf arasına sokustur dedim de geyik ortamında "senin su hülyalı gözlerin" diye de girisme olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar