Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anvil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar anvili tıklayıın ca her zamanki gibi bi upgrade seçeneği çıkıyor peki bu upgrade nin altındaki seçenekte 3 tane takınızı koyup bimem ne yapıyosunuz diyo onun ne olduğunu bilen varsa yanıtlayabilirmi şimdiden teşekkürler[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage
Mesaj tarihi:
O kutu Upgrade olabilen beltlerini ,earinglerini,Neckle upgrade etmek için Kulanılıyor ama upgrade yaprken 3 tane aynı çeşit eşyaya Sahip olman gerekiyor 3 taneden az yada fazla item Koymassın..
Mesaj tarihi:
said:
BADDAL, 11 Eylül 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar anvili tıklayıın ca her zamanki gibi bi upgrade seçeneği çıkıyor peki bu upgrade nin altındaki seçenekte 3 tane takınızı koyup bimem ne yapıyosunuz diyo onun ne olduğunu bilen varsa yanıtlayabilirmi şimdiden teşekkürler

3x uniq takı+1 scroll+2m= +1 uniq takı
3x +1 uniq takı+1 scroll+2m=+2 uniq takı

Böyle devam ediyor, acaip masraflı bir iş ama doğru takıyla yaparsan deyiyor.[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:81xxx
Mesaj tarihi:

Ben anlamadı? 3 eşsiz eşya koyunca 1 tane alınıyor gibi yazdın.[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
NP : NotProblem
Clan : TnT
Server : Ares (grrrr...)
İş : Post Kasmak (!)....
Mesaj tarihi:
Beyler bişey soracam ben denemedim Ama upgrade scroll mu basacaz sadece yoksa hp fln ekleme fln gibi bişilerDe oluyomu Gerçi saçma oldu ama bilgi verirseniz Sevinirim
Mesaj tarihi:
said:
Malach, 11 Eylül 2005 16:57 tarihinde demiş ki:

Ben anlamadı? 3 eşsiz eşya koyunca 1 tane alınıyor gibi yazdın.

3 tane kekuri ring+scroll+2m=1 tane +1 kekuri ring

+1 in statları 10 dex, 2 def, 16 res.
+2 nin staları 12 dex 4 def, 17 res,

Anladınızmı şimdi ?[signature][hline]----------------
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben denedim ve 3 tane +6 yüzükten 1 tane +7 yüzük,3 tane +6 pendant tan +7 pendant yapmayı başardım.bunu yapmak için charon abimizden aksesurlarla ilgili scrollu alacaz zaten bi tane var.ama deneyen bir arkadaşımız 3 tane +7 ring koymuş ve patlatmış.+8 e cıkarken problem yaratabiliyor
Mesaj tarihi:
said:
oreca, 11 Eylül 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben denedim ve 3 tane +6 yüzükten 1 tane +7 yüzük,3 tane +6 pendant tan +7 pendant yapmayı başardım.bunu yapmak için charon abimizden aksesurlarla ilgili scrollu alacaz zaten bi tane var.ama deneyen bir arkadaşımız 3 tane +7 ring koymuş ve patlatmış.+8 e cıkarken problem yaratabiliyor

Normal takıları uplamak pek mantıklı değil zaten. Yanma riski var, ayrıca satın almak genelde daha ucuza geliyor.

Ama uniqler başka konu inanılmaz bonuslar oluyor +3 bir kekuri ringte +14 dex var ve +3 e kadar uniq uplamak 100% güvenli :)

Ps. +3 için 27 tane uniq lazım ayrı konu ;)[signature][hline]----------------
Mesaj tarihi:
NOrmal takılarda yanma riski epey var ama tutturursanız,yani ucuza +7 str/int/hp bulabilir ya da düşürebilirseniz +9 item almanın yarı veya üçte bir fiyatına gelir yaptığınız takı.Ama satmak için kasmaya değmez.
Ares diez ve cyper nasıl bilmiyorum ama pazar coşmuş durumda.+7 wiz 2.5m maliyeti 1.5m en fazla,belki de 500k hatta bazen 250k.BU durum +7 basic armorlar içinde böyle.
  • Yeni Oluştur...