klk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 VALLA ACIMADAN VERIRDIM ONA 2 MİLYAR NEDEN DERSENIZ BERAMUSTAKİ TEK TEMPLE ITEMI OLUCAKTI 2 MİLYARA ALSAM 5 KATINA SATARDIM CUNKU SERVERDA TEK OLAN ITEMA SAHİP OLMAK İSTEYEN COK KİŞİ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 LEN LUPİN MAKARA GECİODUR ADAM SİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hiç bi monsterdan +2 +3 .... +9 +10 unique item düşmes + sız çıkar bi kere yalan sölediğin nerden belli 1 sayfa yeşil yazı vardı demişsin LoL.... güldürme beni o bow da sadece str bonus ve light damage bulunmaktadır bu da 2 sıra yeşil yazı yapar bence bug deil senn canın sıkılmış insanlarla dalga geçion[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Officalda bende öyle bir yazı göremedim bug olmuş heralde.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj Jabba tarafından 08 Eylül 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bug olurdu +0 çıkardı abi +6 nasıl çıkıo[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 marlo_on ben kimse ile dalga gecmem !! snn gibilerede inandırmak zorunad değilim !! ya ne kasıorsun kendini inanan inanır inanmayan inanmaz !! en az 7-8 satır yesil yazı vardı !! enion bow 111 attacklı !! bana cıktı !! peki imkansız demişsin imkansız oplan baska seler konuaslım .... -hp -mana lvl atlayınca skill vermemesi .... expin 2937987293874 olması bunlar imkanlımıydı ??? bilip bilmeden bilmişlik taslama .... adam gibi ol veya görüşünü beyan et !! lupin dalga gecior diyemesin !! diğerleri de imkansızdı hadi KO adminleridemi bizle dalga gecior ???[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Valla böyle bir saçmalığa inanmak istemiyorum, ama yalan borcunmu var bize. Anladığım kadarıyla bu haliyke KE' de her bok olabilir. Benim asıl şaşırdığım adını sanını hiç duymadığın, bariz şekilde uniq olan bir itemmı, kimseye sormadan kafana göre satman. Biraz araştırsaydın şu anda ihya olmuştun.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ne bilim shılandan cıktı die uniqe die bide ama shılandan cıktı die o kadara gider die düşündüm.zaten koyalı daha 10sn olmadan biri aldı.[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 iide marlo kardes bu ko deil yani low class ın + lı itemleri de dusebilior hatta benim bi arkadasa ss(scropion shield)+6 dustugune yemin ediyo ama pc kasmis alamamis baskasina falan gitmis dio bilemijem ne kadar dogru ne kadar yalan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Koşun Shilan kesmeye :) Bu arada %6 çıkmış ibi görünmedi bana. Adam o resimdekinden daa az attack vardı diyor. Acaba bazı okumayanlar o resmin Malach'a ait olduğunu yazdığı kısmı kaçırdıda ondan mı öyle diyorlar merak ettim. Mirage +8 bow falan normal çıkabilir. Değiştirdiler çünkü drop olayalrını. (akşam 3 saat harpy kestirtti arkadaşlar :P) Ama ENion Bow olayı dehşet olmuş (Shilanlara doğru koşar)[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane.. İzmir-Balıkesir-Bursa civarında 30-50 milyona WOW hesabı almak isteyen varsa pm atsın. sadece bir lvl 20char var (Cdler dahil değil hesap diyorum zaten oyun değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben shilan kesmeye gidiyom :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 1 Yaşıma Daha Girdim![signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Hmmm... İlginç... Uninstal ko...[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hemde +6 olarak cıkmış :D ne bal beee up zahmetinden kurtarmış :D ama yinede ben diyomki sans olsaydı +8 olarak cıkardı :D[signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam server =Ares clan =KhanJAR_FunClub np = o da neki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 dragon slayer +8 flnda cikar bunlardan ? hanguk swordlar, dark vane'ler fln fln..?[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Berserker Hero Level: 6x Np: 1xx.xxx Clan: EaGLeS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 KE den kim kac kez unique drop aldı oyunu kac sene oynadı da hemen cıkar veya cıkmaz imkansız gibi yorum yapıo bu oyunda nolduu bellimi cıkmıstır veyaa cıkmamıstır adam yazmıs marlo_on kardesim her zamanki gibi akarsuyun tersine yuzuo ondanda beklerdim haklıda cıktım cokta tın yani. ustune suyunu ic shilan a dvm et ne diim :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 uhahuuha :)) bgn de bitane +8 bow die bişi cıktı wormlardan ama 1m e satabildim ... bu sefer arakdaslarıma sordum .... attack 47 +8 bow[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaklik35 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 olma ihtimalı cok cok yuksek 2 kez de ben alamadım item.. lvl atlayacak zamanı buldu salak karakter.. weight - e dustugunden bir sey alamadım.. ama unique item dusmesı cok sanlıymıssın ama satarken o kadar sanslı degılmıssın[signature][hline]Name : _DT_ Clan : The ONE Server : Beramus Lvl : 52 Job : Pet Mage Name : ProLogic Server : Beramus Clan : The ONE Lvl : 45 Job : Ranger (assesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Unique bilmemde baya artmış drop rate 15golem kestik cleaver düştü 2.5 saat apos döndüm toplam 3 salamander düştü partiye.Bir arkadaşa elixir düşmüş apostan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Baba naabton ya o bow lazımdı bana pff 500m param var 400 ünü verirdim trink sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kolpa.. sahsen inanmiyorum[signature][hline]Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ne kadar gerekli bi tartışma konusu di mi canım kardeşim.. 'BABA BANA DA ÇIKTI +9 SHARD ÇIKTI SATMAKLA İYİ Mİ YAPTIM?' eee sana inananlar ve inanmayanlar da tutup birbiriyle tartışıyo burda. çıktıysa ve sattıysan hayırlı uurlu olsun sonucta shilan droptan en yüksek geliri elde eden adamsın, çıkmadıysa da burda kuyuya taş atan bi delisin. Tamam buranın adı 'Forum' ama tartışılmaya, üzerinde konuşulmaya değer şeyler açılsa daha anlamlı olucak herşey. Tabi herkes için tartışılmaya değer ya da değmez durumu da ayrı bi tartışma konusu. Pffs ucu bucağı olmayan ??? leri silsilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya bence bu adam arestre görmüş enion bowu sonrada rüyalarına girmiş ark.ta biraz eziklik psikolojisi war bundan kurtul bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Silan dan 1000/1 düşme olasılığı varsa gidip 1000 tane silan keserim.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar