quamor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 sanırım bitti gibi aslında sevmiyormuşum zannediyordum evde sakin kafayla geçen 2 senemizi duşununce sevdigimi anladım onu. İşte yaşadıklarımız ozetlercesinede mısralara doktum :( Ozlem sen; milyonlarca opucugun baslangıcında uyursun. İcinden jetler gecen bulutların yırtılan beyazlıgında, Haklı bir kavganın ortasında alınan solukta Ve cicekleri doyuran gun ısıgında... Ozlem sen; kotu duslerin sevgiyle onarıldıgı yerde uyursun... Babasının;annesini dovdugu gece, Odevini yapamayan cocugun;ogretmeni karsında Doktugu gozyasında Ve kardes yuzleriyle dolu anılarında onun... Ozlem sen; askın sonsuzlugu ikiye boldugu yerde uyursun.. Utangac bir genc kızın ilk Sevismesinde;saclarıyla ortmeye calıstıgı meme Uclarında ve yastıgın yere dusen yorgana Anlattıgı erotik masalda.. Ozlem sen; kapılarından kıyıklarıyla gecilen kıyı Kentlerinde uyursun.. İcine ip merdivenlerin sarkıtıldıgı Ucurumlarda, Bir kusun ilk ucusundan sonra kondugu dalda Ve bir aynada;yaslı bir kadının yeniden Guzellesen yuzunde...olmeden önce son kez Baktıgı... Ozlem sen; uyandıgında gozlerinin rengi Denzileri tanımlar ve yuregini tamamlar.. Ask; kalabalıgın icinde sallanan beyaz Eldivenli bir el gibi... BEN SENI HALEN SEVIYORMUŞUM :(([hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 güzel şiir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 tşk ederim. aşk guzel bi şi. cidden bak. uyku tutmuyo ne yapıcam uff. arka plan resmi yaptım baktıkca gozlerim doluyo ya .....Arasammı bu saatte onu? biliyorum oda yatmamıştır.? ne dersiniz?[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylasmak isterdim ama cozumu yanlizca, aklini basina getirmen. Ask diye birsey varmidir konusuna hic girmiyecegim. Hayatta okadar cok sey varki, onlari dusun. Dogayi dusun, hayvanlara bak, sevdigin arkadaslarina git, sevgilinden baska herseyi konus. Dunyada olan bitenleri gozetle. Filistinde hergun yasamini kaybeden cocuklari dusun. Somalide bir damla su icin canini vericek cocuklari dusun. Dusunebilirsen. Eminim bu yazdiklarimin hicbirini umursamicaksin, cunku sevgilinin dunyadaki herseyden daha buyuk oldugunu dusunceksin, bencillik ediceksin. Anathema - Lost Control dinliceksin, fazla icine dusmeden Enya - A Day without Rain. Sonra dunyaya tekrar bakip, 'kendi' kararini kendin icin vericeksin.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Aşk diyorum aşk ! aşktan ustun bi şi yok ! uf yatıcam kahretsin ya . sakin kafayla yarın duşunmek en iyisi . yada yatamazsam şair olucam burda . muzik dinledikçe şiir yazıyorum ne oldum ya 2 saat once boyle degildim . aşk bu olsa gerek .[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ayrılmanızın nedeni sen msn, o mu ? ona göre tvsiye verelim yanlış olmasın.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bilmiyorum bayadır aramızda kopukluk olmustu ama ben onu sevmedigimi zannediordum şimdi bi garip oldum ya. sanırım bende hata! beni çagırdında gitmemiş bhaneler uydurmuştum. suç bende. %80 oranda.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 oyle diyorsun ama insan asık olunca hersey onu hatırlatıyor hele boyle zamanlarda hıc olmucak seyler bıle aklına onu getırıyor cunku o aklından bır turlu cıkmıyor kı, ne yaparsan yap, yolda yurursun birisine benzetirsin, uyursun ruyana girer, muzık dınlersın, onu hatırlarsın, yanlız kalırsın, dusuncek bısı bulamaz gene onu dusunursun, cunku o hep aklında senın onu dusunmenı beklıyordur, arkadaslarınla olursun, en ufak bir sozlerı onu hatırlatabılır bilmiyorum, ben oyle durumda oldugum zaman yapacak birsey bulamazdım :) ama gecer merak etme bırkacgun kafanı yersın, ama en kolay gecmesının yolu onla konusman, ama ne olcak nıye ayrıldık sor, icinde ne varsa dok ona, soyleyınce rahatlarsın, güven bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ya uyku tutmuyo iki kere yatıp kalktım . off. birazdan sızacam zaten .