Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 beyler map editlemek istyorum bana biri bunu nasil yapcagimi hangi programla yapcagimi Cok Net Anlatirsa Sewnirimmm.....bide Verdata olayi war Paintshop la yapcaknmsszzz öle demislerdi hadii mesala yaptim onu vertdaya nasil kayit etcemmm....BAGGio sakin Bu Topici Kilitlleme Lutfen............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Okadar alasıyla hak ediyor ki bu topic kitlenmeyi, lütfenin kurtaracağını sanmıyorum.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 19 July 2003 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Dragon Map editorunu çek google de aratırsan bulursun. verdata edit için faq da var ama genede soleyem gump edit v1 (google) avatar patch (dbsource.net) bunları kullanırsın kullanımı cok basit bi iki seferde anlarsın.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=38920 bu arada biri cevap verebilirmi acil lazım da.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Pekiii guardteam nasil kullancam bu programlari___?????Anlatirmasnn Lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 harita yapma programını ben vermiştim yine vereyim DRAGOn adlı rogram verdata içinde PAradise gump creat programı bunları bul yete işini göreceğine eminim[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 avatar patch = indirdikten sonra tiledata.mul ile hues.mul lu zip i actıgın klasorun içine koyun. sonra istediginiz gump u resimlerini editliyip avatar.exe yi çalıstırın. verdata.srv die bir dosya olusucaktır. bu dosyayı ultima dizininize koyum adını verdata.mul die değiştirin. böylece yeni clientiniz hazır. ( clienti birine verince verdata.mul u da vermelisiniz) gumpedit = içindeki cfg dosyasını acıp ultima dizinini ayarlayın. sonra load tusuna basın yan tarafta 1 2 3 4 ......... bissürü sayı cıkack verbiri bir itemi bir gump u gösterir birini secip load image yap istedigin resimle değiştir. sonra yine sag tusa basip patch verdata tusuna bas. verdata hazır. (gump editorde sorun cıkabilir ben sorun yaşadım avatr kullanıyorum.)[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Guarteam PEKi Dragon Map editor u indirdim onu nasil kulanacag1m cok soru sordum ama pardon ilk basladginzda sizde öyledinz herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 renk kodları var ona bakarak yaparsan bana soru sormana gerek kalmıyacak çünkü orada herşey yazıyor bmp uzantılı olarak İyi gÜNLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Gm_Kaladniel Yapt1m bak dragonbm2 mi öle bi_ey war orda tikliom orda world files.. bmpfiles.... war oraya yaziroum iste ondan sonra start diorum bekliom sorun werio olmuo neden tam olarak anlat Mirc=irc.doruk.net #Mare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ilk önce benim Nick 'im galadniel ikincisi mirc'e geliom konuşmuon böyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar