Bpowder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1 aydır kasıorum acrhery ama lvl 33 de kaldım itemde cıkmıor alıp satsam bir iyi niyetli bonkor arkadasımız aban yardım edebilirmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 LvL 33 te kalıyorsan kasma sıkılırsın.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tamam lvl 33 olmuşun zaten worm Kesmeyi bırakbilirsin artık bir ayda worm seni 33 yapmış şimdi bulcanlara geç ordada bir Ay kas mauhauh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bpowder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ama Cok istiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 O zaman nerede ve kimle kasman gerektiğini bilmen lazım.İstekliysen kasarsın rahat.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bpowder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya Buyuk yESİL cANAVARLARDAN DA KESİORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Vallaha sen bi maradondan cıksan :D Pianaya aksan oradan Kalluga felan :D ne dersin? :)[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bpowder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Boyle Dicenise Yardim Edin Yaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bpowder Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 2 tane şehir biliorum morodon bide bret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Şimdi birşey de diyemeyeceğim.Eskiden olsa derdim "Git asgada takıl sen.." diye.Yerler ve av noktaları değişti..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar