Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erzurum Atatürk üniversitesi varmı?

pipo_14

Öne çıkan mesajlar

Bak ben erzurumluyum ama ama erzurumu hiç sevmem, en son 5 sene önce gittim,dün bi akrabayla konuştum erzurumlu ,ankarada bi özel üni kazanmış erzurumun insanlarından gına geldi dedi,şöleki
-yaşlıların çoğu hacı-hoca,sokakta kız arkadaşınla el ele gezerken sana laf sayıyolar dedi,hele uzun saçlıysan bağıra bağıra küfür ederler dedi
-sokakta tek başına bi kız geçerken genç yaşlı herkes işi gücü bırakıp 10 dakka kızı süzerlermiş
Şehrin yarısından fazlasına kürtler yerleşti dedi,yolum ortasına bile işiyolar:) dedi
-Öğrenciler ve bi kaç tanınmış ailenin kızları hariç kadınların yüzde 90 ı sokakta kara peçeyle dolaşıyormuş
Erzurum ünideki öğrenciler zaten kampusten dışarı çıkmaz dedi,erzurumun merkeziyle üninin kampüsü ayri 2 ülkedir gibi dedi
Aha erzuruma gidecek arkadaşlara gerekli bi kaç bilgi,giderken ona göre gidin...(yazdıklarım gerçektir,dalga geçme durumu yok yane)[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

....dedi....dedi...dedi'lerle olmaz bu iş.
Ben Erzurumluyum 19 yıldır burada yaşarım. Küpe'de taktım saçımıda uzattım kimse bişi demedi.
Sokakta Erzurum'un en büyük mafyasının kızıyla el ele gezdim kimse bişi demedi.

Sokakta kız meselesi ; Sokağına göre değişir. Her il'de olduğu gibi Erzurum'da da pislik sokaklar var.

Şehre kürtler sadece yerleşir. Ne sokağa işeyebilirler ne Türk'e sataşabilirler.
O AN ABARTISIZ ÖLÜR.!

55.ooo tane öğrenci gelir Erzurum'a her yıl.
Erzurum'da kapalı aileler vardır. Peçeli muhabbeti Sudi Arabistan sularında var artık.

Bütün üni öğrencileri caddede gezerler. Kampüste'de vardır ama çoğunluk caddededir. Canlı müzik,yemek,cafe,bar..vs.vs
Herkes çoğunlukla caddeye çıkar.

Yazdıklarım doğrudur. Erzurum'a gelecek arkadaşlara şimdiden duyrulur.
Bu yazdıklarımın aksi çıkarsa istediğiniz üniversitenin istediğiniz bölümüne yatay geçişiniz benden.![signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur. Hiç gülmedi yüzümüz,hiç büyümedi gülümüz. Bizi yanlızca akşamlar kucakladı,biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. M.İrfan
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim konuştuğum adam doğduğundan beri Erzurumda yaşıyor,19 yaşında,kız arkadaşımla rahat oturabileceğim 3 yer var dedi,ben en son gittiğimde ramazan bayramıydı hastaydım ve oruç tutmuyodum,caddede bi su içtim dalgınlıkla,nerdeyse dayak yiyecektim,eğer erzurum dediğin kadar değişmişse bi lafım yok...[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...