madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sonucta ben launcher dan upgrade ettim sistemim super calisiyo demissin.. biz lagdan geberiyoz.. yani patch i o siteden cekenler.. demekki viruslu olmasa bile dogru dosya deil.. silin.. :D. bende az once spybot ve antivir ile tarattim temiz gorunuyo.. [Bu mesaj madnmad tarafından 08 Eylül 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Lonely Bence başlıgı deiştir.Millet panik olup saçmalamasın. Yoksa bu topicte post sayısı 300 ü bulur.ve hepsi de soru olur.[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaslar luncherdan upgrade yapanlar arasinda lag problemi yasayan warmi? sorun bizim kullandigimiz patch'demi..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kesşke başına panik yapmayın yazsaydım:D[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ShadowFax e katılıyorum..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya biri sunu cevaplasin.. launcher'dan upgrade yapipta lag yasayan warmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yani eger ben bunu bilmeyip görseydim.Format atardım :P[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: ShadowFax, 08 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Lonely Bence başlıgı deiştir.Millet panik olup saçmalamasın. Yoksa bu topicte post sayısı 300 ü bulur.ve hepsi de soru olur. +10[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 mad ben launcherdan indirdim lag var bazen 1 dakka lag oluyo az da sabredelim bakalım nolcak[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: madnmad, 08 Eylül 2005 01:04 tarihinde demiş ki: ya biri sunu cevaplasin.. launcher'dan upgrade yapipta lag yasayan warmi? bence bu soruna burda cvp araman saçma konu farklı.Dagıtma konuyu. diger topiclerde tartısılıor bide beni yanlıs anlama :)[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx [Bu mesaj ShadowFax tarafından 08 Eylül 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: madnmad, 08 Eylül 2005 01:04 tarihinde demiş ki: ya biri sunu cevaplasin.. launcher'dan upgrade yapipta lag yasayan warmi? bende yok lag filan ama forumla uğraşmaktan oyunu oynayamıyorum edik : lag yok derken "0" lag demiyorum. herzamanki sıradan artık alıştığımız lag var. [signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 08 Eylül 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Launcher dan indirdim lag olmaz sitedeki patch den indirirsem lag olur bu ne mantıkdır ya anlamadım gitti ... patch le launcher la lag in ne alakası war ya yapmayın... serverdan 4546546532179789123 kişi patch çekio bırakında lag olsun ... 2 3gün en az bu patch ke işi yalan olur .. az sabredip bekleyin ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Arkadaşın demek istediği "Bu yama lagı kaldırıyor mu?" gibisinden birşeyler herhalde :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 İyide bende bunu indirdim,her dosyayı el ile attım,az buçuk anlarım neyin ne olduğunu anti lerde ses vermedi. Ben kullanmaya devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sırf güvenilir die launcherdan çekdim ama lag konusunu bende anlamdm sabretmekde yarar var hakklısın zzz[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Lonely şu başlığa bi el at düzelt bence :) Herşey daha gzl paticik için :P Bu saatlerde az post gelir ama sabah saat 12 de 300 ü geçer bence.[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx [Bu mesaj ShadowFax tarafından 08 Eylül 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 shadow sanrım üniversitenin bilgi işlemi yalan oldu[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 buna sevinmek gerek bence.Ya olmasaydı :)[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ewt lonely sticki de kaldıralım artık bence bu topici millet telaşlanmasın balon çıkdı snrm[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benim demek istedigim usko programcilari (warsa ole bisey) kendi clientlarini kendilerine gore editlemislerdir.. atiyorum bizim indirdigimiz patch'te mesela myko client'in 1298 patch'idir.. sivrizekalinin biri atmistir filefront'a ondan sora kulaktan kulaga bize kadar gelmistir.. e elimizdeki patch usko client'a uygun olmadigindan sorun yaratabilir (lag ve dc) .. ben patriottanim ve su anda clandaki arkadaslar teamspeak ten konusuyolar. hepsi oyunda.. ben giriyorum 3 kelime ediyorum sora dc... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yok öle bişey bence oırdakide USKO patch i.Farklı (myko patch) ztn calısmazdı.[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 lonely buraya bi el at pls:)[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 e peki.. ama lonely lag yok dio yani.. ha lonely backbone a dogrudan fiberle bagliysa o ayri :D [Bu mesaj madnmad tarafından 08 Eylül 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 da burada biz lag konuşmuyoduk konu dağılıyo :([signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 net hızıyla ilgili bişe sende 256 onda 2048 warsa sende 10sn warsa onda 1sn 2sn olur ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar