Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşlar bi arkadaşımızın verdiği bu linkdeki patch de virüs yada keylloger tarzından bi şey olduğu öğrenildi burdan indirenler silsin files.filefront.com/patch1298_1_nzzip/;4105600;5;/fileinfo.html[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 O patchi indirip birde kurdunuzsa acil olarak KE ile ilgili tüm dosyaları, oyunu uninstall ettikten sonra silin ve harddiski antivirüs ve antispy programları ile taratın. Canı yanan varsa şimdiden geçmiş olsun. :([signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Şükür..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 patchlerden hayır gelmez denmişdi ( hepsinden olmasada bazılarından ) yeni kurmayı denecekler launcherdan deneyin[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 - 1 öle bişe yoq !!!! onbin tane virus scan yaptım millyonlarca antivirus le taradım bişe yoq !![signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Başlığı herkesin görebilmesi için bir süre için sticky yaptım. Başlığı görenler görmeyenlere söylesin.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Lonely, 08 Eylül 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Başlığı herkesin görebilmesi için bir süre için sticky yaptım. Başlığı görenler görmeyenlere söylesin. Sağol sen gerçekten çalışıyorsun fatih abi :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bir saniye hemen panik olmayın olay şu; Ben de bu patch i çektim.Bi ark bana dediki.O patchten ben üniversitede cekerken (patch bu files.filefront.com/patch1298_1_nzzip/;4105600;5;/fileinfo.html ) bilgi işlemden virüs uyarısı gelmiş. Bizde tırstık.Ad-aware ile test ettik bişi yok. Benim korkum ad-aware nin bulamayacagı bişimi? daha cok bilgisi olan elinde bu patch varsa kontrol etmesini istiyorum.[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Fatih abi indirip yaptınmı scan challenger denedinmi indirip scan? !! zip de bişe yoq indiren dewam etsin ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: zzz, 08 Eylül 2005 00:49 tarihinde demiş ki: - 1 öle bişe yoq !!!! onbin tane virus scan yaptım millyonlarca antivirus le taradım bişe yoq !! ben de cok aradım yok ama ya varsa biz bulamadıysak?[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 zzz biz değil yukarıdada yazıldığı gibi üniversitede indirilirke n bilgi işlemden böle böle. .... uayrı gelmiş[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Valla ben sitede verilen hiç bir linkteki patch'i çekmedim, kurmadım o yüzden bişi diyemiyorum. Launcher ile update ettim ve ne lag sorunu var, ne HS sorunu var nede dc sorunu var. Bide kısmetse yeni char açıcam... Forum biraz sakinleşse oyuna girip tadını çıkartıcam ama daha tam tadını çıkartamadım.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Antivirus prog(denenenler) Norton Mcafee Kaspersky Adaware microsoft anti beta spyware... sonuç = CLEAR TEMİZ ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ad-Aware nin yeni tanım dosyasını beklemek de çözüm olabilir...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 merak ettim deniycem... download a başlayayım...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 key logger belki algılamamıs olabilirmi?(bu konda bilgim yok) veya key log algılayan başka bir program varmı?[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 haklı olabilirsin shadow bu uyarıyı werem bilgi işlemle irtibata geçebilmen mümkün mü??[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Malach, 08 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: Sağol sen gerçekten çalışıyorsun fatih abi :-) Saolasın :utaniem:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ad- aware ve scan? lmao derim ... fatih abi ben yaptım benm gibi indiren bir sürü ark da war be temiz oldunun %100000 garantisini weriorum ![signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Chalanger7, 08 Eylül 2005 00:54 tarihinde demiş ki: haklı olabilirsin shadow bu uyarıyı werem bilgi işlemle irtibata geçebilmen mümkün mü?? adam ankarada ben istanbulda biras zor.[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben bunu daha önce yazcaktım 3 sat önce falan. panik olunmasın die vazgectim.Scan ettim temiz ama lonely nin uyarısı ile panik oldum yine.[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Herkes bişe dio ama bi kişi zip i indiripte test ettimi burda ? 1kişi?? zip temiz ztn öle bişe olsa öle büyük bi sitede upload ı bırakmazlar silerler ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hmm eğer gelişme olurss yaz pls lonely bittimi:D duyduma göre adsl senin 4096 mıymış:)[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 öeh yok ben dünyadaki her bilgisayara özel fiber optik kablo çektirdim. interneti intranet haline getirdim :D[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ehuehueh hala tuvalete gitmedin sanrım bi koşu git gel :D[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar