Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun kız arkadasımla tartıstım ve bu çıktı ortaya aglamaklıyım :( Acımı paylaşın.

quamor

Öne çıkan mesajlar

çok olumsuz bakıyosun ya anlamıyorum içinde iki tane "sex" kelimesi geçti diye bu kanıya kapıldıysan kusura bakma geri kafalılık yapıosun kendi açımdan sölüyorum ben sadece bi konuda yorum yaptım ve susucaktım ama senin tepkin geldi ne yani ille edebi bi eser vermemizi istiyosan keşke bunu ghalhedehodo dedigi gibi edebiyat bölümüne açsaydın..
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşlar bu kadar konuşurken ben bugün kız arkadaşımı kaybettim hemde birbirimizi halaa severken ayrıldık ki bu benm en nefret ettiğim şeydir ben şu anda sevgimi defnetmekteyim kafamı toparlamaya çalışıyorum az kaldı 59% da şu anda :D ağlamaktan kesinlikle vaz geçtim çünkü bana bunu yapan bi insanın sevgiyi gerçekten hak etmediğine inandım neyse artık bende aranızdayım arkadaşlar benm de bi kız arkadaşım yok artık :/[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

quamor sana şu kadarını söyliyeyim kendi çektiklerimden eğer bir taraf ilgisini kaybediyorsa ilişki o saatten sonra eziyet olmaya başlıyor peşinden koş kesinlikle koşma demiyorum ama baktın ki ilgi azalıyor bu sefer kapıyı çekip giden sen ol en iisi doğrusu bu katılıp katılmamak sana kalmış ama bak ub benm ki taze duygular daha 5 dakika olmadı ayrılalı ve ben ağlattım bu sefer ayrılırken onun beni ağlatmasına izin vermeden şimdi ise disturbed dinleyerek kafamı dağıtmaktayım 63% oldu[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bence ama bence yani ne kadar takmak istersin senin tercihin..öle parklara cagırıp bana ilk okulda cocuklara ezberletilen sonrada törenlerde patır patır okunan siirler gibi bi siir okunsa acıkcası demode bulurum..tamm siir okuma demiyorum ama çetrefilli yap şu isi yani duygular mısralarda mısralarda aklında hepsini bi anda harcama, özel olan cümlerleri zaman aralıklarıyla komusma arasına sokustur ama uyarayım cok zor bi is üzerindesin ama basarırsan kızıda eski haline sokmus olusun

laf arasına sokustur dedim de geyik ortamında "senin su hülyalı gözlerin" diye de girisme olaya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...