Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mage abi Yollim Sizin clana bizim Assitin Kuzeniymiş bende bi clan ayarlarım Dedim Herife ayıp olmasın 4k yı Biz kastırdık zaten ona Ko da Yatıyodu yerde Mage Mage adam ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rallici Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Lucifer, 11 Eylül 2005 19:15 tarihinde demiş ki: Mage abi Yollim Sizin clana bizim Assitin Kuzeniymiş bende bi clan ayarlarım Dedim Herife ayıp olmasın 4k yı Biz kastırdık zaten ona Ko da Yatıyodu yerde Mage Mage adam ya .. clana gelmek istiyosan alıyım aresteyim oyundaki nickini ver msj atam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
floodd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zuhahahahaahah altıma etcem gülmekten sen git bi ilk önce clanına adam al hepiniz kasın birlikte hepiniz 55+ olun ondan sonra czde clanca kasarsınız :D[signature][hline]NİCK:FLODY_TR SERVER:ARES LVL:5X NP:3XXX BUFFERRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: rallici, 11 Eylül 2005 19:11 tarihinde demiş ki: çiçeklerim dediğim arklarım lvl 65 tank warior hayvan gibi gelişmiş hepsi vede bir tanesi var mage herif lvcl 69 %97 adama 7milyona yakın exp gerekiyomuş ben 45 olana kadar o toplar priet arkım yok ama onuda pianadan süper bi healer le anlaştım biri cz ye bufsız çıktığımı söyledi evet bazen buffsız çıkıyorum çünkü götüme güveniyom ve ben kesebilcem kişiler saldırıyom nychrise zevkine daldım ama kestim bi adamla boğuşuyodu bobertide şansa kestim keşke ss yapıp şuraya yapıştıraydımda göreydiniz Dediğim gibi keşke Beramus ta olsan. (Gerçi senin gibileri öldürünce tatmin sıfır oluyor ama NP NP'dir) İşin aslı şudur lvl45 ile lvl60 arasında, 15x3= 45 dex point farkı vardır. Yani özetle eline istersen +10 shard al aradaki AP farkını kapayamazsın. Yani artık sallamayı bırak ayaklarını biraz yere bas belki oyundan daha fazla zevk alırsın.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben girMicem ulan :D Benim clandaki Adamın biri yollucam Sana Herif yük Başıma Kıramayıomda Ee tanıdım clanlarda 6x clanlar Sokamıyoz onlarAda eniyisi sizinki gibi bişiye Girsin Pelerin Görevine adamda yollarım size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rallici Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Lucifer, 11 Eylül 2005 19:23 tarihinde demiş ki: Ben girMicem ulan :D Benim clandaki Adamın biri yollucam Sana Herif yük Başıma Kıramayıomda Ee tanıdım clanlarda 6x clanlar Sokamıyoz onlarAda eniyisi sizinki gibi bişiye Girsin Pelerin Görevine adamda yollarım size :D ok iyi yolla adı ne onun pm atarım tam olarak biliyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben sana Pm Atarım isminin Yazılışı Garipti BiraS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Areste Var bir tane Karakter lvl 55 CLanda aLLahın kuLu yok GeLirim waLLa Ama İtemLerim Yok ELimden TutarSınız Artık Yok Dediğim SağLam değiL : o) [Bu mesaj pckopat tarafından 11 Eylül 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bı konu ıcın ne cok konustunu ha yeter La adam acsın yapar 45 alır plerını sıze ne[signature][hline]Sevme aĞlarsıN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rallici Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: pckopat, 11 Eylül 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Areste Var bir tane Karakter lvl 55 CLanda aLLahın kuLu yok GeLirim waLLa Ama İtemLerim Yok ELimden TutarSınız Artık Yok Dediğim SağLam değiL : o) [Bu mesaj pckopat tarafından 11 Eylül 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] sağlam ithem buluruz oyundaki nick ne benim nick rallici_rogueTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 nick: celalcan Arkadaştan devraLdım Ben KuLLanacam Ama önce Bakımdan geçmem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar