KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Sony 'nin 3. nesil el konsolu olan PSP , Japonya ve ABD de yakalıdığı 5 milyonluk satıştan sonra Avrupa pazarına çıkmaya hazırlanıyor. Nintendo DS için en büyük rakip olan bu konsol , sağladığı grafiksel güç ve verdiği PS2 -PC desteği ile bu başarısının tesadüf olmadığını göstermekte. Konsolla 3D oyunların yanında film , video izlemekte mümkün. Buda PSP nin oyun konsolu olmakla sınırlı olmadığını , tam bir multimedia aracı olduğunu gösteriyor.ABD 'de PSP de film izlemek için özel kartlar üretilmekte. Türkiye'de de birçok oyuncunun elinde bulunan cihazın fiyatı ise kesin olmamakla birlikte açıklandı. Fiyata gelince ; Avrupa satış fiyatının 249,95 Euro yada £179 olacağı konuşulmakta. 1 eylul çıkış tarihi var ortada..[signature][hline]http://www.turktekno.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bekliyoruz bakalım sabırsızlıkla[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadaş aldı hemen.. özellikleri herşeyi süper ekran kalitesi olsun mp3 izlemesi video izlemesi olsun browser ı olsun ama içinden ilk çıkan 32 mb yetersiz bi de oyun oynarken pek rahat edemedim ben + alet ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben 2 ay once bile goruyodum yazıcıoglunda ne avrupada satısa çıkıyo fln.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 onlar us den kaçak gelen mallar yada japonyadan..[signature][hline]http://www.turktekno.net http://forum.turktekno.net İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 resmi çıkma tarihini diyosun sen yani anladım.Millet aldı kullandıbıktı satmaya bile başladı.En önemli etken bi oyununun 50$ gibi bi fiyatı olmaıs.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Amerikan versiyonu çıkınca hemen getirttim ABD'den. Gördüğüm en iyi el oyun konsolu. Bir sürü Third-Party programda çıkıyor. En son Windows 95'i çalıştırdılar PSP'de, siz düşünün aletin geleceğini. Oyunlar ayrı süper zaten. GTA, Winning Eleven, Grand Turismo gibi klasikleri cebinde taşıyabilme imkanı muhteşem gerçekten. Son baharda çıkacak birbirinden güzel oyunlarla çok daha harika olacak. Ayrıca Sony GPS desteği ekleyeceğini duyurdu, bunun yanında web browser için klavye'de çıkacak. Kısacası I love my PSP.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hehe ben ilk çıktığında us den aldım ki muoahahah :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar