Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harita Yapma Yeni,Verdata Olayi..Lutfen YArdim

Marks08

Öne çıkan mesajlar

beyler map editlemek istyorum bana biri bunu nasil yapcagimi hangi programla yapcagimi Cok Net Anlatirsa Sewnirimmm.....bide Verdata olayi war Paintshop la yapcaknmsszzz öle demislerdi hadii mesala yaptim onu vertdaya nasil kayit etcemmm....BAGGio sakin Bu Topici Kilitlleme Lutfen.............
Sosyal ağlarda paylaş

avatar patch = indirdikten sonra tiledata.mul ile hues.mul lu zip i actıgın klasorun içine koyun. sonra istediginiz gump u resimlerini editliyip avatar.exe yi çalıstırın. verdata.srv die bir dosya olusucaktır.
bu dosyayı ultima dizininize koyum adını verdata.mul die değiştirin. böylece yeni clientiniz hazır. ( clienti birine verince verdata.mul u da vermelisiniz)

gumpedit = içindeki cfg dosyasını acıp ultima dizinini ayarlayın. sonra load tusuna basın yan tarafta 1 2 3 4 .........
bissürü sayı cıkack verbiri bir itemi bir gump u gösterir birini secip load image yap istedigin resimle değiştir. sonra yine sag tusa basip patch verdata tusuna bas.

verdata hazır.

(gump editorde sorun cıkabilir ben sorun yaşadım avatr kullanıyorum.)[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...