deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 lan yuh ya bız esland da harpy keserken insanlar basmıstı..8-9 ay önce..ben stoopidfatnoobiz,tasker,batsahn ve daha cok elemanalrla partydeyken .. npde geldı ayar bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 8-9 ay önce oldu daha yenimi yazıyon :-)[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 anlayan varmı[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 imkansız diyorum...ne orclar nede humanlar invadede olunca bile estlanta giremezler.... burası sallama tahtası değil iice b.kunu çıkardınız forumun.....[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Yok abi Öle bişi Eslant KapısıNı Tuttular Sadece içEri girdirmediler okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ulan yalan soyluceksem nıye topic acayım alalalalalala yemın edıyorum ya hayret bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şimdi anladım olayı ama kimse eslantta giremez savaş sırasında[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Irk değiştirmişlerdi bir ara,sonra eslantta gezmişlerdi falan ırk değiştirip kendi ırklarının eslantlarında kalanlar,o olay sanırımda.Harbi 8-9 ay olmuş,günaydın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 adam gıbı cvp geldı hll olsun ppff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar