NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ya Satan Matan hikaye.Duman ettiler Akmar Pasajını. Offff eskiden ne güzeldi.Şimdi incik boncuk resim kitap satıyolar.Sürünüyo ordakiler. Eskiden Akmar denilince iki kere düşünürdü insanlar girmek için.Şimdi ipini koparan giriyo.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ya satanist olanınız varsa çıksın erkek gibi söylesin. Böyle bir "inanç" sistemi üzerinde bu kadar konuşulmaz ki. Millet böyle etkilenip satanist oluo, terörist oluo, tarikatlere katılıo. Allah'ı dışlayanları Allah cehenneme gönderirim diyo. Satanistlerin işi de iyi. Ya cennette rahatlık, ya da şeytanın yanında muhtemelen ona taptıkları için ödüllendirmek ;P[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust
bbarutcu01 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 evet ya nasıl olsa bu ülkede herşey nutulup geçiyor asıl olan daha başka şeyler var bu ülke için PARA de geri çekil satabizm matanimz hep faso fiso!!! paran varsa hiç unutulmazsın ama yoksa en fazla bi kaç yıl içinde unutulursun;););)
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 . [Bu mesaj Selamon tarafından 11 Eylül 2005 04:55 tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Penthesilea, 10 Eylül 2005 12:27 tarihinde demiş ki: Kilise tarafindan ilk satanist olarak adlandirilanlar paganistler oldugundan söyledim ben onu. Ve dogru diye biliyorum ama bi arastir kilise paganizmi unutturmak ve karalamak için satanizmle bağdaştırdı diye biliyorum ben.[signature][hline];;suitfly
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 İzmir de bakire bulmak kolay hatta................................................ ................................................................. ................................................................. ................................................................ .................................................................................................................................. Gayet güzel bi akşamdı cuma akşamı yani dediğim gibi :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Turk toplumundakılerın yarısı ozentı satanıst dıye gecınenler farklı olup ılgı cekmeye calısanlar genelde bence..Boş İşler bunlar..Hepimiz kardeşiz..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
huun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 paganizmin sartlari ne soyleyen olursa anlariz neyin nerden geldigini .
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 @circir, gayet ciddi hayat felsefesi olarak inanç olarak kabul eden 10 larca arkadaşım var.. Ama dediğin gibi taksimde orda burda siyah makyaj üstüne mor kalem siah giyinip ortaya cıkanları cou sahte sahte demeyelimde öle gözükmek istiyor.. bi fugazi dinleyen satanist bulamadık tek bizmiyiz anasını satim =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Mike, 11 Eylül 2005 18:51 tarihinde demiş ki: @circir, gayet ciddi hayat felsefesi olarak inanç olarak kabul eden 10 larca arkadaşım var.. Ama dediğin gibi taksimde orda burda siyah makyaj üstüne mor kalem siah giyinip ortaya cıkanları cou sahte sahte demeyelimde öle gözükmek istiyor.. bi fugazi dinleyen satanist bulamadık tek bizmiyiz anasını satim =) Benımde tanıdıklarım varda ordan soyluyorum ..Onlarda sadece farklıyız havası yaratanlar..Sızlerı bılemem..Ama genel olarak turkıyenın yarısı bole..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
blindone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Satanistleriii bipleyelim hatta biiiiiiiiipleyelim
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 niye lan[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Öne çıkan mesajlar