Eternal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bu haftada her hafta oldugu gibi birbirinden güzel maçlar var diyebiliriz... Newcastle Utd. - Fulham Tottenham-Liverpool Manchester Utd-Manchester City Middlesbrough-Arsenal Bolton - Blackburn haftanın en ilgi çekici maçları diyebilirim.. tv8 de yayın akışıda şu sekilde olucak... Cumartesi 19:15 Middlesbrough - Arsenal Pazar 18:00 Bolton - Blackburn Pazartesi 22:00 West Ham Utd - Aston Villa İyi Eglenceler ve seyirler =)[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Eylül 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 totenham-liverpool maçını verseydi keşke tv neyse ne varsa onu izleris şu geçen haftalarki futboldan ingilterede hiç keyif alamasamda bundan sonra güzelleşir umarım[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 chelsea oynamıyor mu bu hafta?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tv 8in spikerlerinden nefret ediyorum. brezilya maçlarının yorumcusu türkçe konuşamıyodu[signature][hline] öğrencen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: tunch, 09 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: chelsea oynamıyor mu bu hafta? Chelsea - Sunderland[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bol beraberlik olacak gibi bu hafata man. derbiside güsel olur[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tv8 deki spikerin adı fikret engin gariptir belki ama ben bu adamın ses rengini ercan tanere çok benzetiyorum[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İŞTE PREMİER LİG BU! Ehehehe gaza geldim bir an :-P tottenham-liverpool maçını nasıl izleyebiliriz arkadaşlar?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Tv 8 yayınlamak için seçtiği maçlara baktıkça NTV yi özlüyorum. Nerde Manchester derbisi, nerde liverpool - Tottenham maçı yaa...[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hehe ben demiştim man.debisi berabere bitti lıverpoll-tot. macıda[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ? n'olck bu newcastle'ın hali :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Graeme Souness kovulacak ne olacak :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bana da ole gelio[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tellos idda yorumu falan yap bankolu falan lol[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar