circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sigara ve bira saat sabahın üçü ben ve sigara dumanları halbuki uyuyabilirdim ne de olsa giden sendin oysa yatmadım çünkü her uçan giden dumandabir anımız vardı işte yoksun her zamanki gibi bana düşen ayrılık saatleri ben ve sigara dumanları ayrılmaz ikili tek özlemim bir souk bira sen gittin gideli yalnızlık mı ??sallamam ben ayrılık mı?? ugrasamam anılar mı??eh hatırlarım bazen ya sen bütün bunlara ragmen... dışardan gelio horoz sesi ve birde içerdeki melodi içlerde yalnızlık ve gözyaşı yokmuş meger terkedilmek gibisi sigaram bitio yawas yawas ve sen onlarla berabersin özlemek mi??tamam tamam şarkılar mı??sen olmadıın zaman sigara sanki zehir gibi nefesim kokuo senin gibi... Dönme Geriye bir şarkı yazmak istedim sana gözlerim dönüştü nota söz werdi dizildi sevgim dönüştü yagmura yagmur sevgim yagdı bu şarkıda olmasın istedim sitem bu yakarışın sebebi sensin bir tanem valizi koy şarkımı bu defa eşlik etsin sana dönme sakın geriye bakma bana ne olur beni mutlu et giderken bu benim son arzumdur yine ışıklar sönük odada yine o mum yanıo karşıda aylardan eylül gelmiş o sevdiin rüzgar esio yine hava çok koyu yine bu adam derbeder yine bir şarkı sölüor yine başında tüm dertler her zamanki şarkı çalıo avludaki yasimin seni soruor yine kırlangıçlar sen gibi terkedio buraları eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! boswermek lazım zaten hayat bir şaka hayat yok insana[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 2.yi begenmedim 1.de sey guzel olmus sigarayla basliyosun olaylari anlatiyosun okurken aradan uzun sure gectigini saniyoken sigaram azaldi diyerek hala ayni zaman diliminde oldugunu soyluyosun o hosuma gitti iste :-)[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar