Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Yasım 18 ve ufaklığımdan beri battery çalmak istiyordum daha dorusu hayalimdi acaba yasım cok buyuk mu ders ucretleri nedir? Gerekli alet ve edevatı toplamak kaça mal olur?[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Şuan türkiye' nin alanında en iyisi davulcusu olan Volkan Öktem 30lu yaşlarda davula başlamıştır=) Ders fiyatları heryerde değişir. Bahçeşehirde yeğene 100 - 120$ çekerken, bakırköyde ben 80ytl ye alıyordum[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bateri'nin ingilizcesi Battery değildir "Drum"dur. Ha dersen illa battery çalıcam hırsızlık işine bulaşma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben de 18 yaşımda başladım. Hiçbişey için geç değil. Kadıköy LayLayLom'da saati 20 YTL'den ders alıyodum. Okul açılınca tekrar başlıcam. Eve davul falan aldırmana gerek yok çalışman için. Pad alabilirsin ama aslında ona da gerek yok. Yastık yorgana vurarak da çalışabilirsin neye vurdugunun önemi yok. Önemli olan metronom ve gördüğünü çalabilmek.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Gerekli alet edavatı temin etme, müzisyenler içinde en çok davulcuların sorunudur, ya da müzisyenler içinde en büyük sorun davul temin etmedir. Diğer müzik aletlerinden haliyle daha fazla ses çıkardığı için evinde kullanmayı unut bir kere. Ne ailen ne de komşuların izin verir buna. Ama gerçekten paran var ve bu işi kafaya koyduysan garaj ya da bodrum tarzı bir yeri kiralayarak burada çalışabilirsin. Kurs olayı çok muallakta bana göre. 8 senedir çalıyorum; 1-2 teknik öğrenmenin dışında ders almadım. Ancak iyi bir davulcunun gelişim süresini çok kısaltacağı da kabak gibi belli. Sana diğer bir tavsiyem de kurs verecek kişiyi iyi tanıman, varsa albüm-demosunu dinlemen ve çalmak istediğin tür için uygun olup olmadığını belirlemen. Bundan sonra karşına epey bir seçenek çıkacaktı. Diğer taraftan piyasada ya da nette bulabileceğin eğitim videoları da epey öğretici olabiliyor; fırsatın bulursan edin bazılarını (mesela metal çalacaksan Terry Bozzio veya Mike Portnoy'un videoları olabilir). Ama herşey sende bitiyor unutma. Çok çalışmalı, stüdyoya giderek başka müzisyenlerle prova yapmalı; kendini geliştirmelisin.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Evet en önemli noktayı söylemeyi unuttum pekaziz belirtmiş. İzlemek en iyi öğrenme yoludur. Mike Portnoy'un sitesinden tüm videolarını indirebilirsin. Çok faydasını gördüm sen de görürsün mutlaka. Tabi bu Mike Portnoy gibi çalacagın anlamına gelmiyo ama kulagını alıstırıyosun. Parçalar nasıl kullanılır öğreniyosun vs. İzle zaten anlarsın ne demek istediğimi :) Link imzamda[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya genelde BlindGuardian ,Anathema,Slayer,Nightwish,Rammstein, Manowar dinliyorum.İktisat Fakultesine baslıcam benim için hem ugras hemde kultur el becerisi zevk olsun diye ugrascam ole bir grubta barlarda calcam diye bir amacım yok sadece kendim için bu arada öğrenmek tek basına nasıl olur artı cok fazla vakit ayırmam gerekir mi?[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Aynı benim gibisin işte sen de. Tek başına çalış. Fazla zaman ayırman gerekmez. Haftada 1 saat ders alırsın 1 saat de stüdyo alır çalışırsın. Eve gittiğinde de eline al tabi bagetleri boş boş oturma dinlediklerini çalmaya çalış, bileklerini aç.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tavsiyem Netteki görüntülerden "Başlama"! ONlar ileri seviyeler için (Olayı Kapmış; tekniğini geliştirmek isteyenler için daha çok) En iyisi bir ay iki ay ders al nota falan öğren metronom olayını vs yi öğren Ölçüleri öğren gerisi de çalıştıkça gelir. Ama bol bol çalışmak lazım. Herzaman davulda Volkan öktem i örnek alırım. Adam kahvaltısını davul üzerinde yapıyor öyle birşey artık[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Yorum yok.. İhtiyacında yok aslında.. Bateri ye Battery diyen bir insan bazı şeyleri artık kendi kafasında yapabilir geliştirebilir ... Bilmiyorum bilmediğindenmi yoksa geyiğine mi yazdın .. Counter da silah adı koymuyoruz sanat icrad edilen bir eşyanın ismi Benim sanat icrad ettiğim bir müzik aleti... Bir daha lütfen böyle saçma bir isimle hitap etme..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 11 Eylül 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RedallHoor tarafından 11 Eylül 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 redall farkında degildir sanırım dellenme dur sakin.. bide abi haklısında olayı sanatımı icra ediorum saygı duyuna dökme,harbiden çomaklarlar... bülent ersoyda sanatımı icra ediorum falandı hede hödö ayağına ne hallere geldi kimse sallamıo,ki seside var yani..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Malik çok hassas oldugum bir konu.. o yüzden ben kalkıp geyik olsun die yazmıyorum sonuçta bu benim yaşam tarzım mesleğim o yüzden bu kadar hassasım.. Yanlış anlaşılmasın bir çok insan gibi ben Müziği hobi olarak yapmıyorum. o yüzden sanırım biraz daha böyle ciddiye alıyorum belkide haklısın adam yanlışlıkla yazmış olabilir..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 belki metallica - battery çalmak istiyo arkadaş, niye hemen sinirleniyosunuz? *!damage inc. gelmeden kaçar*[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 redal ın kız olayında bıle bu kadar sınırlendıgını hıssetmemıstım aman dikkat[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kadıköy HipHop'a gidersin, Selami abi ders saatlerini ayarlar. Pad alırsın, yatmadan kalkmadan bir süre paradidle çalışırsın, sonra paradidle kick çalışırsın, sonra oturmaya başlar herşey... Edit: Artık kaldı ya BeBop, ağız alışkanlığı işte... Yaşlandık artık... [signature][hline] [Bu mesaj kymophobia tarafından 11 Eylül 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Baya kızmıs sir un dediği gibi metalica dan aklımda kalmıs bi anda ole yazıverdim.Arkadastan pm den ozur diledim ama baya kızmısa benziyo bişi demedi.Burdan tekrar ozur dilerim kardeş.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hip-hop değil miydi orası? evet selami abi bitane vardır heralde :) stüdyosu da güzeldir oranın, ordan ders alan arkadaşlarım da gayet sağlam çalıyorlardı, beraber çalışmışlığım var.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: sir, 11 Eylül 2005 15:22 tarihinde demiş ki: hip-hop değil miydi orası? evet selami abi bitane vardır heralde :) stüdyosu da güzeldir oranın, ordan ders alan arkadaşlarım da gayet sağlam çalıyorlardı, beraber çalışmışlığım var. Ya benim çaldığım zamanlarda bebop'tı, kafam döndü, sonradan düzelttim =) Pardon herkesten...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bulaşıkları yıkıyordum görmemişim bilmeden yazılmış asıl ben özür dilerim fazla tepki veriyorum herşeye...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar