BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 arkadaşlar anvili tıklayıın ca her zamanki gibi bi upgrade seçeneği çıkıyor peki bu upgrade nin altındaki seçenekte 3 tane takınızı koyup bimem ne yapıyosunuz diyo onun ne olduğunu bilen varsa yanıtlayabilirmi şimdiden teşekkürler[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 takılara upgrade basion onlardada herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 O kutu Upgrade olabilen beltlerini ,earinglerini,Neckle upgrade etmek için Kulanılıyor ama upgrade yaprken 3 tane aynı çeşit eşyaya Sahip olman gerekiyor 3 taneden az yada fazla item Koymassın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Yüzük Geliştirme Hakkında[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: BADDAL, 11 Eylül 2005 16:50 tarihinde demiş ki: arkadaşlar anvili tıklayıın ca her zamanki gibi bi upgrade seçeneği çıkıyor peki bu upgrade nin altındaki seçenekte 3 tane takınızı koyup bimem ne yapıyosunuz diyo onun ne olduğunu bilen varsa yanıtlayabilirmi şimdiden teşekkürler 3x uniq takı+1 scroll+2m= +1 uniq takı 3x +1 uniq takı+1 scroll+2m=+2 uniq takı Böyle devam ediyor, acaip masraflı bir iş ama doğru takıyla yaparsan deyiyor.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 3x uniq takı+1 scroll+2m= +1 uniq takı Ben anlamadı? 3 eşsiz eşya koyunca 1 tane alınıyor gibi yazdın.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Beyler bişey soracam ben denemedim Ama upgrade scroll mu basacaz sadece yoksa hp fln ekleme fln gibi bişilerDe oluyomu Gerçi saçma oldu ama bilgi verirseniz Sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Sanırım olmaz.O zaman eşsiz (unique) takı olur birçok bonusu olursa.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Malach, 11 Eylül 2005 16:57 tarihinde demiş ki: 3x uniq takı+1 scroll+2m= +1 uniq takı Ben anlamadı? 3 eşsiz eşya koyunca 1 tane alınıyor gibi yazdın. 3 tane kekuri ring+scroll+2m=1 tane +1 kekuri ring +1 in statları 10 dex, 2 def, 16 res. +2 nin staları 12 dex 4 def, 17 res, Anladınızmı şimdi ?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 arkadaşlar ben denedim ve 3 tane +6 yüzükten 1 tane +7 yüzük,3 tane +6 pendant tan +7 pendant yapmayı başardım.bunu yapmak için charon abimizden aksesurlarla ilgili scrollu alacaz zaten bi tane var.ama deneyen bir arkadaşımız 3 tane +7 ring koymuş ve patlatmış.+8 e cıkarken problem yaratabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: oreca, 11 Eylül 2005 17:07 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben denedim ve 3 tane +6 yüzükten 1 tane +7 yüzük,3 tane +6 pendant tan +7 pendant yapmayı başardım.bunu yapmak için charon abimizden aksesurlarla ilgili scrollu alacaz zaten bi tane var.ama deneyen bir arkadaşımız 3 tane +7 ring koymuş ve patlatmış.+8 e cıkarken problem yaratabiliyor Normal takıları uplamak pek mantıklı değil zaten. Yanma riski var, ayrıca satın almak genelde daha ucuza geliyor. Ama uniqler başka konu inanılmaz bonuslar oluyor +3 bir kekuri ringte +14 dex var ve +3 e kadar uniq uplamak 100% güvenli :) Ps. +3 için 27 tane uniq lazım ayrı konu ;)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bende cahılımya:PGötürüp +6 pentantı fılan yanınada upg sc alıp basmaya çalışıyorudum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Aksesuar scrolu hangisi yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 NOrmal takılarda yanma riski epey var ama tutturursanız,yani ucuza +7 str/int/hp bulabilir ya da düşürebilirseniz +9 item almanın yarı veya üçte bir fiyatına gelir yaptığınız takı.Ama satmak için kasmaya değmez. Ares diez ve cyper nasıl bilmiyorum ama pazar coşmuş durumda.+7 wiz 2.5m maliyeti 1.5m en fazla,belki de 500k hatta bazen 250k.BU durum +7 basic armorlar içinde böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar