mcberq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkdaşlar ben KE a hiç giremedim daha oyundamı bi sorun war anlamadım 1 kez maradon u gordum ezlant la pianayı göremedim sizdede boylemi çok merak ediyorum...[signature][hline]LadY^^no sex causes bad eyes!!!?????^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 herkez gıremıyor .. serverı yenılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bak pckopat ta az altta konu açmış.Onla muhabbet edersiniz.[signature][hline]Too Many Users Are Logged In.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcberq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya kafam attı ama KE dediler duzelicek dediler tum server lar kapalı şimdide bune yani az bi waktimiz war onuda deyerlen diremiyoruz...[signature][hline]LadY^^no sex causes bad eyes!!!?????^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Malach Pati - ? 11 Eylül 2005 19:09 -------------------------------------------------------------------------------- Bak pckopat ta az altta konu açmış.Onla muhabbet edersiniz. -------------------------------------------------------------------------------- Too Many Users Are Logged In.. :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aynı aynı topicler ayy ayy talisman çagırın bana acil:D:D[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Server Status LoginServer Online Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline Beramus 1 Offline Beramus 2 Offline Beramus 3 Offline Cypher 1 Offline Cypher 2 Offline Diez 1 Offline Diez 2 Offline Xigenon 1 Offline Xigenon 2 Offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: pckopat, 11 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki: Server Status LoginServer Online Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline Beramus 1 Offline Beramus 2 Offline Beramus 3 Offline Cypher 1 Offline Cypher 2 Offline Diez 1 Offline Diez 2 Offline Xigenon 1 Offline Xigenon 2 Offline oooo iş ilerlemiş ya online yazıo bitanesi offline görmeye alıştık artıq walla ''knight online'' da online olduğunu bide görsek :-P[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 durumu özetlenmiş hmn yukardaki postta..[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar