Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

clan için adam aranıyor

rallici

Öne çıkan mesajlar

+50 lvl aranıyor ares serverı için başkanı benim rogueyim para kasıyorum lvl kasamadım pek lvlim 35 bide server yüzünden kasamıyorum eğer gelmek isteyen varsa burda yazssın lvl 45 olunca 1mirage birde darkvane takıcam czde bol np kasıcam lvl 45 olunca pelerin giyizez şuan clanda 2 tane 54 lvl ve 5-6 tanede 47 lvl var sizide beklerim
Sosyal ağlarda paylaş

ben sunu anlamıom lvl 45 de pelerin takıcaz dark vane alcam die hava atıo millet sen dark vane alınca millet senin clanına mı gelcek sanki :) yada pelerin alınca.35 lvl char ım war clan a gelmek iste en warsa sölesin demen yeterdi :D[signature][hline]NP=(10060)
Nick=DarkCr0w
lvl=5x (Hunter)
Server=Chyper
İtem=+9/90 totomic Bow :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rallici, 11 Eylül 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
lvl 45 olunca 1mirage birde darkvane takıcam czde bol np kasıcam

55 lvl ım mirage ruya ruya 45 lvl da mirage la thrusr la bnm kukry le spike la vurdugum kadar vuramassın :D dark vayne su anda bildiim kadarıyla sadece ares te var yanlış biliorsam duzeltin :( ayrıca dark vayne e dex in yetmez :lol:[signature][hline]Nick:Treador
lvl:5x
np::D
Clan:ExCise
+8 bow dusurdum sevindirik oldum :D
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 45 olunca 1mirage birde darkvane takıcam czde bol np kasıcam lvl 45 olunca pelerin giyizez şuan clanda 2 tane 54 lvl ve 5-6 tanede 47 lvl var sizide beklerim

hele bu bölüm yok mu poahahahhahaha lvl 45 de czde np kasacakmış bak bak bak clanda 2 tane lvl 54 5-6 tanede 47 varmışş çook iyi ya :-) :-) :-) lol lol lol lol pelerin görevindekii canavarıda lvl 45 carla kesersin artık[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Nation : Karus
LeveL : 6x
Clan : ReactioN
Server : Ares
Class : Elemental Lord

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ChALLeNgE, 11 Eylül 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
lvl 45 olunca 1mirage birde darkvane takıcam czde bol np kasıcam lvl 45 olunca pelerin giyizez şuan clanda 2 tane 54 lvl ve 5-6 tanede 47 lvl var sizide beklerim

hele bu bölüm yok mu poahahahhahaha lvl 45 de czde np kasacakmış bak bak bak clanda 2 tane lvl 54 5-6 tanede 47 varmışş çook iyi ya :-) :-) :-) lol lol lol lol pelerin görevindekii canavarıda lvl 45 carla kesersin artık

said:
rallici, 11 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
said:
ChALLeNgE, 11 Eylül 2005 18:38 tarihinde demiş ki:

hele bu bölüm yok mu poahahahhahaha lvl 45 de czde np kasacakmış bak bak bak clanda 2 tane lvl 54 5-6 tanede 47 varmışş çook iyi ya :-) :-) :-) lol lol lol lol pelerin görevindekii canavarıda lvl 45 carla kesersin artık

tan warrior 62 + lasım ve onları healliycek 2 şer healer bunları yaptın dielim o warr lara cure bascak durmadan 2 priest daha ve gitgel %10 %5 cakcak en az 3 sin allah bilir siz chill atar mage le kesersiniz

P.s: warriorlların sceam scroll u olması lasım yoksa sin ler yatar[signature][hline]Nick:Treador
lvl:5x
np::D
Clan:ExCise
+8 bow dusurdum sevindirik oldum :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rallici, 11 Eylül 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
+50 lvl aranıyor ares serverı için başkanı benim rogueyim para kasıyorum lvl kasamadım pek lvlim 35 bide server yüzünden kasamıyorum eğer gelmek isteyen varsa burda yazssın lvl 45 olunca 1mirage birde darkvane takıcam czde bol np kasıcam lvl 45 olunca pelerin giyizez şuan clanda 2 tane 54 lvl ve 5-6 tanede 47 lvl var sizide beklerim

Gel Beramusta kas ki, beleş NP den bizde nasiplenelim. (Tek novalıklardan buda, allah bilir bide buffsız gezer)

Ne CZ si? Ne dark vanei? Ne pelerini ? Ne para kasması ?

Sen bırak bunları ilkin biraz ash kes.[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:81xxx
Sosyal ağlarda paylaş

çiçeklerim dediğim arklarım lvl 65 tank warior hayvan gibi gelişmiş hepsi vede bir tanesi var mage herif lvcl 69 %97 adama 7milyona yakın exp gerekiyomuş ben 45 olana kadar o toplar priet arkım yok ama onuda pianadan süper bi healer le anlaştım biri cz ye bufsız çıktığımı söyledi evet bazen buffsız çıkıyorum çünkü götüme güveniyom ve ben kesebilcem kişiler saldırıyom nychrise zevkine daldım ama kestim bi adamla boğuşuyodu bobertide şansa kestim keşke ss yapıp şuraya yapıştıraydımda göreydiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...