rodriguez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaşlar bu sıralar bi olay daha var.Premium olmayı deniyosun hata veriyor ama Kredi kartından parayı çekiyo.Bi arkadaşımdan 250 USD cektiler ama Premium olamadı.Derin bi tezgahın içine çekiliyoz gibi geliyo ama hayırlısı...[signature][hline]İçiyorsak Sebebi Var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Parayı da çekmişler ohh.. Not : Yaşasın Ragnarok Online diyeceğim artık..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bankasina basvursun.. payback olayi war. ama banlarlar char'i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodriguez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Sorma vallahi 250 USD :) Adam avukat falan tuttu mahkemey başvurcakmış.[signature][hline]İçiyorsak Sebebi Var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodriguez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bankaya sordular fakat banka onlardan iptal yazısı gelmeden bişey yapamayız diyo.[signature][hline]İçiyorsak Sebebi Var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 iyi fikir avukat ise yarayabilir.. cunki usa'de adamin elinden donunu bile alirlar bole durumlarda.. hic sakasi yok yani... tazminat davasi acsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 250 usd de kotü olmuş yaw.Ben premium aldıgımda genelde limitim anca yetio oluyodu o yüzden boyle bi problemle hiç karşılaşmadım. Bizim bi arkadaş iki kere banlanmıştı, bu premium alıyodu babasının kredi kartından babası iptal ediyodu, çat diye banlıyolardı herifi :-D[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Birşey diyim mi bu kadar saçmalık dolmuşken oyun bu ara; premium almak da biraz saçma.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 arkadaslar premium u mutlaka paypall kullanarak alin. paypall'in chargeback olayi mevcut.. paranizi $ak die alirsiniz geri.. ama official sitede ban listesine bakarsaniz chargeback nedeniyle orda bulunan onlarca kisi gorebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 K2 ye bak!hem parayı çal sonra nie çalısoun diyince de ban :S[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 paypall nası bişeydir nasıl kullanıyoz bi anlatın lütfen[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodriguez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Haklısınız aslında bu ara almamak lazım premium.Yalnız bu tamamen sahtekarlığa giriyo ve arkadaşın dediği gibi orası USA :) Valla bence MGAME in başı baya ağricak çünkü tek madur olan o cocuk diil.Baya bi ikişi varmış duyduğum kadarıyla.Error verdiği için tekrar deniyolar ama her denediklerinde tekrar cekiyo oyun.Ama ortada premium adına bişey yk.Bakalım nasıl kıvırcaklar bu işi[signature][hline]İçiyorsak Sebebi Var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben alırken sanal kart kullanyorum 20 $ dan fazla alamıo. aynı zamanda suan site sorunu olanlara yardım etmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodriguez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Evet zaten milletin başı roolbacklerle dertte bide bunu çıkarttılar![signature][hline]İçiyorsak Sebebi Var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar