Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offff!!!saçlarımı kestirmek zorundayım yine

unac

Öne çıkan mesajlar

Herşeyde eskiye dönüyoruz zaten. !
Güzel bir moda akımı başlatmıştım o saçlarla. Yeni modellerde düzgün bişi olmayınca bende eskiye dönmüştüm.

Evet hafif değil baya bi bonustum :).
Basketbolda'da guard oynayınca bonusgart diyolardı. Heh.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun saç kolay kepek yapar,yağlanabilir bakımı uğraş ister aga.Ya msela bende saçlarımı uzatıom ama omzuma dökülen cinsten diil öle yap sende..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
schwarz_engel, 10 Eylül 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
yani tabi şekil wermek gerekio ..ama ben zaten uzun saçlı erkeklerin basılarının saçlarına bakmadığı dağınık olduu we pasaklı göründünü we bu yusden kısların onlara bakmadınıı sülemeye çalışnışdımm.tabi nerden bilimm ayrıntılı yasmadım anlaşılr die:):)

Tarikat Üyesi rulz.

En büyük hayalim... Tarikat üyesi gibi Saçlar,sakallar birbirine girmiş. OFF OFF :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

mis gibi sakalımı kestirdim, yas tutuyorum arkasından[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...