[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 olm sabah ola hayır ola bak bızde buradayız sabahlarız paticik olarak :) canın sıkıldıysa ıcq yu vereyım sohbet ederız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 abi dur yatıcam kararlıyım.sabah dusunmem lazım tşk ilgine :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Sen bilirsin abi İyi geceler sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 dantes the muhabbet seeker[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 quamor benm durumumu düşün bak bide kız arkadaşım belli ki beni bırakmaya niyetli ama beni bırakmaya niyetli olmasının sebebi bu işte benm çok üzülmem bana söylediği şey: -Sen çok üzülüyorsun kaç kez sana söz verdiğimi ve tutamadığımı da biliyorsun onun için bilmiyorum devam ettirmek isteyip istemediğimi HAH buyrun ben ne b.k yiyeceğim şimdi kızı çok seviyorum ve ne yaparsan yap seni seveceğim de de 50 kez söyledim en son artık eğer beni gerçekten seviyorsan üzüldüğüm için ayrılma kararını seçme hakkını bana ver sen karışma dedim şimdi cevap bekliyorum kalp 3.5 atıyo ya neyse[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bak 1 özür, 1 hediye işi halleder.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 sevgiyle aşkla susuzluk ve açlık çok farklı kavramdır... Hepsini yaşadım ben bi nebze hepsinin acısı var... Bazen yediğim kuru ekmek çok daha tatlı geliyordu 10larca porsiyon iskenderden.. Ama sevgi başkadır arkadaşlar.. Quamor bence git ben seni seviyorum de.. Herşeye rağmen..[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 1 hediye bir özür işi halleder diyorsunda mesele orda zaten o ben üzülüyorum diye benden ayrılıyo sevmesine rağmen 2 gündür ikna etmeye çalışıyorum öyle birşey olmadığına dair işte artık bugün kararını o verecek artık ya s.çtım kaldım yada devam edeceğim enin meselene gelince ben olsam eğer yakınlarda bi yerlerdeyse elimde bir demete çiçekle gider prawler ın dediği gibi seni seviyorum derdim[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 walla benim 1 kez olsun kız arkadaşım olsaydı affettirmek için harbi harbi her bi haltı yapardım. ne yaparsan yap barış kız arkadaş gibisi yoktur cümle bozukluğu vardı onu değiştirdim [hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) [Bu mesaj Mirluin tarafından 17 July 2003 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 mad_can bence o cevap sana diildi ya neyse. :p[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 olmasa bile oalcağı varmış deyip bırakmak lazım[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: Mirluin, 17 July 2003 12:23 tarihinde demiş ki: walla benim 1 kez olsun kız arkadaşım olsaydı affettirmek için harbi harbi her bi haltı yapardım. ne yaparsan yap barış kız arkadaş gibisi yoktur Bak görüyosun neler var.. yazık sana mirluin :)[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 kzı kasıtlı mı yapıyor nedir bilmiyorum ama hala cevap vermedi düşünüyo ben hala 3.5 atmaktayım ve arayıp e hadi de diyemiyorum yemiyo ters cevap vercek die arkadaşlar artık siz beni defnedersiniz herhalde kız cevap verene kadar ben burda temizlenmiş olacağım zaten... :hrr: THAAAAA (kusra bakmayın bağırasım geldi yoksa ben cidi ciddi gidiciyim)[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! [Bu mesaj Mad_Can tarafından 17 July 2003 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bak hani bi Tarık Akan modeli vardır ya eski filmlerde... kız bunu tersler filan o yüzsüzce sırıtır yine özür diler, iltifat eder filan... bak o model çok işe yarar. Bi de mutlaka bu olay sırasında sölenmicek bi laf eder o kız, TAM O ANDA kızman lazım senin de (ne var bee seviyoz diye de bu yapılır mı) falan şeklinde. Hemen olay ters döner. Ama sonrasında fazla naz yapmıcan sen de...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ne kadar şanslısın ki bir kıza aşık olabiliyorsun... 6 aydır yada daha fazla hayatımda bir sürü kız oldu ama hiç birine tutulmadım hatta öptükten sonra iğrendim ıyy nasıl öptüm diye taş gibi kızları ama durum böyle vahim sizi kıskanıyorum doğrusu aşık olabiliyorsunuz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 yukarının tam tersi bende[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar