MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 arkadaşlar ben burda baya bi download yapıyorum ve bunları cdye basıyorum. şimdi bu cdleri basarken kopya koruması progrmaı gibi bir şey ayarlayabilirmiyim? var mı böyle program?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Downloadları neden korumalı bir CD'ye atmak istiyorsun ki? Bunun dışında, o kadar önemli ne indirir bir kişi? Ve cevap olarak, hayır kopyalanmayı engelleyici hiçbir çözüm yok henüz. StarForce bu klasmanın dışında ama onu zaten indirdiğin şeylerin içine koyman olanaksız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: MeMoReX, 11 Eylül 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Ben önleyici bir çözüm teknigi duymuştum. Ama ne kadar dogru bilmem. Eger google da taratırsan beliki bişeyler bulabilirsin Malesef şu an gerçekten tek önleyici StarForce, onu da kodlarken derleyici içine gömmek gerekiyor. İndirilmiş dosyaları korumak ancak fabrikasyon üretimde lazer imzalı medyalar ile mümkün olaiblir sanırım. LaserLock, Cd-Cops, CopyLock, SafeDisk... Hepsi kolayca geçiliyor... Hatta nette bunları geçebil diye 3, 5k boyutunda programlar var sebil...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar